Snickare i Stockholm

92 rekommenderade snickare i Stockholm kommun

Letar du efter en snickare i Stockholm? Här listar vi massor av snickare att välja mellan, och dessutom kan du läsa deras omdömen.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Snickare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Mikael Johan W
    Mikael Johan W: Noggranna, bra kommunikation och seriösa. bryr sig att få både rätt kulör och rätt typ av färg på väggarna. Det var särskilt viktigt för oss med lättväggar. Repexpressen lade ner tid på att få allt rätt. Då vi har höga byggnader var det viktigt för oss att få tag på ett företag som är vana att jobba på höga höjder säkert, något repexpressen gör. vi är väldigt nöjda med deras insatser.
  • Driver du snickerifirma i Stockholm?

• Luz N
    Luz N: Väl bemött. Trevliga personal. Det var flyttning som dem hjälpte med. Rekommenderar stark.
  • Mikael S
    Mikael S: Vi anlitade H.expert Måleri för ommålning av fasaden på vårt kedjehus. Arbetet startade på utlovat datum och slutfördes på offererad tid inklusive efterbeställda tilläggsarbeten. Vi är mycket nöjda med resultatet.
  • 4.7
    6 omdömen
    Håkan B
    Håkan B: Snabba och med bra och noggrant genomförande. Kommer definitivt att använda dem för kommande projekt!
  • Zig

5.0
    6 omdömen
    elisabeth o
    elisabeth o: Vad som är underbart med Zig är att han har bra förslag vad som blir bäst och snyggast för det jag vill ha gjort. Han passar tider och alltid klar i tid tid. Zig är den jag alltid ringer först. Han är superproffsig och har god smak. Ett företag som jag verkligen kan rekommendera.
  • Katarina Sofie L
    Katarina Sofie L: Catalin byggde mitt växthus, han murar murar och hjälper mig med alla projekt. Han har lagt gatsten, satt granitstolpar, cortenplåt, murat dammar och stödmurar. Helt fantastisk person och ännu bättre snickare/murare etc. Dom kan allt och är de enda jag någonsin litat på 10 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
  • Josef D
    Josef D: Jätte bra service Snabba och flexibla med sitt jobb👍🏻
  • Andreas Jonathan L
    Andreas Jonathan L: Hittade snabbt felet på vårt fönster och bytte innerglaset med fint resultat. Bra kommunikation och snabbt från första besök till åtgärd. Rekommenderas!
  • Karoline P
    Karoline P: Vi hade Fog & Fönster som renoverade fönster i 96 lägenheter i våra 40-talshus och senast våra portar och dörrar. Vi är mycket nöjda med entreprenaden. Kvalitet, kommunikation, pris, flexibilitet och det där lilla extra som de alltid löste. Kan varmt rekommendera Fog & Fönster till alla som står inför en fönsterrenovering! Vi ser fram emot underhållsmålningen om 5 år!
  • LOUISE M
    LOUISE M: Jag har alltid fått toppenservice av Rent Otroligt! Städningen är otroligt noggrann och det är en fröjd att komma hem till ett skinande rent hus. Tack!
  • Björn Hannes E
    Björn Hannes E: Vi anlitade Brett Roberts Bygg för en ganska omfattande renovering för ett antal år sedan. Vi var väldigt nöjda med hela processen; både Brett och hans anställda var alltid trevliga att ha att göra med. När problem långt senare uppstod (ett limmat golv hade släppt från sitt underlag), erbjöd sig Brett att fullt ut åtgärda detta, trots att det inte säkert gick att fastställa vad felet berodde på. Vi skulle inte kunnat vara mer nöjda och tacksamma, önskar att fler hantverkare hade samma proffsiga attityd!
  • Henrik K
    Henrik K: Penselkompaniet renoverade mina träfönster i ett radhus från 60-talet. Vi valde dessutom att byta glas samt montera energiglas. Min upplevelse med Penselkompaniet har varit jättebra, från första kontakt till färdigt resultat. De gav en snabb och tydlig offert samt var lätta att nå för att diskutera detaljer med (det var långt ifrån alla andra firmor vi kontaktade). Vår hantverkare på plats var supertrevlig och noggrann. Hade man några synpunkter längs arbetas gång togs de om hand om. Projektledare och säljare har alltid varit enkla att nå, vilket har varit en trygghet. Att göra en fönsterrenovering är lite krävande som boende, men med Penselkompaniet gick allt så smidigt och bra som det kunde göra. När fakturan kom var det inga överraskningar, allt var som överenskommet från början. Jag ger Penselkompaniet en varm rekommendation och 5 av 5 i betyg.
  • Robert L
    Robert L: Vi har anlitat Aktiv Renovering Innerstan flera gånger och är lika nöjda varje gång. Trevlig och kompetent personal som utför ett bra jobb. De är flexibla med tider och kommer med bra förslag på förbättringar. Rekommenderas varmt.
  • Robin S
    Robin S: Parkett & Golv var lyhörda, satte våra behov i fokus och hjälpte oss få de resultat vi sökte. Dom stod fast vid sina priser och löste problem som dök upp utan tjafs. Parkett & golv hjälpte mig lägga/komplettera brädgolv, slipa befintliga brädgolv, pigmentering och behandling med hårdvaxolja. Vi kommer använda dom igen nästa gång vi ska slipa eller lägga nya golv.
  • Ingegärd L
    Ingegärd L: En otroligt duktig och kunnig snickare som renoverat största delen av vårt hus som överträffade våra förväntningar på resultatet. Det gjordes professionellt och ordentligt. Det var riktigt prisvärt för resultatet vi fick. Allt gick smidigt och bra utan några konstigheter. Tiffin Carpentry rekommenderas verkligen till de som behöver ombyggnationer eller renoveringar av sina hem.
  • HBD Design VVS&Byggservice H
    HBD Design VVS&Byggservice H: Mycket seriöst företag, snabba leveranser kunniga hantverkare med hög kvalite,flexibilitet och servicenivån absolut i topp
  • Ingrid M
    Ingrid M: Petar och hans trevliga kollegor gjorde en fantastisk köksrenovering hos oss för ett drygt år sedan. Han löste alla problem som uppstod, jobbade som ett djur och vi fick vårt drömkök. Han kommer när han lovar, är lätt att kommunicera och samarbeta med och ringer alltid och kollar om det skulle uppstå något strul. På det hela taget en skicklig och hederlig yrkesman. Det finns litet bilder på min blogg om man googlar på Akela's Lair och Renoveringen.
  • Anders M
    Anders M: Utmärkt service innan och efter jobbet, samt proffsigt skött på plats. (Jag anlitade dem för tätning av lister, justering av gångjärn och annat fix runt på gamla fönster).
  • Tomas K
    Tomas K: Vi anlitade företaget för totalrenovering av badrum. Allting gick smidigt och det tog mindre än 2 veckor! Proffsigt bemötande av Max och gänget. Skulle varmt rekomendera!
  • Ella
    Ella: Detta är riktiga proffs som är stolta över sitt yrke och hantverk. Femma i betyg p.g.a.: - Engagerade och mycket, mycket kunniga snickare - Kom med egna förslag som man som amatör inte tänkt på - Kommunikation under arbetets gång vilket gav mig trygghet som kund
  • Karoline K
    Karoline K: Tycker de funkar bra, bra kvalitet på arbetet
  • Sari K
    Sari K: You're simply the best - better than all the rest!!! Puss och kram från Sari Kemppainen (Blivande Strand)
  • Aurelian B
    Aurelian B: 2013-10 Mycket seriös, ingen fusk, bara bra arbete. Bäst på måleri av metal delar på tak, underhåll av trä staket, måleri inomhus.
  • Driver du snickerifirma i Stockholm?

• Lena K
    Lena K: Anlitade HTO Bygg för en totalrenovering av mitt badrum. Allt fungerade utmärkt. De höll både utlovad tid och offererat pris. Är också mycket nöjd med resultatet.
Områden i Stockholm

Snickare i Stockholm

En snickare kan hjälpa till med allt från köksrenovering till att snickra möbler eller att bygga staket i trädgården. Det kan dock vara svårt att hitta en duktig och professionell hantverkare. Och vad kostar en snickare egentligen?

Dessa frågor kan du få svar på här på Reco.se. Vi listar massor av snickare i Stockholm och deras omdömen från tidigare kunder, så att du kan välja en som passar dig.