Takläggare på Norrmalm

7 rekommenderade takläggare på Norrmalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Takläggare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Specialister på Badrum, kök och totalrenoveringar i hela Stor-Stockholm. Vi har lång erfarenhet, gedigen kunskap och mängder av slutförda projekt med hög kvalitet.
    Björn K
    Björn K: Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat något innan och vi var självklart lite oroliga, då man har hört om allt som kan gå fel. Men vad M5 bygg åstadkom var helt fantastiskt bra! Från första stund fick vi ett stort förtroende för dem. De väldigt punktliga, de var väl organiserade, väl planerade, alla var jättetrevliga, det var lätt att prata med alla arbetare, de var snabba på att svara frågor då de hade ett Whats Up konto med alla inblandade så du ständigt kunde vara delaktig. Men framförallt var de väldigt skickliga hantverkarna, som brinner för det de gör. De hjälpte oss och kom med förslag under resans gång och väldigt tillmötesgående. Vår lägenhet blev så fantastiskt bra. Det de gjorde var: Riva ut och bygga helt nytt kök & badrum, ta bort golv, slipa originalgolv, riva ner en vägg, sätta upp en vägg, dra ny el, bredspackla & måla hela lägenheten, stuckatur, och reparera allt snickeri som fönster och dörrar etc. Prismässigt var de varken dyrast eller billigast. Men vad vi fick var väldigt högklassigt arbete och superduktiga människor. De var transparenta med alla kostnader och hade inga ”gömda” kostnader. Vi har sedan dess rekommenderat dem till våra vänner som renoverar och de har varit lika nöjda som vi. M5 bygg är 5/5! Vi vill avslutningsvis tacka Micke, Andrii, David, Christian, Emil, och alla andra i M5 bygg för ett väldigt bra jobb. Ni skapade vårt drömhem!
  • Driver du takfirma i Norrmalm?

• Barbro S
    Barbro S: Är verkligen nöjd med nästan allt Väntar bara svar på en fråga jag skickat ang takplåtspappret. Barbro Scott
  • Claes J
    Claes J: Ett företag som jobbade väldigt effeiktivt och blev klara innan utsatt tid. Då jag själv har ganska stor erfarenhet av byggande så kan jag konstatera att jobbet är mycket väl utfört. Har själv kollat utfallet, och kan bara konstatera att det inte har förekommit något slarv som skulle kunna utgöra en risk för läckage eller liknande. Kan varmt rekommendera HK Entreprenad till andra som ska göra om sitt tak.
  • Lars Erik Anders L
    Lars Erik Anders L: Dalta Bygg & VVS känns annorlunda jmf med många andra bygg- och serviceföretag i branschen som jag har haft kontakt med. De kommunicerar mycket och bra, håller tider, smyger inte undan med undanflykter utan står för sitt åtagande, gör jobbet bra (enligt plan), hanterade överraskningar (i uppdraget) flexibelt och följde upp med samtal efteråt. Kan definitivt rekommendera dem. Arbetet som utfördes var ett utbyte av ett badrumshandfat + kommod, lite relaterad tätning med silikon och fastsättning av en vägghängd toalettstol vars ena fäste var löst.
  • Björn V
    Björn V: Proffsiga och effektiva. Det märks att de gjort stambyten tidigare. För oss var det en ny upplevelse och vi förväntade oss kaos, stambyten är ett stort ingrepp. Med LPT kände vi oss trygga.. Arbetslaget höll tidsschemat trots ändringar och anpassningar till fastigheten. Vår lägenhet fick ny eldragning ( huset från 1906 ) två nya badrum ( där stammarna byttes ). Vi är så nöjda med dialogen att finna bra lösningar, flexibiliteten, kunskapen. LPT är dessutom väldig trevliga i projektledning, stöd vi materialtillval, El dragning, VVS, byggnation och kakelsättning. En liten detalj men så viktig, under arbetsgången, höll de rent och städade i trapp efter varje arbetsdag. Jag hoppas att jag kan anlita dem igen för något nytt och större arbete. Rekommenderas varmt.
  • Christoffer J G
    Christoffer J G: Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
  • Driver du takfirma i Norrmalm?

• Karl J
    Karl J: De tar sig an uppdrag snabbt, erbjuder prisvärda tjänster, utför arbetet på ett bra sätt och har god kommunikation. De är även villiga att komma tillbaka om något mer behöver åtgärdas.