LPT Construction AB
Från LPT Construction AB
Att hjälpa bostadsrättsföreningar samt fastighetsägare i Stockholm med stambyten, innergårdsrenoveringar och takomläggningar är LPT Constructions kärnverksamhet sedan starten 2007. Vi är en relativt liten men effektiv organisation som arbetar med ett väl inarbetat nätverk av kompetenta underleverantörer. Det gör att vi har korta beslutsvägar och stor flexibilitet i projekten. Vår målsättning är att utveckla företaget i lagom takt och att rekrytera kompetenta och duktiga medarbetare som vi kan vidareutbilda både externt och internt. Allt för att kunna hålla hög kvalitet på utfört arbete. LPT Construction strävar alltid efter att på bästa möjliga sätt hjälpa er som kund, uppfylla era önskemål och tillgodose era förväntningar.
Utmärkelser
32 omdömen om LPT Construction AB
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om LPT Construction AB
LPT Construction utförde ett stambyte. Bra och tydligt bemötande.
skrev om LPT Construction AB
Vi har gjort tillval i samband med ett större stambyte i vår förening. LPT har varit mycket förstående och tillmötesgående för att minimera störning i samband med stambytet som drog över på tiden pga oförutsedda utmaningar i en gammal fastighet. I tillvalsprocessen har LPT varit mycket kundorienterade och proffsiga i att hitta lösningar och presentera alternativ. Överlag mycket proffsiga, trevliga och resonliga. Vi är väldigt nöjda med LPT!!!
skrev om LPT Construction AB
Ett mycket smidigt och proffsigt stambyte i vår fastighet. Allt gick väldigt bra och alla anpassade sig och höll tider. Vart med om ett par stambyten och detta var det bästa på alla sätt.
skrev om LPT Construction AB
Det har gått som planerat och de träffar jag har haft med företaget så hoar det varit bra.
skrev om LPT Construction AB
Stambyte mycket bra,pålitligt företag med proffsiga hantverkare. Trodde aldrig att jag skulle bli så nöjd med arbetet o sättet de arbetade. Hantverkarna höll mycket rent dels i lägenheten o i trapphuset.
Kan verkligen rekommendera LPT Construction. Peter Eriksson, hade vi mest kontakt med. Mycket kunnig o mycket pålitlig. Han är verkligen en klippa. -
skrev om LPT Construction AB
Stambyte i badrum o Ws snyggt utfört arbete ! Arbetet utfördes enligt tidsplan . Kostnaderna för det extra materialet och arbetet var dock väl tilltaget och informationen om det var otydlig . Den svenska personalen var mycket hjälpsamma och förstående . Är tveksam om användandet av utländsk arbetskraft i så stor utsträckning ... Med vänlig hälsning,
skrev om LPT Construction AB
Väldigt bra slutupplevelse där vi känner att LPT verkligen levererat kvalitet ut i alla detaljer. Slutresultatet Mkt bra även om stambyte kan vara lite tufft har vi över lag fått bra support ah LPT.
skrev om LPT Construction AB
LTP Construction gjorde ett bra jobb, både yrkes-och tidsmässigt under 5-6 månader de var i vår bostadsrättsförening. Det var ett omfattande stambyte i vår fastighet. De får ett mkt gott betyg av mig o jag är nöjd som kund.
skrev om LPT Construction AB
Jag köpte inget var endast inneboende.
skrev om LPT Construction AB
Total renovering och viss ombyggnad av sekelskifteslägenhet i samband med stambyte. Trevligt bemötande och serviceinriktade för att resultatet skulle bli som önskat.
skrev om LPT Construction AB
Stambyte helt fantastiska hantverkare som höll tider, höll rent o som verkligen kunde sina saker. Mycket bra med mailkontakt som alla involverade kunde läsa.
Peter Eriksson , som höll i allt svarade direkt och var mycket proffsig.
Vi kan verkligen rekommendera. Företaget och deras hantverkare. -
skrev om LPT Construction AB
Proffsiga och effektiva. Det märks att de gjort stambyten tidigare. För oss var det en ny upplevelse och vi förväntade oss kaos, stambyten är ett stort ingrepp. Med LPT kände vi oss trygga..
Arbetslaget höll tidsschemat trots ändringar och anpassningar till fastigheten. Vår lägenhet fick ny eldragning ( huset från 1906 ) två nya badrum ( där stammarna byttes ).
Vi är så nöjda med dialogen att finna bra lösningar, flexibiliteten, kunskapen. LPT är dessutom väldig trevliga i projektledning, stöd vi materialtillval, El dragning, VVS, byggnation och kakelsättning. En liten detalj men så viktig, under arbetsgången, höll de rent och städade i trapp efter varje arbetsdag.
Jag hoppas att jag kan anlita dem igen för något nytt och större arbete. Rekommenderas varmt. -
skrev om LPT Construction AB
Vår Brf förening önskade nytt elsystem och nytt värmesystem (vi behöll stammarna till elementen och dom element som fortfarande var ok). Så vi med hjälp av Projektledarhuset upphandlade en total-entreprenad på att bygga ny elcentral plus nya el-stammar och ny värmecentral. Och att avlägsna alla gamla rör och ledningar i källaren plus bygga förråd i källaren.
Vi valde LPT Construction AB av fem offererade bolag.
LPT gav ett professionellt och sympatiskt intryck på oss.
Vi hoppades på ett bra resultat men förväntade att det skulle bli mycket för dom ansvariga i styrelsen att rodda med.
Vilket visade sig vara fel.
Belastningen från entreprenaden på dom i styrelsen som var ansvariga för projektet var minimal (en hel del roddande med medlemmarna dock). När LPT hanterade knepiga medlemmar så uppträdde LPT exemplariskt och mycket diplomatiskt.
Det slutliga resultatet av entreprenaden blev över förväntan.
Upplevelsen under entreprenaden var att det var effektivt.
Bygg-avfall hanterades snabbt och effektivt så att ingen stördes av det, bygg-städ var imponerande. Under-entreprenörer var trevliga och proffsiga.
Man fick en känsla av att entreprenören inte försökte skapa extra arbeten för att tjäna extra pengar, utan dom ÄTA som uppstod var försvarliga.
Jag rekommenderar LPT Construction AB!
Vi har dom som första val vid framtida behov av underhåll av våran fastighet.
Jag måste också framhålla att Projektledarhuset var en viktig aktör i denna entreprenad.
mvh
Brf Stören 15
Thomas Häggqvist
tel. 070 738 87 07 -
skrev om LPT Construction AB
LPT stod för en stamrenovering i vårt hus. Det kan sammanfattas såhär: berusade arbetare, slarvigt och dåligt skött, många fel. Undvik!
Kan bara svara kortfattat att detta är direkt felaktiga påståenden samt så är alla arbeten utförda i god tid och med minimalt antal besiktningsanmärkningar. Vi har gjort allt i vår makt för att hjälpa er på bästa sätt, tyvärr så har intresset att arbetet hos er skall fortlöpa smidigt inte varit ömsesidigt.
LPT Construction AB -
Stamrenovering.
De jobbade på . Har ett bra användarinterface där man kan kommunicera med dem.
De höll i stort sett tidplanen -
skrev om LPT Construction AB
LPT valdes av projektledare för vår Brf till stambyte.
Allt har skötts utmärkt och i rimlig tid för ca 100 lgh.
Jag önskade även byte av hela köket i samband med stambytet vilket LPT har utfört enl mina önskemål.
Hade kontinuerlig kontakt med företaget och bodde hela tiden i lägenheten under stambytet, eget val, och rätt jobbigt... men dessa pengar la jag på extrautrustning som inte ingick. Mycket nöjd från start till mål!
Lyhörda och fixade till ev "fel" direkt.
Rekommenderas! Tack LPT -
skrev om LPT Construction AB
Allt gick efter utlovade tjänster och lite till
Rörbytet var perfekt -
skrev om LPT Construction AB
Utmärkt. Mycket trevlig och kompetent atbetsledning samt hänsynsfull arbetsstyrka . Dessutom hölls tidsplan.Vi i lgh.1801/24 är nöjda och kan rekommendera företaget till andra ev. kunder. Rolf Larsson
Ytterdörr
Bra bemött
Bra finish och genomförande.
Bra handslag -
skrev om LPT Construction AB
Stambyte och vissa renoveringar.
Snabb respons vid kommunikation med företaget. Vänligt och trevligt bemötande. Mycket kunniga. -
Vi är i stort sett nöjda. Mycket bra bemötande.från Tommy Latva
som alltid ställt upp. -
skrev om LPT Construction AB
Svårt att bli färdiga i tid och återställer inte som det var tyvärr
Hej Anders
LPT Construction AB
Tidsplanen har vi hållit med god marginal under hela stambytet, gällande återställande så är allt utfört enligt vårat uppdrag. Flytt av möbler osv är inget som ingår i ett stambyte utan detta behöver man ha en dialog om man vill ha utfört som extra arbete.
/LPT Construction -
skrev om LPT Construction AB
Allt har fungerat utmärkt.
Allt som har sagts har gjorts på tid som utlovats. -
skrev om LPT Construction AB
De har ansvarat för stambyte i vår fastighet. Har av LPT köpt del av inredning till badrum samt att de har installerat denna + viss del inköpt av mig.
De har även ansvarat för omtrådning av el i min lägenhet. -
skrev om LPT Construction AB
Alla människor, när man börjar tala om stambyten i en fastighet, ser problem, stora vedermödor, stora umbäranden, stora förseningar framför sig. Så gjorde även jag när det beslutades om stambyten i föreningens fastighet.
Men jag är oerhört förvånad över hur smidigt och bra arbetet har gått.
I skrivande stund är arbetet i sitt slutskede och det är nästan som man kommer sakna alla hantverkare när dom väl lämnar. All personal, entreprenörens egna samt dess mycket hårt arbetande underentreprenörer har gjort ett mycket gott arbete.
Med tanke på hur en lägenhet ser ut under ett stambyte är det helt otroligt att det efteråt inte syns knappt ett spår vad den genomgått. -
skrev om LPT Construction AB
Mycket nöjd. Det har varit mycket bra fortlöpande info från er sida. Trevliga hantverkare. Ni har varit snabba att svara på frågor. Varit bra på att hålla så snyggt som möjligt runt fastigheten.
Så med andra ord har jag varit mycket nöjd,
Med vänlig hälsning,
Agneta Lennerdahl -
skrev om LPT Construction AB
Stambyte i fastigheten badrum totalrenovering samt stam i köket.
Bra och kvalitativt utfört arbete. Positivt bemötande en god dialog för hela perioden.
Kan varmt rekommenderas. -
skrev om LPT Construction AB
Professionella med vänligt bemötande. Svarat direkt på eventuella frågor.
Vänliga när vi valde vad vi ville ha, försökte inte att pracka på oss mer tillval än de vi gjorde.
Då vi tidigare gått igenom ett annat stambyte som blev en mardröm och drog ut på tiden i flera år så har det varit helt fantastiskt att ha LPT som entreprenör.
Vi har talat om för alla i vår vänkrets hur smidigt det har varit den här gången -
Vi är mycket nöjda!
Från första start när vi fick besök av trevliga Christoffer och gick igenom våra val och önskemål till badrummet och kök inför stambytet. Redan där fick vi ett tryggt intryck.
Under själva stambytet hade vi den mesta kontakt med Tommy via Taloinfo som var mycket snabb på att svara och väldigt proffsig + trevlig.
Taloinfo portalen var ett jättebra medel att ha kommunikation med under hela stambytet. Hade vi frågor gällande el/armartur, svarade ansvarig för den delen, jättesmidigt!
Sist men inte minst, städningen efteråt var helt fantastisk!
LPT har levererat över förväntan! :)
Hälsningar fam Hansson
Virebergsvägen 22 Solna -
Varning!
Har tydligen plockat bort mitt tidigare omdöme...
Anlitades av vår förening för att utföra ett stambyte i två fastigheter.
Misskötte projektet från första dagen. Drog ut på tiden och var omöjliga att få tag på.
Anlita inte dem, om ni är mån om er fastighet och dem som bor där -
skrev om LPT Construction AB
Varning! LPT Klarade inte av stambytet på utlovad tid och var försenat på flera månader. Miskötte sig allmänt och var väldigt oproffesionella.
skrev om LPT Construction AB
Vi genomförde ett omfattande stambyte och renovering av badrum i hela fastigheten 2013 och var mycket nöjda med pris, genomförande och bemötande. Alla i Föreningen var mycket positiva till arbetet och jag (Föreningens ordförande ) kan varmt rekommendera LPT för liknande arbeten. Henrik T