Vi köpte helrenovering av yttertaket, demontering, rengöring och återmontering av takteglet. Byte av underlagspapp och ny läkt Nya plåtdetaljer Delen av taket som var papptäckt byttes till bandtäkt plåt Hela huset målades om Arbetsledning och arbetare gjorde ett mycket bra jobb Priset och tiden vi kom överens om innehölls

HK Entreprenad
HK Entreprenad vi specialister på tak och fasadarbeten och levererar hållbara, snygga och skräddarsydda lösningar för varje kund. Vi tar hand om hela processen, från rådgivning och materialval till färdig installation. Med erfarenhet, noggrannhet och ett öga för detaljer ser vi till att ditt hem får den omsorg det förtjänar....
7 omdömen om HK Entreprenad
Är väldigt nöjd med allt. Från att vi ringde och beställde jobbet till att det var klart. Duktiga hantverkare och god kommunikation. Kommer rekommendera!
Hej Karl, Vad kul att höra att ni är nöjda
HK Entreprenad bytte vårt tak hösten 2024 och vi är väldigt nöjda med resultatet. Arbetet var proffesionellt utfört, offerten var tydlig och det var lätt att få tag i både ansvariga och arbetsledare. Vi kunde alltid diskutera olika detaljer i arbetet, och de var noga med att utföra ett jobb som verkligen ska hålla länge. Säkerheten för de som lade taket var prioriterad och de tog hand om avfallet samt städade undan snabbt när arbetet var klart. Jag rekommenderar dem verkligen. Karl Andersson
Väldigt nöjd med takbytet! Proffsigt jobb, trevliga hantverkare och allt gick smidigt. Enda minuset var lite skräp kvar efteråt, men annars toppen. Rekommenderas!
Väldigt nöjd med HK Entreprenads arbete på både tak och fasad. Proffsigt utfört med hög kvalitet och bra kommunikation. Rekommenderas varmt!
Hej Sven, Tack för ditt omdöme, vi är glada att du är nöjd!
"Jag är mycket nöjd med det fasadarbete som HK Entreprenad utförde hos mig. Från början till slut var de professionella och noggranna. De höll sig till tidsplanen och levererade ett jättebra resultat som verkligen lyfte husets utseende. Kommunikationen var smidig och alla frågor jag hade besvarades snabbt och tydligt. Jag kan varmt rekommendera HK Entreprenad till alla som behöver hjälp med fasadarbeten!
Jag måste verkligen ge grabbarna på HK Entreprenad som la om mitt tak, högsta betyg. Jag kan verkligen rekommendera dom. Jag är supernöjd. Allt utfördes som utlovat både tidsmässigt och med precision.
Hej Göran, stort tack för ditt omdöme! Vad bra att du blev nöjd med allt i processen.