Takläggare in Solna

5 reviewed takläggare in Solna municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Takläggare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • NICA TAK Entreprenad AB

Verifierat företag
    144 opinions
    Lars L
    Lars L: Takomläggning med nytt tätskikt på hustak, förrådstak och entretak. Fungerade bra efter lite väntan på start efter accept av offert. Bra kommunikation med utförare, som dock inte verkade helt insatt i offertens detaljer.
  • Driver du takfirma i Solna?

• Takdax

Verifierat företag
    159 opinions
    Takdax hjälper er med taket! Vi är specialiserade på tak och står för långsiktigt hållbara och täta tak. Service, trygghet och ansvar är våra ledord.
    Shahriyar Z
    Shahriyar Z: Jag anlitade detta företag när jag upptäckte en läcka i taket och behövde akut hjälp. Jag blev mycket imponerad av hur snabbt de agerade och löste problemet. Arbetet utfördes med hög professionalism och yrkeskunskap. Jag rekommenderar varmt detta företag och vill rikta ett särskilt tack till Gabi för den utmärkta servicen. A++++++++++
  • 103 opinions
    Vi kan allt om tak!
    Mikael J
    Mikael J: Proffesionellt, tydligt och punktligt
  • 6 opinions
    Susann P
    Susann P: Anlitade Nymans Tak för byte av takpannor, läkt, papp, rännor, stuprör etc. Komplett tak. Mycket bra bemötande och erfarenhet av dem - från första mötet och genom hela projektet. De höll rent och snyggt under arbetets gång. De var punktliga och trevliga. Resultatet blev mycket bra. Utifrån mina erfarenheter kan jag verkligen rekommendera dem.
  • Driver du takfirma i Solna?

Show page: