Catarina H:
Filip på High and low painters ges de allra bästa rekommendationerna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!
Jag anlitade Filip för fasadmålning med Kulturhantverkarnas linoljefärg av min trävilla från 1916. Mycket nöjd med både utförande och resultat. Filip är pålitlig, kunnig och noggrann. Jag har renoverat villan i över trettio år så jag har anlitat många hantverkare under åren och Filip är en av de bästa! Han tog noga reda på vad jag som kund ville ha utfört och på vilket sätt och inhämtade vägledning från Kulturhantverkarna om hur linoljefärgen skulle hanteras så att allt skulle bli rätt.
Det var ommålning av ca 200 kvm fasad med gul panel och vita knutar. Eftersom det var linoljefärg kunde målningen bara utföras i uppehållsväder under sommartid. Arbetet tog ca 200 timmar under med tvätt, skrap och strykning 2-3 lager, vilket är en rimlig tidsåtgång.
Önskar någon referensobjekt kan Filip kontaktas så lämnar jag adressen.
Vänligen
Catarina
Christoffer J G:
Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
Lovisa S:
Lucas (och team) från Eriksson Byggservice AB har byggt ett isolerat förråd hos oss. Toppen bemötande och proffsig kommunikation genom hela projektet. Vi rekommenderar den varmt och kommer kontakta dem igen vid behov!
Betyg: full pott!!!
Eva L:
Vagges Bygg och Mark AB hjälpte oss att byta vindskivor på vår villa. De gjorde ett toppenjobb och var dessutom väldigt trevliga och levde verkligen upp till våra förväntningar när det kvalitet. Vi vill varmt rekommendera företaget.
Waiss O:
Jag kan varmt rekommendera ST Design måleri AB ! Jag anlitade dem för att måla och tapetsera om väggarna i mina föräldrars lägenhet. Jobbet blev utfört inom utsatt tid och med hög kvalitet. De var dessutom flexibla och tillmötesgående för ändringar som jag kom på under arbetes gång utan problem. Jag kommer definitivt anlita St designmåleri igen om jag behöver måla om fler gånger!
Extra plus att de utförde arbetet i enlighet med överenskommelse och anpassade priset och arbetet till min situation samt kvalitet får fem plus ⭐️.
SANNE T:
EXTREMT nöjd med deras arbete. Allt har varit enkelt; kommunikation, upphämtning, avlämning, betalning, transparens.. Kan verkligen rekommendera detta företag som utför arbetet helt efter våra önskemål och är flexibla.
Sara Maria T:
Man kan bara ge högsta betyg! Allt från ett trevligt bemötande, kunnig personal och de bästa material. Har anlitat dem flera gånger då jag behövt hjälp med möbelrenovering eller draperier.
Henrik H:
Vi har en schäslong som är gjord från grunden på Sundbybergs Möbelverkstad. Melke är en mästare på sitt yrke, mönsterpassningen är perfekt och varje söm och veck är noggrant placerad.
Jag kan verkligen rekommendera att lämna in sina möbler här.
Håkan L:
Ledins Möbelrenovering är ett företag med stor kompetens och vi anlitar dom för deras kunskap och kvalite.
Rexab Flytt & Tungtransport AB
Håkan L
Andreas T:
Jag lämnade in en soffa till Marina och jag är imponerad av resultatet. Den gamla soffan blev som ny! Allt gjort i toppkvalitet.
Marina är en mycket skickligt hantverkare och jag kan starkt rekommendera denna tapetserarverkstad.
Axel M:
Efter att vi haft besvär med andra byggarbetare var vi väldigt nog med vilka vi valde för att hjälpa oss med köket. Vi hade själva reglat och gipsat och ville vi ha hjälp med spackling och målning.
Philip är vänlig, kunnig och på bara några timmar hade han gjort ett platsbesök och skickat offert. Arbetet utfördes på tid, offerten stämde och resultatet blev mycket bra.
Vi rekommenderar Philita AB.
Peter H:
Fantastiskt litet mysigt ställe i underbar miljö.Trevliga vackra möbler i en bra prisklass, inte alls som inne i stockholm eller Norrtälje där det är överdrivet dyrt.Det finns vitrinskåp,Matsalsbord och stolar, skänkar,byråer mm.g