Fick meddelande på morgonen att frisören blivit sjuk, självklart en stor besvikelse men sånt händer. Men hade kanske önskat erbjudande om ny tid eller försök att hjälpa till att få ny tid…. Stort minus, upplever som ny kund att det inte är så noga.
Klippstugan by Annie
Välkommen till Klippstugan by Annie! På Vallhamnsgatan 122 i Västra Frölunda hittar du Klippstugan by Annie. I över 10 års tid så har vi på Klippstugan sett till att Västra frölunda med omnejd håller stilen med nya moderna frisyrer. Vi klipper herrar såväl som damer och om du behöver några tips eller råd kring ditt hår så är...
84 omdömen om Klippstugan by Annie
Sedan starten hos Reco 2022
Mycket trevligt bemötande och en klippning som jag var mycket nöjd med.
Jätte duktiga och trevliga. Kan verkligen rekommendera
Världens bästa frisör! Så tacksam över att du är min vän dessutom. Du gör mig alltid så fin och glad. Grattis till mig ❤️❤️❤️
Alltid positivt, proffsigt och nöjd när jag går därifrån. Längtar till nästa n Gång.
Magi✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Att klippa sig hos Annie är så så mysigt! Man känner sig sedd av henne vilket gör att man alltid blir nöjd efteråt. Man blir inte bara fin i håret utan man har så otroligt trevligt under tiden vilket jag aldrig annars haft när jag vart hos frisören. Men bäst av allt är att hon är världens bästa barnfrisör!!! Annie är verkligen bäst på att klippa barn, helt otrolig, min dotter älskar henne 😍
Väldigt trevligt bemötande och så nöjd med klippningen. . Vill verkligen rekommendera Anni e
Annie är jätteduktig på färg och hittar precis rätt nyans! En fröjd att fixa håret hos Annie.
Bra känsla o god service.rekommenderar gärna
Alltid trevligt och professionellt bemötande. Alltid nöjd med resultatet av behandling; klipp / slingor / tvätt / massage 👌🏽
Jag älskar alltid att få mitt hår klippt med Annie, hon är så vänlig och jag är alltid nöjd med resultatet. Hon tar sitt jobb på största allvar och tillämpar alltid den bästa omsorgen. Jag skulle rekommendera 100%!
Kl ippning av Annie.blev o.k.dom hade höjt 100kr.
Klippte håret hos Annie på Klippstugan. Fin salong med trevlig personal. Mycket nöjd med min klippning som motsvarade mina förväntningar.
Mycket trevligt bemötande och bra service
Varmt o vänligt bemötande med mig som kund i fokus.. Mycket nöjd med resultatet.
Alltid lika trevligt att komma dit och bli klippt. Trevligt bemötande.
Nöjd med utförd tjänst och bemötande. Alltid lyhörd för kundens önskemål och har tid att både prata och lyssna. Rekommenderas!
Trevligt bemötande i fina lokaler! Mycket nöjd med behandling och resultat
Mycket bra! Vi kommer tillbaka!
Alltid nöjd när jag varit hos Klippstugan
Mycket bra bemött, känner mig speciell. Annie är mycket lyhörd. Har från första gången jag fick håret klippt o slingar varit hundra procent nöjd. Det känns så bra att ha någon som vet hur jag vill mitt hår och som kommer med nya idéer utan att vara påträngande. Jag är supernöjd.
Toppen bra på alla sätt !!! Mycket bra bemötande !!!
Snabbt enkelt bra och prisvärt
Blev bra bemött och är nöjd med klippningen
Man är alltid glad efter ett besök hos Annie! Hon är otroligt duktig på balayage och att förstå vad man vill ha fast man kanske inte riktigt vet själv. Bästa frisören! :)
Bästa frisören & alltid trevligt bemötande!
Trevligt bemötande. Nöjd med resultatet, påbörjad hårförändring. Blir bra på sikt.
Väldigt trevligt bemötande och bra klippning. Rekommenderas varmt.
Vänligt bemött. Jag hade beställt klippning och tvätt. Jag är nöjd med resultatet.
Proffsigt omhändertagen mkt bra resultat av klippning är mkt nöjd. Lugn och harmonisk miljö.
Annie är väldigt duktig på färg och har ett professionellt och trevligt bemötande. Toppen! Blev mycket nöjd. Anna
Alla måste gå till Annie och klippa sig! Såååå duktig! Härligt ställe och härlig frisör.
Supermysigt och proffsigt bemötande utav Annie. Var där första gången för klipp och sling, besöket överträffade alla min förväntningar och jag är otroligt nöjd. Kommer 100% bli en återkommande kund.
Tack för ditt omdöme, så otroligt kul att du är glad över ditt senaste besök hos mig på Klippstugan By Annie ✂️🌸 Hälsningar Klippstugan By Annie
Goda möjligheter till bokning på hemsida. Gott bemötande och hög kvalitet med goda resultat. Mycket nöjd!
Enormt nöjd med resultatet! Annie är superbra
🌿 Tack för ditt omdöme, vi ses snart igen 🌿 Hälsningar Klippstugan By Annie
Flexibla och alltid gott bemötande.
Världens bästa frisör! Proffessionell, duktig, lyhörd och grym!
🌿 Tack för ditt omdöme, vi ses snart igen 💕 🌿 Hälsningar Klippstugan By Annie
Alltid jättefint mottagande proffsig kompetent och med jättebra kundfokuserat omhändertagande
Allting toppen jag är jättenöjd 👍
Jättebra mottagande samt klippning. Köpte en herrklippning.
Annie är trevlig och väldigt duktig! Jag blev jättenöjd med klippningen. Snabbt och effektivt med fint resultat.
Världens bästa frisör, den enda jag klipper mig hos
Annie är en fantastisk frisör med stor kunskap. Hon delar med sig med tips och ser till att vara uppdaterad med trender. Hon har idéer och tankar. Är alltid supernöjd med resultatet!
🌿 Tack för ditt omdöme, vi ses snart igen 💕 🌿 Hälsningar Klippstugan By Annie
Så trevliga och proffessionella! Känner mig alltid nöjd efter ett besök på Klippstugan. Bra produkter och mysig lokal. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
🌿 Tack för ditt omdöme, vi ses snart igen 🌿 Hälsningar Klippstugan By Annie
Annie är en fantastisk frisör. Alltid fint resultat och alltid trevlig och lugn i bemötandet vilket är oerhört viktigt då det kommer en lite osäker kille som ska klippa sig. Min son vill absolut bara gå till Annie, ingen annan.
🌸✂️Stort tack för ditt omdöme ✂️🌸 Hälsningar Klippstugan By Annie
Jag har klippt mig hos många frisörer genom åren, Annie är absolut den bästa av alla . Hon är noggrann, trevlig är professionell på alla sätt.
Kommer aldrig att byta frisör. Annie är grym och lyhörd och ger alltid bra tips till mig som aldrig vet vad jag ska göra med håret:) Hon bjuder alltid på ”det lilla extra” och man går alltid därifrån med ett leende. Bästa frisören jag haft!!
Har varit kund hos Annie i många år och jag är alltid lika nöjd efter besöket. Kunnig, ger förslag på förändringar och alltid glad.
Annie är en grymt kunnig frisör. Alltid lika nöjd när jag varit där. Också väldigt trevliga samtal när man klipper sig :) Komemr fortsätta klippa mig där lång tid framöver!