Alla kategorier Kiropraktor Stockholms län Stockholm Norrmalm Vasastan Kroppscompagniet

Kroppscompagniet

Upplandsgatan 61, 113 28 Stockholm — Visa karta

4.8 i betyg av 11 rekommendationer
Hälsovårdsklinik vid Odenplan i
Stockholm. På kliniken finns en naprapat och en spa-terapeut.
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 180 rekommendationer
Stationsgränd 16, plan 5, 18450, ÅKERSBERGA
FixaRyggen.nu
Ann    C:
Hej! Jag är en kvinna på 62 år ( tidigare dansare ) som älskat att röra mig, men har de senaste 2 åren haft stora problem med att gå, stå,...

Kiropraktorer nära Kroppscompagniet:

Svenska Kiropraktorkliniken

Svenska Kiropraktorkliniken

34 recos
Hagagatan 1, STOCKHOLM
Kontakta oss och boka en tid för att göra något åt din onda rygg! Läs mer ›
Svenska Kiropraktorkliniken
Cecilia S:
Proffsig, mycket kunnig kiropraktor som jag varmt kan rekommendera.
Adolf Fredriks Fysiocenter

Adolf Fredriks Fysiocenter

567 recos
Drottninggatan 114, STOCKHOLM
ADOLF FREDRIKS FYSIOCENTER erbjuder behandling, träning och företagshälsa. Här ... Läs mer ›
Adolf Fredriks Fysiocenter
Maria W:
fick snabbt en tid för sjukgymnastik. Proffsiga.
Sabbatsbergs Ryggcentrum

Sabbatsbergs Ryggcentrum

14 recos
Dalagatan 9B, STOCKHOLM
Sabbatsbergs ryggcentrum vid Odenplan hjälper dig med kiropraktik, sjukgymnastik... Läs mer ›
Sabbatsbergs Ryggcentrum
Peter W:
Jag kontaktade Sabbatsbergs Ryggcentrum för att få en övergripande bedömning och hjälp med mina långvariga ryggproblem. Jag hittade dem på n...
Idrottsskadespecialisterna City

Idrottsskadespecialisterna City

168 recos
Tegnérgatan 37, STOCKHOLM
Har du drabbats av en idrottsskada? Här hos Idrottsspecialisterna i city hjälper... Läs mer ›
Idrottsskadespecialisterna City
Julia H:
Blev tipsad om att ta kontakt med idrottsskadespecialisterna med min knäskada som sedan visade sig vara ett hopparknä. Blev väl omhändertage...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 11 kunder tycker om Kroppscompagniet

 • Björn S
  Björn S skrev om Kroppscompagniet
  Mycket bra!! Mycket kompentent.
  gillar detta
 • Rocco A
  Rocco A skrev om Kroppscompagniet
  Jonas är en mycket kompetent proff Naprapat som kan erbjuda rätt diagnos och personliga råd för en snabb återhämtning för både idrottsman och kontorsarbetare.

  Jag hade en PERIOSTIT skada på grund av över utbildning för en 10k lopp. Jonas identifierade snabbt symptomen, hanterade dem med rätt behandling, och bidragit till att snabba upp mitt tillfrisknande med värdefulla tips om övningar att göra hemma.

  Resultaten, mycket god service, professionalitet.

  Varmt rekommenderat!
  gillar detta
 • Samuel L
  Samuel L skrev om Kroppscompagniet
  Har sedan flera år dragits med en inklämingsskada i axeln som med traditionell sjukvård varit svår att behandla. Jag testade därför stötvågsbehandling hos Jonas och är än så länge mycket nöjd med framstegen som har gjorts. Det märks att Jonas vet vad han gör.

  Om jag ska jämnföra med tidigare erfarenheter så uppskattar jag särskilt tydligheten. Efter att ha behandlats av flera olika sjukgymnaster och läkare har jag märkt att det ofta blir näst intill filosofiska samtal med många "kanske" och "det kan bero på, men vi vet inte". Här är det tvärtom och jag får raka tydliga besked på frågorna. Det känns påläst och kunnigt.

  Så än så länge kan jag bara rekommendera alla som vill ha ett proffsigt bemötande och god service att besöka kroppscompagniet.
  Jonas H gillar detta
 • Mamad H
  Mamad H skrev om Kroppscompagniet
  Jag hade en jättesvår inandingsmärta som inte gick över på två dagar efeter en behandling hos Jonas på kroppscompagniet så försvann smärtan helt och hållet. Tack för hjälpen!
  gillar detta
 • Ash
  Ash skrev om Kroppscompagniet
  Magiskt - 20 minuters diagnos, 20 minuters behandling och en smärta som hängt i ryggen i 3 dagar är helt väck... 10 poäng!
  gillar detta
 • Camilla S
  Camilla S skrev om Kroppscompagniet
  Om du letar efter två proffs så har du hittat rätt! 10 av 10 poäng vad gäller både Naprapat- och SPA-behandlingar! Cecilia och Jonas har det där lilla extra som knappt går att hitta nu för tiden. Seriösa och omtänksamma. I en handvändning hittar de alla ömma punkter. Jag har varit kund i ca 1-2 år nu och ser alltid mycket fram emot att besöka denna sköna och lugna oas centralt vid Odenplan.
  gillar detta
 • Linda N
  Linda N skrev om Kroppscompagniet
  Riktigt duktig/trevlig/kunnig naprapat & massör, bra skit helt enkelt! :)
  gillar detta
 • Viktoria E
  Viktoria E skrev om Kroppscompagniet
  Fräscha lokaler och extremt bra service. Söker du personlig service och bra priser ska du definitivt boka in en behandling.

  Mycket bra och enkel bokning via internet och en enkel och snygg hemsida.
  gillar detta
 • Bilal M
  Bilal M skrev om Kroppscompagniet
  Har alltid haft ett relativt aktivt liv där jag på bästa möjliga sätt försökt ta hand om kroppen. Trots detta var envisa ryggproblem ett alltför ofta förekommande inslag hos mig. Efter att ha gått omkring med mycket envisa muskelknutor längs hela ryggen samt en stelhet längs skuldrorna och axelpartiet (orsakade av bla. mycket studier och en hel del kontors abete) i ca 2 år fann jag Jonas på Kroppscompaniet.

  Har varit hos många olika naprapater, massörer, kiropraktorer och dyl. INGEN behandlade probelmet så direkt och konkret som Jonas i Kroppscompaniet gjorde. Efter att ha förklarat problemen och svarat på diverse frågor började behandlingen. Inget slöseri på tiden här inte! Redan efter två besök kände jag mig mycket mer rörlig. Efter det tredje besöket kände jag hur smärtan markant tonade bort.

  Mycket kompetent naprapat som snabbt och tydligt sätter sig in i symptomen för att direkt börja behandla. Det märks att Jonas kan detta med idrott och skador men även obehagligheter som uppstår av ett kontorsarbete/studier. Känns väldigt tryggt med den uppföljning av behandlingen som man alltid får samt att detta hela tiden varvas med övningar och tips. De svarar på all smarta och dumma frågor man har vilket gör att jag förstår min kropp mycket bättre. Fräch lokal med glad och trevlig personal som är lätt att nå. Proffessionaliteten märks av från det att man bokar en tid tills det att man lämmnar rummet. Min kropp har hittat hem! Varmt rekommenderat!

  // Bilal Mizher
  gillar detta
 • Maria C
  Maria C skrev om Kroppscompagniet
  Efter många försök att få bukt med difus ryggsmärta blev jag rekommenderad att pröva på naprapatbehandling. Hos Kroppscompagniet fick jag effektiv behandling men också råd och tips om övningar att göra hemma. Kombinationen med naprapatbehandling hos Jonas på Kroppscompagniet samt övningar jag gjort hemma har gett ett mycket positivt resultat. En behandlings approach som kan starkt rekommenderas. Trevlig lokal, möjlighet att boka behandling via internet och allmänt professionellt bemötande är andra starka plus.
  gillar detta
 • Kristian P
  Kristian P skrev om Kroppscompagniet
  Jag drog på mig ett ryggskott för några veckor sedan när jag skulle flytta. Har även innan dess haft periodvisa besvär med min rygg. Letade runt efter någon som kunde hjälpa mig och fick en rekomendation att ringa till Jonas som är naprapat på kroppscompagniet. Redan efter första besöket var det mycket bättre och nu, efter tre behandlingar coh att jag har börjat träna efter Jonas rekomendationer så känns ryggen som ny. Avsevärt bättre än på många år. Jonas stod för ett mycket gott och professionellt bemötande, värt varenda krona!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Upplandsgatan 61, 113 28 Stockholm
Kategorier