Lidingö Bilteknik AB

Ekholmsnäsvägen 42, 181 41 Lidingö — Visa karta

3.0 i betyg av av 7 omdömen
 

Läs vad 7 kunder tycker om Lidingö Bilteknik AB

 • 2020-06-08

  Spontant omdöme
  STIG B skrev om Lidingö Bilteknik AB
  Har haft mina bilar hos Lasse i ett stort antal år med undantag för när vår Volvo 850 blev över 15 år gammal (den blev 20), kanske på grund av att jag var trogen kund. När vi köpte ut vår Volvo V60 från leasingkontraktet var valet lätt. Jag gick tillbaka till Lidingö Bilteknik för den årliga servicen. Grymt bra behandlad. Bara lovord. Tack för att ni finns! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Speedy Bilservice Jakobsberg
  4.7 / 5 i betyg — 170 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem! Jag rekomenderar alla varmt att besök"
 • 2017-11-02

  Spontant omdöme
  Ann A skrev om Lidingö Bilteknik AB
  Haft bilen på service här 2 gånger. Förra året började oljelampan lysa dagen efter service. Åkte tillbaka och berättade att lampan börjat lysa efter de bytt oljan, fick ett väldigt tråkigt bemötande av servicetekniker Peter. Tänkte ge dem en chans till då alla kan göra fel. Servade bilen där idag, när jag åkt hem upptäcktes ett dieselläckage. Fick åka tillbaka och fick återigen inget trevligt bemötande från Peter. Han sa mer eller mindre att sådant kan hända och gick därifrån. Inte ens en ursäkt. Jag förstår självklart att alla kan göra fel. Men 2 av 2 gånger är absolut en gång för mycket. Ni har förlorat en kund pga dåliga bemötande och dålig service. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-03-09

  Spontant omdöme
  Mikael skrev om Lidingö Bilteknik AB
  Efter varje bilservice har en Xenonlampa gått sönder (kostnad ca 1300 kr). Om det hade gjort det en gång OK men inte efter varje service dvs tre gånger.
  Jag begärde en offert på att byta bromsbackar på bilen och jag sa tydligt om det kostar mer än 5000 kr ska ni inte åtgärda felet. Lämnade in bilen på morgonen och på eftermiddagen ringer Lasse och säger att kostnaden blir ca 9000 kr. Informerade Lasse om att ni behöver inte åtgärda felet. Tyvärr svarade han att vi har redan åtgärdat bromsarna. Jag sa att det inte var OK, men fick ingen rabatt. Det var bara att betala. När vi körde ut efter bromsbacksbytet så var en Xenonlampa trasig, igen!!!!!!.
  Numera går jag till ett annat bra bilföretag på Lidingö som inte lurar kunden. Läs mer
  Mikael gillar detta
 • Reco tipsar!
  Min Bil Vallentuna
  4.5 / 5 i betyg — 446 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Reparation av spridare i samband med motorstop och en grundlig stor service. Det blev en stor summa men en prisvärd reparation som vi är myc"
  Bror Kristian L
 • Lars A

  2016-06-02

  Spontant omdöme
  Lars A skrev om Lidingö Bilteknik AB
  Urusel service, utger sig för att vara professionella men trots det så startar inte bilen veckan efter "reparationen". Jag kom in med bilen förra veckan och då strulade motorn och krävde cirka tio omstartningar innan motorn gick igen. Personalen var väldigt trevlig. Min serviceteknikner var Peter, han var trevlig, men jag är osäker på om han verkligen listade ut felet med motorn. De blev klara med motorn på mindre en ett dygn vilket var fantastiskt snabbt och bilen strulade inte. Men nu igår när jag försökte starta bilen så gick den inte igång. Jag betalade 4500:- för min service och nu funkar inte bilen, jag har ringt och frågat om jag skulle kunna få gratis service eller iallafall service till ett reducerat pris, men nix. Jag fick ett otrevligt svar och de sa att det stod glasklart i användarvillkoren att om bilen strular och man inte har betalat 500:- extra för deras försäkring så får man ingen hjälp. Det nämndes inget om någon försäkring när jag var på verkstaden. Väldigt tråkigt tycker jag. Läs mer
  Mikael gillar detta
 • Thomas M

  2012-10-22

  Spontant omdöme
  Thomas M skrev om Lidingö Bilteknik AB
  Trevlig personal, bra mekaniker men undvik deras så kallade uppgradering av bilen programvara. Blev så missnöjd över hur min bil gick efter deras uppgradering av bilen att jag va tvungen att sälja den, mådde dåligt när jag körde den. Kan rekommendera dom men gör INTE deras uppgradering Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Speedy Bilservice Högdalen
  4.7 / 5 i betyg — 1787 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Trevligt bemötande. Billigare service, snabbt jobbat med kvalitet. Bra läge med Högdalens t-bana i närheten."
  Annalena S
 • Henry D

  2011-08-25

  Spontant omdöme
  Henry D skrev om Lidingö Bilteknik AB
  Sveriges bästa Volvo-verkstad utan kategorier. Vänlig och personlig service. De kom till och med och hämtade min bil vid bostaden. Återkopplingen var bra och tydlig. Det blev inga överraskningar. Absolut prisvärt.

  Kan varmt rekommenderas. Det är värt en omväg för att komma till denna verkstad. Jag fick även låna en cykel.

  Jag har en vän som har en Ford. Samma sak här, ett kvalitetsföretag. Läs mer
  gillar detta
 • 2009-04-16

  Spontant omdöme
  Sofie J skrev om Lidingö Bilteknik AB
  Trevligt bemötande, snabb och bra service till fast pris: jag kommer gärna tillbaks!
  Volvoägare i city Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Speedy Bilservice Täby
  4.7 / 5 i betyg — 602 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Gjorde stora servicen, och hämtade bilen med Billys panpizza (stora) smulor och choklad på sättet.. Mot regnummer OHW490 Utfärdat den 20"

Bästa Bilverkstäderna nära Lidingö Bilteknik AB:

HC Motor AB (287m)
4.9 i betyg av 285 omdömen
Björn Lennart S Björn Lennart S tycker:
“Trevligt bemötande. Snabba sv...” Läs mer
Mycar Gärdet (4.0km)
4.7 i betyg av 31 omdömen
4.5 i betyg av 399 omdömen
4.7 i betyg av 792 omdömen
4.4 i betyg av 55 omdömen
4.6 i betyg av 45 omdömen

Karta

Kategorier