Alla kategorier Frisör Kalmar Kalmar M Room Kalmar

M Room Kalmar

Larmgatan 22, 392 32 Kalmar — Visa karta

3.9 i betyg av av 7 omdömen
Välkommen till M Room Kalmar!

Om du är ute efter mer än bara en barberare - kom förbi oss. I vår salong slipper du tidsbokning och kan bara komma förbi på drop-in, få en köplats och vänta in din tur. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar för män, allt från klippning till grooming eller olika skäggbehandlingar.

Produkterna vi använder kallas M Groom och är våra helt egna, utformade efter våra kunders behov och önskemål. Och du, blir du medlem hos oss slipper du stå i kön.

Här får du en oförglömglig upplevelse med det där lilla extra!

Läs vad 7 kunder tycker om M Room Kalmar

 • Matti J

  2018-08-08

  Insamlad av företaget
  Matti J skrev om M Room Kalmar
  Hej jag köpte 3 månaders medlemskap. Bemötandet från fötetaget var mycket bra. Jag hadde inga direkta förväntningarna ville byta frisör och yes va rätt jag träffade/Matti Läs mer
  gillar detta
 • 2018-08-08

  Insamlad av företaget
  Anders S skrev om M Room Kalmar
  Jag har köpt guldkort för 3600:- och tycker välmente riktigt att upplevelsen lever upp till förväntningen.

  Trevlig personal men varierad kvalite på utfört arbete. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-07-14

  Spontant omdöme
  Erik skrev om M Room Kalmar
  Synd att det inte går att ge noll i betyg. Det här stället kan ni skippa. Om ni måste klippa er här så be om att få se gesällbrev på frisören innan ni sätter er i stolen. Hur man kan ställa fram någon med så otroligt dålig koll och ta över 400 spänn för en klippning är inget annat än ett skämt.

  Han klippte igenom upptill i kanske 1 minut. Bytena mellan kam och sax tog större delen av den tiden. Ungefär samma fingerfärdighet som om jag hade försökt själv. Trodde han skulle klippa mig i öronen. Kanske 8-10 klipp totalt. Sedan var den biten tydligen klar. Hade kunnat nå ungefär samma resultat med kökssaxen och vänsterhanden.

  Vidare till maskinklippning på sidorna. Maskinen gnuggades hårt på samma ställe många många MÅNGA gånger innan han var nöjd och gick vidare till nästa ställe. Plocka bort avtrimmat hår från maskinen var inget man hört talas om. Inte skönt! Resultatet blev en riktigt ojämn trimning som skiljer sig säkert en cm från sida till sida och jag var helt skinnflådd efteråt. Nedanför frisyren är det stubb som om det var minst en vecka sen jag klippte mig.

  Här tyckte han att han var färdig. Såg ut som helvete. Oklippta hårstrån stack ut överallt och formen på frisyren följde iaf inte min skalle. Tofsar här och där. Påpekade några ställen där det behövde justeras och möttes av ganska kaxig attityd om att det var färdigt och att man inte skulle klippa så.
  ”-Andra frisörer har inte så bra koll, men man gör inte så. det kommer se konstigt ut” Jo tjena!

  Gav upp, tänkte att om det här är killens bästa försök så kommer han aldrig att kunna rätta till det. Betalade och åkte direkt till en annan frisör som ställde upp gratis när han egentligen skulle stänga. Han räddade det som gick att rädda under stort skratt.
  ”- Oj! Det här var inte så jämnt”
  ”- Vad är tanken här i nacken? Ska det vara så här mycket längre?”

  Pinsamt dåligt. Undvik! Läs mer
  2018-07-14 Verja S svarar Erik
  Hej Erik
  Otroligt tråkigt att du fått denna upplevelse jag beklagar för detta.

  Självklart förstår jag om du inte vill bli omklippt av föregående frisör, men jag bjuder mer än gärna på en ny klippning hos en ny frisör med gesäll och några extra produkter eller pengarna tillbaka allt för du ska bli nöjd. Självklart kommer denna notis tas på allvar och har stor respekt för ditt missnöje och hoppas på att vi kan ändra det tillsammans till ett positivt slut.

  Mvh Verja Salehi
  Emmy A gillar detta
 • Sylve G

  2018-04-06

  Insamlad av företaget
  Sylve G skrev om M Room Kalmar
  Jag köpte ett guldmedlemskap! Praktiskt man kan få putsat både skägg o hår en gång i månaden! Trevligt bemötande. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-04-06

  Insamlad av företaget
  Andre F skrev om M Room Kalmar
  Fantastiska barberare och frisörer! Alltid nöjd efter mina besök. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-04-06

  Insamlad av företaget
  Johannes P skrev om M Room Kalmar
  Har aldrig besökt M room Kalmar. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-02-26

  Insamlad av företaget
  Johan S skrev om M Room Kalmar
  Alltid ett väldigt bra bemötande med trevlig personal som med en delikat finkänslighet känner av hur pratiga, sociala de skall vara. Duktiga och engagerade gällande både skägg och hår.
  Både produkter och tjänster är av mycket hög kvalitet.
  Jag är medlem i deras kundklubb och kan på så vis ta del av rabatter och företräde i kö mm. Inga jobbiga och tidsbokningar utan att bara gå dit och ställa sig i kö när man har tid. Läs mer
  Verja S gillar detta