Jag blev bemött på ett väldigt proffsigt och tillmötesgående sätt som gjorde att jag kände mig välkommen. Mina förväntningar var att det skulle vara ordentligt uppstyrt och att all information som ett köp eller försäljning kräver finns hos mäklaren och det har verkligen infrias. Vårat köp var ett stort steg för oss och Helena gjorde att det kändes tryggt hela vägen.
Mäklarhuset Enköping
Letar du bostad i Enköping, Bålsta, Sneby, Grillby, Kroby, Laxå eller Upplands-Bro med omnejd. Tveka inte att kontakta oss eller gå in på vår hemsida för att se vilka lediga objekt som finns ute. Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja med cirka 130 kontor över hela landet. Du kan förvänta dig en smart,...
245 omdömen om Mäklarhuset Enköping
Sedan starten hos Reco 2014
Min första kontakt med en mäklare någonsin blev en toppenupplevelse med Helena som min mäklare! Lugn och trygg, trevlig och tydlig, seriös och ärlig. Jag har bara gott att säga. Bostadsaffären klarades av betydligt snabbare och smidigare än jag hade förväntat mig. Väldigt nöjd kund, tack Helena!
Jätte trevlig person 🙏vet vad hon gör
En mycket trevlig och kunnig mäklare som gjort ett bra arbete, med bland annat en väldigt skicklig och ambitiös fotograf. Om jag fick önska något så är det mer "processinformation" i ett tidigare skede. Vi är dock nöjda med både ett snabbt köp och snabb försäljning, som skötts mycket professionellt.
Proffsig, kompetent, närvarande, lyhörd. Svarar på frågor och ger bra råd. Kan verkligen rekommendera Helena och Mäklarhuset!
Mycket professionell och positiv. Tog relevanta beslut om när visningar skulle läggas och höll god kontakt med oss under processen. Vi är supernöjda!
Bästa mäklaren. Lyhörd på av vi ville. Kom med väldigt många bra råd inför försäljningen. Snabbt och bra avslut. Vi kan varmt rekommendera Helena. Väldigt proffsig.
Mycket bra bemötande. Kunnig dialog om uppläggning av försäljningen. Lätt att få kontakt med. Bra genomgång av försäljningskontraktet och goda råd inför överlåtelse av lägenheten.
En inlyssnande mäklare. Glad o positiv. Hjälpsam. Kan varmt rekommendera henne.
Som köpare blev jag snabbt informerad om intresset för fastigheten. Kort budgivning och snabbt kontraktsskrivande. Bra presentation av kontraktets innehåll och noggrann hantering. Kort sagt väldigt bra och proffsigt bemötande!
Helena är trygg, lyhörd, professionell och finns alltid tillgänglig med svar på ens frågor– den bästa mäklaren jag kunnat önska mig. Rekommenderas varmt!
Mycket bra upplevelse som köpare! Helena är en väldigt duktig mäklare, trevlig och mycket erfaren! 😊 Har fått hjälp med allt, och svar på alla frågor jag har haft.
Engagerad o kunnig. Trevlig. Jag kände det som att Helena tog hänsyn till att vi befann oss i en jobbig situation när det gällde anledningen till försäljning o skyndade på processen. Så jag är MYCKET NÖJD.
Seriös Jobbar hårt för sin kund Noggrann med formalia
Blev proffsigt möt av henne. Trodde inte det skulle gå så sakta att sälja men Helena jobbade bra för att sälja in huset. Kunnig och duktig på det hon gör och försäljningen gick fort efter att bud kom in.
Jag valde Mäklarhuset när jag skulle sälja min lägenhet utan några tidigare referenser. Resultatet har överträffat mina förväntningar. Jag vill ge mina varmaste rekommendationer till Helena Wass som har visat ett stort driv och professionalism under hela förloppet. Utöver det så har Helena visat sin exceptionella service genom att själv lägga in en ekonomisk insats till köparen när en svår situation uppstod mellan säljare (jag) och köpare för att tillse att samtliga parter blivit nöjda. Detta är något som låg HELT utanför...
Som köpare upplevde jag mäklaren som väldigt professionell och tillgänglig. Hon svarade snabbt på alla frågor och gjorde hela köpet till en trygg och smidig upplevelse.
Varit väldigt tillmötesgående och mån om mig som kund och säljare. Lugnt och sansat guidat mig genom försäljningen och gett mig råd.
Bemötande: Helena bemötte oss på ett väldigt professionellt och lyhört sätt. Hon gav oss förtroende redan från start och vi kände att vi kunde lämna hela processen i hennes händer. Förväntningar vs. resultat: Vi hade en tydlig önskan om att vår försäljning skulle ske diskret utan annonsering. Helena tog hand om allt det “bakom kulisserna”-arbetet – avtal, lantmäteri, administration och all övrig koordinering – vilket gjorde processen otroligt smidig för oss. Sammanfattning: Att sälja vårt hus på Munksundsgatan 9 med Helena...
Mer fokus på att sälja än att hyra ut. Hon anlitades för att sälja vår lägenhet inte för att försöka få oss att hyra ut.
Tydlig och rättvis mäklare som tar hänsyn till både köpare och säljare i processen på ett naturligt sätt.
Bra, Snabb, enkel att arbeta med. Trevlig, tydlig
Helena Wass har de kunskaper och all den sociala kompetens jag anser att man som uppdragsgivare kan förvänta sig av en erfaren mäklare. Hon satte sig snabbt in i de speciella omständigheter som var förknippade med försäljningen. Hon förklarade på ett förtroendeingivande sätt vilket ansvar säljaren och även köparen har för att en fastighetsaffär ska kunna genomföras. Hon svarade med tålamod på de frågor från köparen som uppstod under försäljningen och avlastade på så sätt mig i min roll som säljare, på samma gång som hon...
Helena är en toppen mäklare, en som man litar på från första besöket.
Mycket tillmötesgående och driftig mäklare 👏🏽
Mycket trevligt bemötande utan att vara påflugen. Kunnig, erfaren och noggrann vilket ingav förtroende. Snabb återkoppling! Allt som allt en mycket positiv upplevelse.
Väldig noggrann och jag fick ett förtroende för henne som köpare.
Väldigt trevlig och proffsig. Tillmötesgående och snabb när det gällde. En mycket bra dialog.
Helena Wass was always polite and professional with us. She helped us in english and we managed to sell our house without problems even if we lived already far away at the time.
Vi har blivit bemötta av mäklaren och hennes assistent på ett proffesionellt sätt. Information om hur allt fungerar har dom lämnat bra.
Professionell och snabb hjälp med bostadsköp.
Ordning och reda.trevligt bemötande
Trevligt bemötande och bra avslut!
Helena gav mycket professionell kommunikation och snabb handläggning och hantering av allt praktiskt när vi köpte vår lägenhet i Enköping.
Hon har tålamod och är smidig också mycket snabb när det behövs. Bra stöd i säljprocessen. Hon är rak och ärlig.
Trevlig och enkel att ha att göra med. Hjälpsam och snabb på att svara på frågor.
Väldigt trevligt bemötande. Hon är saklig och vi litar på henne att hon gör ett bra jobb åt oss. Väldigt kunnig och hjälpsam vid vårt köp
Helena var en tydlig och trevlig mäklare . Gjorde ett bra jobb fick min bostad såld.
Vi blev mycket väl av Helena Wass. De förväntningarna vi hade på mäklaren införlivades med råge. En väldigt skicklig, kunnig samt en väldigt glad och trevlig mäklare som vi varmt kan rekommendera till andra. Maria Rigar
Kunnig, engagerad, inkännande
Erfarenheten av Mäklarhuset är att Helena och hennes assistent är seriösa och kompetenta. Vid frågor får man ett snabbt svar. Är genomgående med hela vägen från start till slut, vilket varit mycket uppskattat!
Toppen och Helena har fingertoppskänsla och är den mest ambitiösa och trevliga vi jobbat med.
Väldigt duktig mäklare som kan bostadsmarknaden exceptionellt. Vet hur man lägger nya bra strategier för att kunna få köpare att komma till visningar. Vilken reklam man behöver ha för att nå ut i etern. Trevlig och tillmötesgående. Duktig på att samarbeta.
Fick förtroende för Helena direkt. Öppen och trevlig.. Tillmötesgående och ärlig. Våra förväntningar levde hon upp till jämfört med andra mäklare som vi träffat. Beträffande Fannagatan 28 var hon mycket öppen o ärlig.
Bara positiva erfarenheter, tydlig, informativ och noggrann som skapar trygghet för oss som köpare
Proffsig hantering av försäljningen
Allt fungera väldigt bra!!!!!!
Helt enkelt den bästa mäklaren! Rekommenderar starkt
Jag har en positiv upplevelse av Helena. Bra och proffsigt bemött. Trots marknaden och tomma visningar så fick jag pepp och positiva ord. Jag var väl införstådd hur marknaden ser ut idag så mina förväntningar var att försäljningen skulle bli svår., men Helena gjorde sitt bästa utifrån förutsättningarna och fick huset tillslut sålt, även fast vi fick gå ner.
Helena är en fastighets mäklare som verkligen engagerar sig! Vi är otroligt nöjda! Vi fick verkligen bra hjälp och stöttning genom hela säljprocessen av vår gård. Vi kan verkligen rekommendera Helena Wass som fastighetsmäklare.