Jenny Olofsson är mäklare på Mäklarhuset Uppsala

Jenny Olofsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Jenny Olofsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 102 omdömen med ett betyg på 4.9. Jenny Olofsson har haft 57 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Med mitt brinnande intresse för människor, mitt engagemang och mina kunskaper inom service, bygg och inredning får ni en mäklare som kan ge er vägledning med bra helhetslösningar!

Hur ser din drömbostad ut?
Den jag bor i nu! Den erbjuder plats för mina vänner och min stora familj, med plats för matlagning, att umgås och ha trevligt!

Vad vet vi inte om dig?
Jag är grym på att ordna fester och laga mat till många, och jag sjunger hellre än bra!

2022-04 - 2023-03

102 omdömen om Jenny Olofsson

Sedan starten hos Reco 2021
    • Norra Luthagen
    2023-03-06 Verifierad kund
    Mycket varm och trevlig fastighetsmäklare!
    Det märks att Jenny brinner för det hon gör samt ger kunden bästa möjliga service.

Rekommenderas starkt!
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Olofsson en del av Mäklarhuset Uppsala
    • Norra Luthagen
    2023-03-02 Verifierad kund
    Super fint bemötande med härlig energi som piggar upp!

Jag hade inte några höga förväntningar, andra mäklare från andra företag har varit svåra att få kontakt med och det har känts som att man fått jaga dem. I det här fallet med Jenny var det raka motsatsen, hon var lätt att komma i kontakt med och alltid villig att hjälpa till och svara på våra frågor. Hon känns som helt rätt mäklare för oss och som förgyllde upplevelsen långt över förväntan!
  • köpte sitt hus med hjälp av Jenny Olofsson en del av Mäklarhuset Uppsala
    • Lindbacken
    2023-02-24 Verifierad kund
    Tillgänglig, trevlig och flexibel. Jenny var lyhörd och ingav ett lugn i processer som handlar om stora och avvägda beslut. Vi fick stor hjälp med information och allting kändes ärligt och transparent.
    Stort och varmt tack till denna fina rekommendation, det betyder väldigt mycket! Allt gott så länge! Jenny Olofsson
  • sålde sitt hus med hjälp av Jenny Olofsson en del av Mäklarhuset Uppsala
    • Lindbacken
    2023-02-24 Verifierad kund
    Jenny har under hela processen gett en trygg känsla i samband med försäljningen. Hon är glad och positiv. Har en bra kommunikation och kan ge tydliga raka svar.
    Hon gav också en jättebra genomgång av stylingen inför fotograferingen.

Rekommenderar verkligen henne.
    Tusen tack bästa Madeleine, det är en ynnest att få hjälpa er! Jenny Olofsson
    • Centrum/Fålhagen
    2023-02-09 Verifierad kund
    Jenny har alltid varit positiv, haft tålamod och jag har alltid blivit bra bemött!
    I detta tröga bostadsklimat har hon inte givit upp utan arbetat på så att en försäljning kan bli av.
    Jag rekommenderar varmt Jenny för kommande uppdrag!
    Mvh
    Britt Lindberg
    Varmaste tack för en väldigt fint rekommendation, ett sant nöje få hjälpa dig! Jenny Olofsson
    • Salabacke
    2023-02-08 Verifierad kund
    Jenny var supertrevlig, hade jättebra energi och kändes trygg under hela försäljningen. Hon lyckades sälja vår lägenhet snabbt även i en tuff marknad.
    Jag är så glad att ni är nöjda och att ni känt er trygga under processen, det är det viktigaste!
    Tusen tack!
    • Salabacke
    2023-02-08 Verifierad kund
    Mycket trevlig och tillmötesgående. Lyckades få lägenheten såld till bra pris i svåra tider!
    Tusen tack för fin rekommendation och tack för ett fint samarbete! Jenny Olofsson
    • Svartbäcken
    2023-02-01 Verifierad kund
    Jenny har alltid funnits ett samtal bort vid eventuella frågor. Hon var tydlig med vilka tillägg i paket samt förberedelser inför fotografering som skulle höja intresset för mitt objekt. Idéer presenterades på ett ärligt sett utan att påtryckningar.

Slutligen har hon bidragit med positivitet och energi men varit professionell. Skulle varmt rekommendera henne.
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Olofsson en del av Mäklarhuset Uppsala
    • Svartbäcken
    2023-02-01 Verifierad kund
    Vi har blivit mycket bra bemötta av Jenny, som effektivt har förmedlat bostaden mellan oss och säljaren.
    Hon har varit tillmötesgående och trevlig, och det har varit lätt att få tag på henne vid frågor och funderingar. En snabb och bra affär!
    Tusen tack för fin rekommendation, ett sant nöje att få hjälpa er! Jenny Olofsson
  • köpte sitt hus med hjälp av Jenny Olofsson en del av Mäklarhuset Uppsala
    • Gåvsta/Rasbo