Snabb, kunnig, pålitlig, korrekt och trevlig.
Mina Rostvik
Mina Rostvik är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Mina Rostvik har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Mina Rostvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 153 omdömen med ett betyg på 4.9. Mina Rostvik har haft 35 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
153 omdömen om Mina Rostvik
Bemötandet var vänligt och glatt. Hon gav oss en realistisk bild av lämpligt utgångspris, vilket bidrog till att försäljningen gick snabbt och smidigt. Hon är kunnig, förtroendeingivande och ansvarsfull.
Mycket kunnig och engagerad mäklare som gav många uppdateringar om processen så att vi alltid visste vad som var nästa steg. Rekommenderas!
Mina är otroligt effektiv och professionell. Försäljningen var över förväntan både avseende tid och pris. Jag kan varmt rekommendera Mina och Svenska mäklarhuset!
Trevlig, kunnig, snabb, Får gärna uppdraget att sälja lägenheten om ca 3 år igen
Mina var genomgående proffsig och varm i sitt bemötande gentemot oss som säljare. Hon förstod våra förväntningar och jobbade mot dem. Vi är på det stora hela mycket nöjda med Mina som vår mäklare.
Upplevde Mina som väldigt tillmötesgående och duktig på sitt jobb. Kändes tryggt att genomföra lägenhetsköp med henne. Kommer troligen höra av mig till henne när det blir dags att sälja.
Jag känner mig nöjd efter att ha varit i kontakt med Mina. Redan från första stund var hon hjälpsam. Mina hade möjlighet att öppna upp lägenheten för ytterligare en senare visning då jag ej hade möjlighet att delta vid den första visningen, vilket var mycket hjälpsamt då vi rest långt för att få möjlighet att gå på så många visningar som möjligt. Vidare har Mina varit väldigt tillgänglig för svar på frågor samt väldigt informativ. Jag känner att hon uppdaterat mig kring hur budgivningen gått vilket var skönt. Jag upplevde...
Gedigen kunskap om Luthagen! Svarar snabbt och tydligt på våra frågor. Serviceinriktad till både säljaren och köparen.
Vi blev väldigt glatt bemött av mäklaren som även beskrev och förklarade våra frågor och funderingar på ett väldigt bra sätt. Vi förväntades få svar på våra frågor samtidigt som mäklaren var hjälpsam mig som köpare utifrån mina behov. Hon upplevdes inte heller stressad under visningarna även då vi tillbringade en längre tid utav vardagskvällen. Mina levde verkligen upp till våra förväntningar och vi är supernöjda.