Duktig som kunde sin sak Glad artig trevlig Lämna bra information
Mina Rostvik
Mina Rostvik är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Mina Rostvik har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Mina Rostvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 232 omdömen med ett betyg på 4.9. Mina Rostvik har haft 55 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
232 omdömen om Mina Rostvik
Trevlig mäklare från första stund. Visade intresse för oss och vårt bästa, samt engagerad i våra önskemål och frågor!
Mina var från början tydlig med förväntningarna vid försäljning. Hon har god kännedom om marknaden och Uppsalaområdet, vilket märktes. Hon var superflexibel och enkel att ha kontakt med och anpassade sig efter våra behov vid försäljningen. Tack vare Minas proaktiva arbete kunde lägenheten säljas innan annons blev utlagd och Mina prisförändringar blev överträffade! Är supernöjd med Mina och kan rekommendera till alla som är på gång att sälja i Uppsala!
Trevligt bemötande, kunnig, visade intresse för våra behov och önskemål
Hjälpsam, kunnig och mycket engagerad!
Jag fick ett väldigt trevligt bemötande från Mina. Trots att jag missade den inplanerade visningen var Mina flexibel och hittade snabbt en lösning som gjorde att jag kunde se lägenheten senare samma dag. Under hela processen var hon lyhörd och hjälpsam och gav ett seriöst intryck.
Mina är en mycket kompetent mäklare! Hon kombinerar en fantastisk social kompetens med god lokalkännedom, vilket gör henne unik i att navigera Uppsalas bostadsmarknad. Vi kände oss trygga genom hela processen. Mina kände in vår situation, önskemål och farhågor och hon vågade också att pusha oss lite i de lägen som vi behövde det. Skulle alla dagar i veckan rekommendera att sälja med Mina!
Bra och smidig försäljning, lite dyrare än snittet men Mina fick resultat för pengarna i en tuff marknad!
Hej, Jag hade väl inga specifika förväntningar när jag gick in med tanke på att jag tidigare enbart haft hyresrätter som bostad. Men blev väldigt professionellt bemött. Inga frågor var för dumma och fick bra svar på allt och var väldigt öppen för vilka förutsättningar som finns agående bland annat finansiering och tillträdesdagar (i och för sig saker hon inte kan göra något åt, men gick igenom vilka varianter som finns - både för mig som köpare och motparten som säljare).
Mina har under hela processen varit fantastisk! Hon har både hjälpt mig sätta ett enligt marknaden realistiskt pris, hållit mig informerad utan minsta behov för efterfrågan från min sida och varit oerhört flexibel. Detta till den grad att min sambo ville ha henne till sin mäklare, fast i en helt annan stad. Jag kan varmt rekommendera henne, om du går i tankar att sälja! MVH Kent