Mina Rostvik

Mina Rostvik

Mina Rostvik är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Mina Rostvik har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Mina Rostvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 134 omdömen med ett betyg på 4.9. Mina Rostvik har haft 49 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

Går du i säljtankar eller funderar på att köpa. Då ska du inte tveka på att kontakta Mina. Mina har många års erfarenhet inom försäljning och en god lokalkännedom. Hon arbetar professionellt och på ett strukturerat sätt för att se dig som kund och dina behov. Hennes ledord är viljestyrka, engagemang och lyhördhet.

2022-03 - 2023-02

134 omdömen om Mina Rostvik

Sedan starten hos Reco 2020
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Mina Rostvik en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
    2023-03-20 Verifierad kund
    Mina Rostvik är en utmärkt mäklare. Det var en bra upplevelse och mäklaren var snäll, kunnig och hjälpsam.

Mäklaren förstod situationen och var bra på att tydligt förklara allt om bostaden osv. Processen var lättare än den brukar vara.

Skulle definitivt rekommendera mäklaren till en vän eller kollega.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Mina Rostvik en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
    2023-03-20 Verifierad kund
    Fantastisk upplevelse att arbeta med Mina, efter mindre än 1 vecka var lägenheten såld redan innan vi hade hunnit lägga ut den officiellt till försäljning.

God kommunikation & en härlig attityd!
    • Rickomberga - Luthagen
    2023-02-15 Verifierad kund
    Mäklaren överträffade våra förväntningar på tillgänglighet och tillmötesgående. Mina var ett väldigt bra stöd genom hela processen.
    • Rickomberga - Luthagen
    2023-02-13 Verifierad kund
    Vänligt och professionellt bemötande. Tydlig kommunikation.
    • Tunabackar
    2023-01-19 Verifierad kund
    På ett avslappnat och professionellt sätt.
    Tydliga svar om bostaden och området.
    Väldigt bra sammantaget, Önskar att alla mäklare skulle jobba på samma sätt som Mina.
  • Nazanin A
    2023-01-17 Verifierad kund
    Mina has been absolutely amazing to work with. Extremely compassionate and professional. We highly recommended choosing her as your agent.
    2022-12-11 Verifierad kund
    Excellent support . She was very helpfull in explaining and translating the agreement to english. Thanks. Much appreciated
    2022-12-11 Verifierad kund
    Tillmötesgående och proffsig. Vi är väldigt nöjda!
    2022-11-16 Verifierad kund
    Bra bemött. Trevlig och snabb på svar.
    2022-11-14 Verifierad kund
    Mina har under hela försäljningsprocessen gett ett väldigt trevligt och professionellt bemötande. Jag har löpande blivit uppdaterad om hur det gått under visningar och blivit kontaktad då något nytt dykt upp under försäljningens gång. Jag känner att Mina lagt ner mycket tid på extra visningar och på att upprätthålla en god kontakt med eventuella köpare vilket slutade i en lyckad försäljning av min lägenhet.

Jag är väldigt nöjd med valet av Mina Rostvik som mäklare och skulle absolut rekommendera andra bostadssäljare att anställa henne.