Tomas Östlund

23 år i branschen
Svenska Mäklarhuset Uppsala
Affärer senaste året

Tomas Östlund är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Tomas Östlund har varit registrerad mäklare sedan 2003-04. Tomas Östlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 260 omdömen med ett betyg på 4.8. Tomas Östlund har haft 35 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

260 omdömen om Tomas Östlund

Sedan starten hos Reco 2015
Emilia Angelina E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tomas Östlund en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Fålhagen

Supertrevlig, snabba svar. Mycket till hjälp!!

Victor D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tomas Östlund en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Centrum

Mycket trevlig att ha och göra med. Bra kontakt och alltid återkoppling som utlovat.

Moa N
Kungsängen

Allt gick supersmidig med Tomas, bra kommunikation och försäljningen gick mycket snabbare än förväntat! Tomas känns väldigt professionell och vi fick all hjälp som krävdes under försäljningen, rekommenderar starkt!

Rajesh D
Salabacke

The overall process was smooth and we were updated regularly for the further steps. We were provided with all the necessary information and whatever we asked for as clarification, and follow up visit was also handled appropriately. Some more practical information like what to check for an apartment when viewing should have been beneficial.

Lars-Johan B
Luthagen

Jag mötte aldrig Tomas Östlund, utan det var assisterande mäklare Emilio Silva som skötte hela affären eftersom Tomas var på semester. Men Emilio var mycket proffsig och trevlig och skötte processen snyggt.

Svar från Tomas Östlund

Tack för rekommendation och ditt svar. Emilio är en riktigt bra mäklare och sympatisk person som även jag rekommenderar. Tyvärr flyttar inte Reco över omdömen från ansvarig mäklare, även om det skulle vara rimligt i det här fallet.

Ulf H
Luthagen - Stabby

Jag har personligen inte träffat Thomas Östlund och kan bara bedöma honom efter vad han kommunicerar. Det verkar som om han basar över Mäklarhuset. Hans anställda (?) har gett ett mycket gott intryck; då särskilt Linnea Lindberg som är "vår" mäklare i en aktuell fastighetsaffär. Har ett mycket gott intryck av henne, kompetent, tydlig och lyssnande. Gav oss en extra specialvisning när vår dotter tillfälligt var i Uppsala.

Svar från Tomas Östlund

Hej Ulf och tack för ett fint omdöme. Det stämmer att jag har en ledande roll även om jag också förmedlar bostäder. Vid tidpunkten för denna försäljning var jag en hel del bortrest och lämnade över ansvaret till Linnea. Roligt att ni är nöjda med Linnea och SMH, Linnea är en mycket sympatisk och kompetent mäklare som det är roligt att jobba med. Reco kan tyvärr inte att styra vilken mäklare som ska få omdömet, det blir alltid den som är ansvarig. I det här fallet hade det varit bra om ni hade fått utvärdera/skrivit...

Sofie A
Sålde sitt hus med hjälp av Tomas Östlund en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Rasbo

Tomas är trygg och tillgänglig. Han upplevs som lugn och saklig. Vi fick upp vårat hus med god marginal. Fick till skrivning och avtal snabbt.

Rene O
Kapellgärdet

Upplevelse var mycket bra och servicen tillfredsställande hjälpte oss mycket .

Noor Hazim Abdulrazak A
Köpte sitt hus med hjälp av Tomas Östlund en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Vänge

Tomas Östlund var väldigt trevlig, hjälpsam och professionell genom hela processen. Han svarade snabbt på frågor, gav tydlig information och gjorde att allt kändes tryggt och smidigt. Rekommenderas varmt!

Mattias Nils Johannes K
Köpte sitt hus med hjälp av Tomas Östlund en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Lövstalöt

Väldigt duktig och kunnig! Lätt tillgänglig när man ville få kontakt!