Träffade bara Tomas vid kontraktsskrivningen men fick info och var ett effektivt möte.
Tomas Östlund
Tomas Östlund är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Tomas Östlund har varit registrerad mäklare sedan 2003-04. Tomas Östlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 231 omdömen med ett betyg på 4.8. Tomas Östlund har haft 45 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
231 omdömen om Tomas Östlund
Thomas Östlund har en erfarenhet och ett sätt som passar både säljare och köpare. Han är proffesionell, inlyssnande och lätt att ha kontakt med genom hela processen. Vi är mycket nöjda
Thomas mångåriga erfarenhet av bostadsmarknaden i Uppsala gör att han är yrkesskicklig på ett alldeles särskilt sätt. Som säljare är man trygg med honom vid rodret och som köpare, tror jag, känner man samma sak.
Everything went smoothly. The process of selling/buying a house is generally stressful, but Tomas's approach made us feel more at ease. I can definitely recommend him.
Super proffsig! Smidig kontakt under hela affären, enkel att nå och snabb respons.
Trevlig, kunnig, seriös, svarar snabbt
Professionell och trevlig. Lätt nåbar
Trevlig, lätt att få tag på och sålde lägenheten till högre pris än utgångspriset på rekordtid
Jag har ingen erfarenhet av mäklare eller att köpa bostadsrätt. Tycker att han är bra och ett stöd I affären.
Min upplevelse har varit mycket positiv. Jag har känt mig trygg med att Tomas har koll på vad som blir bäst och en rad saker han kunde ge råd om, utan att behöva stressa eller riskera att fatta dåliga beslut för att jag inte vet vad jag sysslar med.