En god lyssnare som förstod vår situation. Snabbt och proffsigt agerande med bra återkoppling.
Tomas Östlund
Tomas Östlund är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Tomas Östlund har varit registrerad mäklare sedan 2003-04. Tomas Östlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 190 omdömen med ett betyg på 4.8. Tomas Östlund har haft 27 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
190 omdömen om Tomas Östlund
Jag är jättenöjd med service som Tomas levererade, väldigt tillmötesgående och tillgänglig de frågor jag hade under processen.
Mycket trevligt bemötande! Kunnig och hjälpsam på alla sätt! Vi rekommenderar varmt Tomas Ö till vänner och bekanta.
Proffesionellt genomfört, väldigt bra aktiviteter gillar även vägledningen
Trevlig tillmötesgående insatt
Mycket bra bemötande av Tomas och uppfyllde våra förväntningar som vi hade, dvs inte uppstressad, inte dömande som många mäklare kan uppfattas och engagerad!
Vi blev väldigt bra bemötta, vi kände ju honom sedan tidigare affär och från hans förflutna inom hockey. Vi hade egentligen inga förhoppningar med tanke på det dystra läget på bostadsmarknaden, men hoppades ändå att kunna göra en hyfsad affär. Utveckling av affären blev sedan väldigt positiv, annons som kommande, förhandsvisning och snabbt avslut. Vi slapp även fotografering och ev. styling. Mycket nöjda!
Hade vi inte redan skrivit kontrakt med annan mäklare hade vi gladeligen anlitat Tomas för vår lägenhetsförsäljning. Väldigt lugn och behagligt trevlig mäklare, upplevde honom som genuint öppen och ärlig genom alla steg i vårt husköp.
En mycket pålitlig och noggrann mäklare som skötte våra affärer super fint och tydligt. Kan verkligen rekommendera honom
Trevligt och personligt bemötande. Tomas motsvarade i stort våra förväntningar. Kanske skulle vi ha gått ut med ett något högre utgångspris men med tanke på omständigheterna (makens svåra sjukdom) var det viktigt för oss att det hela gick snabbt och smidigt, vilket det gjorde. Vi kommer absolut att rekommendera Tomas när folk frägar oss om mäklare!