Jenny Olofsson

Svenska Mäklarhuset Uppsala
4.9
Affärer senaste året

Jenny Olofsson är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Jenny Olofsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Jenny Olofsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 269 omdömen med ett betyg på 4.9. Jenny Olofsson har haft 51 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

269 omdömen om Jenny Olofsson

Sedan starten hos Reco 2021
Noora K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Olofsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Kåbo

Hon gav ett mycket trevligt bemötande!

Puthnith V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Olofsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Kungsängen

Snabbhet är nyckeln. Hon hjälpte mig att sälja den på nolltid.

Jon J
Kungsängen

Professionell, varm och engagerad!

Julia J
Ulleråker

Jenny har varit ett stort stöd vid försäljningen av vår lägenhet. Hon har gett löpande information och uppdateringar och alltid funnits tillgänglig för frågor och samtal. Kompetent och påläst om föreningen och området och förstått vilka som är målgrupp för bostaden - därmed kunnat hitta många intressenter snabbt! I mötet är Jenny engagerad, närvarande och glad vilket jag är mycket tacksam för eftersom det kan vara stressande att sälja och köpa bostad. Jenny tog över rodret och styrde oss igenom försäljningen effektivt!

Morgan L
Köpte en tomt med hjälp av Jenny Olofsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Gräsö

Rutinerad, allt flöt på och väl förberedd, kändes tryggt!

Erik T
Rosendal

Jenny var otroligt hjälpsam, lyhörd och hängiven genom hela processen. Svarade snabbt och tydligt på frågor och höll en uppdaterad i vad som hände. Upplevde att hon var väldigt kunnig och engagerad!

Ida L
Luthagen

Fantastisk människa och mäklare! Är så tacksam för Jenny och för att hon har hjälp oss med försäljningen av vår bostad. Rekommenderar henne varmt!

Stina Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Olofsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Bergsbrunna

Otroligt proffsig och kunnig. Allt har gått väldigt smidigt.

Alexander H
Köpte sin stuga med hjälp av Jenny Olofsson en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Rasbo

Mycket nöjda med Jenny vid vårt bostadsköp!

Torsten L
Sävja

Hon får saker gjorda Hittills bara positivt

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Jens J
Centrum

Vi är supernöjda! Lika proffsigt som vid vår förra försäljning!

Catharina B
Centrum

Jenny är verkligen superproffsig och en riktigt bra mäklare. Det var vår andra försäljning som Jenny hjälpte oss med och vi har varit lika nöjda och våra förväntningar har överträffats båda gångerna.

Birgitta J
Nyby

Jenny är en fantastisk glad och proffsig mäklare som kan sitt jobb!

Susan G
Sålde sin stuga med hjälp av Jenny Olofsson en del av Mäklarhuset Uppsala
Tunabackar

Så proffsig och trevlig och hon hjälpte oss på ett mycket bra sätt genom hela sälgprocessen!

Jessika L
Köpte sin stuga med hjälp av Jenny Olofsson en del av Mäklarhuset Uppsala
Tunabackar

Väldigt tillmötesgående och lösningsorienterad!