Emilio Silva

Emilio Silva

Emilio Silva är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Emilio Silva har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Emilio Silva har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.8. Emilio Silva har haft 21 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

151 omdömen om Emilio Silva

Sedan starten hos Reco 2022
Yvonne M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emilio Silva en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Ling

Mycket kompetent och välinformerad kring hela försäljningen. Lätt att nå honom för frågor eller infomation.. Blev kontinuerligt informerad hur budgivningen och fick saklig bakgrund

Per W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilio Silva en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Kåbo

Bra bemötande, svarar hjälpsamt på alla frågor angående lgh.

Peter B
Valsätra

Han har ett väldigt bra bemötande och man känner sig sedd som person. Kunnig, vi fick tex. tips om hur vi ska göra för att undgå bankavgift eftersom vi betalar lgh. kontant. Sådant uppskattas!!🤗👍 Skulle inte tveka att rekommendera honom till vänner och bekanta!

Karin Å
Kåbo

Mycket kunnig och hjälpsam, tillgänglig för frågor. Uppdaterade mig kontinuerligt om utvecklingen. Artigt och alltid mycket trevligt bemötande. Hade erfarenhet från tidigare försäljning för ca 4 år sedan, och är mycket nöjd att jag valde samma mäklare igen.

Inger Ö
Kungsängen

Anpassade visning och senare andra möten efter våra möjligheter. Snabb, tillgänglig och svarade snabbt på telefon/sms. Enkel att ha göra med .

Anastasija M
Kungsängen

Emilio är duktig mäklare, kunnig inom marknaden och har god förståelse för affärsprocessen kring köp och försäljning. Han är väl förberedd, strukturerad och arbetar målinriktat för att uppnå bästa möjliga resultat för sin uppdragsgivare.

Anders Ö
Kungsängen

Mycket bra mäklare. Löste även saker när det problem. Återkopplade alltid Anders

Rados S
Kungsängen

Proffsig och lyhörd. Emilio var en klippa och behjälplig när man väl behövde honom. En guldstjärna. Skötte allt utmärkt och väldigt kunnig. Rekommenderar starkt.

Marie R
Köpte sin stuga med hjälp av Emilio Silva en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Vansjö

Väldigt tillgänglig och återkopplar fort. Känns genuint ödmjuk och närvarande. Påläst och kan förklara saker på ett bra sätt:)

Johan R
Köpte sin stuga med hjälp av Emilio Silva en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Vansjö

Emilio bra. Hade svar på alla frågor och återkopplade snabbt.