Emilio Silva

Svenska Mäklarhuset Uppsala
4.8
Affärer senaste året

Emilio Silva är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Emilio Silva har varit registrerad mäklare sedan 2021-10. Emilio Silva har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 4.8. Emilio Silva har haft 24 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

178 omdömen om Emilio Silva

Sedan starten hos Reco 2022
Lisa R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emilio Silva en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Valsätra- Malma Backe

Emilio har varit väldigt lyhörd, professionell, informativ, flexibel och kommunikativ genom hela processen. Han är en väldigt trevlig och sympatisk person som har god hand med både mig som säljare och köparna. Jag är mycket nöjd med allt och skulle lätt ringa honom inför nästa bostadsaffär! Rekomenderas :).

Silvana S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilio Silva en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Valsätra- Malma Backe

säljstark, noggrann, engagerad, lyhörd

Diana M
Luthagen

Jag blev väldigt fint bemött av Emilio Silva. Han var alltid trevlig, engagerad och tillmötesgående, och jag kände mig väl omhändertagen genom hela processen. Han svarade gärna på alla mina frågor och fanns alltid tillgänglig när jag behövde honom. Jag förväntade mig ett professionellt och tryggt stöd under bostadsköpet, och Emilio levde verkligen upp till mina förväntningar. Hans vänliga bemötande och hjälpsamhet gjorde processen både enklare och mer positiv. Det var ett sant nöje att få samarbeta med Emilio. Jag är väldigt tacksam för all hjälp och rekommenderar honom varmt!

Mladen L
Luthagen

Jag hade en fantastisk upplevelse med Emilio Silva på Svenska Mäklarhuset Uppsala. Han var trevlig, hjälpsam och väldigt lätt att kommunicera med under hela processen. Han var alltid punktlig, snabb på att svara och såg till att jag fick all information jag behövde. Jag uppskattade verkligen hans vänliga och raka sätt. Jag kan varmt rekommendera Emilio och skulle gärna anlita honom igen.

Lukas N
Luthagen

Mycket trevligt och professionell mäklare. Har stort förtroende för honom.

Karin Christina M
Sålde sitt hus med hjälp av Emilio Silva en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala

Att sälja mitt hus har varit en känslomässig resa för mig. Jag blev änka för två år sedan. Emilio har varit väldigt inkännande och fått mig att känna mig trygg, glad och förväntansfull. Han är en god lyssnare och försöker inte forcera fram något utan väntar in mig. En mäklare jag kommer att rekommendera!

Agnes J
Salabacke

Jag har sålt tre bostadsrätter totalt under dom senaste 5 åren och alla tre gånger har jag valt Svenska Mäklarhuset, och Emilio som mäklare dom två senaste gångerna. Jättelätt att kommunicera med, tydlig, förtroendeingivande och väldigt kompetent. Hela processen har känts trygg från början till slut, och tack vare Emilio rekommenderar jag alltid SMH om någon jag känner ska sälja.

Gustav K
Salabacke

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse som köpare. Mäklaren var professionell, trevlig och engagerad genom hela processen. Han var lätt att få tag på, återkopplade snabbt och tog sig alltid tid att svara på mina frågor. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen som köpare, och hela processen från visning till kontraktsskrivning gick väldigt smidigt. Ett mycket trevligt och professionellt bemötande rakt igenom. Kan varmt rekommendera!

Sonia G
Nyby

Emilio är en duktig mäklare. Väldigt lyhörd och tydlig. höll oss informerad om status under hela processen. Vi rekommenderar honom starkt!

Ann W
Kungsängen

Snabb återkoppling, tydlig information och ett mycket professionellt intryck under hela processen. Emilio såg till att allt flöt på i en perfekt takt. Väldigt nöjd som köpare!