Adam Meyner

Adam Meyner

Adam Meyner är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Adam Meyner har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Adam Meyner har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Meyner har haft 34 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2025-04

16 omdömen om Adam Meyner

Sedan starten hos Reco 2024
Karl Isac Emanuel L
Sålde sitt hus med hjälp av Adam Meyner en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala

Adam var suverän i vår försäljning. Han stod för en vältajmad säljprocess, god kommunikation och ett professionellt genomförande från start till mål. Rekommenderas!

Lena Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Adam Meyner en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Luthagen

Vi blev bra bemötta och är nöjda med kontakten.

Ingvar L
Svartbäcken

Lugn, saklig, påläst, trovärdig, tillgänglig

Benjamin L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Adam Meyner en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Salabacke

Adam är klok och sansad i sin roll. Ger kloka inspel och ser helheten i affären, utan att kompromissa med de ack så viktiga detaljerna. Kan varmt rekommenderas!

Wille E
Salabacke

Lärorik, kunnig, bra bemötande och snabba svar.

Josefin L
Luthagen

Jag är supernöjd med min mäklare! Han är trevlig, tillmötesgående och arbetsvillig. Han kämpade på bra med alla visningar och hade hela tiden en positiv inställning till att fortsätta. Han är duktig på att ge information både innan och efter visningar. Han levde helt klart upp till mina förväntningar!

Angelika Maria Patrice L
Sålde sitt hus med hjälp av Adam Meyner en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala

Vi är väldigt nöjda med hjälpen vi fick av Adam Meyner. Han är trygg, kunnig och professionell samt att han återkopplar om allt händer och sker under processens gång!

Björn Ingemar W
Höganäs

Jättebra mäklare; både personlig och formell. Överträffade mina förväntningar

Josefi J
Luthagen

Att få hålla kontakt med Adam i ett bostadsköp är en riktig ynnest. Adam har varit oerhört trevlig och tillmötesgående sedan första visning och har fått oss att känna oss trygga hela vägen genom köpeprocessen. Hans sätt att arbeta på och möta oss köpare är något som man stöter på alltför sällan i jakten på ny bostad!

Perham P
Fålhagen

Vi köpte vår lgh från Adam. Otroligt duktig som alltid återkopplar, vilket var/är oerhört viktigt för oss. När det blir dags att sälja lägenheten är det dig vi kontaktar Adam :)