Jag kommer varmt rekommendera vänner och familj att ta hjälp av Kajsa vid bostadsaffärer. Hon är väldigt pålitlig, tydlig, professionell och mycket kunnig. Jag sålde min lägenhet i en dålig marknad men kunde känna mig trygg med henne. Kajsa fortsatte vara positiv och det gav också resultat. 😀
Kajsa Theorin
Kajsa Theorin är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Kajsa Theorin har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Kajsa Theorin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.9. Kajsa Theorin har haft 24 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
50 omdömen om Kajsa Theorin
Klar o tydlig från början. Lyssnade på våra önskemål o tog hänsyn till dessa.
The communication was clear, fast and the transaction went smooth.
För mig som förstagångsköpare gick allt smidigt under hela affären och hon var väldigt tydlig med allt! Supertrevlig och snabb på att svara under hela processen!
Vänlig, tydlig och lyhörd fastighetsmäklare
Bra kontakt med köpare, respektfull.
Mycket bra, engagerad och trevlig personal
Kajsa Theorin har varit mycket professionell och tillmötesgående under hela processen, alltid tillgänglig och trevlig!
Vi var jättenöjda med Kajsa. Hon är mycket professionell och finns där vid frågor, vilket underlättade mycket!
Jag har verkligen uppskattat att ha Kajsa som mäklare. Hon har varit varm, trevlig och väldigt lätt att ha att göra med, vilket har gjort hela processen både smidig och trygg. Hon är professionell i sitt arbete och har hela tiden fått mig att känna mig väl omhändertagen. Jag är supernöjd med samarbetet!
Omdömen från tidigare arbetsgivare
Kajsa helped us on every step. She is really profesional, committed and has great communication skills.
Från första mötet med Kajsa kände jag mig trygg tack vara hennes varma och professionella bemötande. Alltid lyhörd, alltid nåbar. Hennes engagemang och och tillgänglighet gjorde hela försäljningen smidig och stressfri. Kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en mäklare som verkligen bryr sig!
Duktig på sitt jobb. Engagerad, strukturerad och snabb.
Har skött vår försäljning mycket professionellt. Mycket engagerad och enkel att få kontakt med och finns inte något negativt att säga. Mina starkaste rekommendationer.
Endast positivt. Lätt att få kontakt med och sett till vårat bästa.