Kajsa Theorin

Svenska Mäklarhuset Uppsala
4.9
Affärer senaste året

Kajsa Theorin är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kajsa Theorin har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Kajsa Theorin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.9. Kajsa Theorin har haft 24 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

50 omdömen om Kajsa Theorin

Sedan starten hos Reco 2023
Elin R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kajsa Theorin en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Gränby

Jag kommer varmt rekommendera vänner och familj att ta hjälp av Kajsa vid bostadsaffärer. Hon är väldigt pålitlig, tydlig, professionell och mycket kunnig. Jag sålde min lägenhet i en dålig marknad men kunde känna mig trygg med henne. Kajsa fortsatte vara positiv och det gav också resultat. 😀

Bertil G
Lindbacken

Klar o tydlig från början. Lyssnade på våra önskemål o tog hänsyn till dessa.

Varun M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kajsa Theorin en del av Svenska Mäklarhuset Uppsala
Lindbacken

The communication was clear, fast and the transaction went smooth.

Jeff H
Årsta

För mig som förstagångsköpare gick allt smidigt under hela affären och hon var väldigt tydlig med allt! Supertrevlig och snabb på att svara under hela processen!

Jessica R
Främre Luthagen

Vänlig, tydlig och lyhörd fastighetsmäklare

Jennie Christina E
Höganäs

Bra kontakt med köpare, respektfull.

Abdulatif R
Stenhagen

Mycket bra, engagerad och trevlig personal

Lina B
Fålhagen

Kajsa Theorin har varit mycket professionell och tillmötesgående under hela processen, alltid tillgänglig och trevlig!

Johan P
Luthagen

Vi var jättenöjda med Kajsa. Hon är mycket professionell och finns där vid frågor, vilket underlättade mycket!

Eva W
Luthagen

Jag har verkligen uppskattat att ha Kajsa som mäklare. Hon har varit varm, trevlig och väldigt lätt att ha att göra med, vilket har gjort hela processen både smidig och trygg. Hon är professionell i sitt arbete och har hela tiden fått mig att känna mig väl omhändertagen. Jag är supernöjd med samarbetet!

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Nallely M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kajsa Theorin en del av Mäklarhuset Uppsala
Ultuna

Kajsa helped us on every step. She is really profesional, committed and has great communication skills.

Sara M
Salabacke

Från första mötet med Kajsa kände jag mig trygg tack vara hennes varma och professionella bemötande. Alltid lyhörd, alltid nåbar. Hennes engagemang och och tillgänglighet gjorde hela försäljningen smidig och stressfri. Kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha en mäklare som verkligen bryr sig!

Maria L
Rosendal

Duktig på sitt jobb. Engagerad, strukturerad och snabb.

Anders L
Rosendal

Har skött vår försäljning mycket professionellt. Mycket engagerad och enkel att få kontakt med och finns inte något negativt att säga. Mina starkaste rekommendationer.

Love N
Luthagen

Endast positivt. Lätt att få kontakt med och sett till vårat bästa.