Maldinis AB
Välkommen till Maldinis AB!
Vi är städföretaget med många års erfarenhet med fokus på våra kunder.
Vi utför tjänster både för privatpersoner och företag.
Vi erbjuder allt från hemstäd, storstäd, flyttstäd,
visningsstäd, trappstäd, lokal- butiksstäd, skolstäd, fönsterputs och kontorsstädning..
För att du som kund ska bli nöjd med våra tjänster lyssnar vi noga till dina önskemål och anpassar oss efter vad ni efterfrågar. Vi har nöjd kund garanti på alla våra städningar.
Varmt välkommen till oss på Maldinis!
Mån-Fre: 08:00-16.00
Lör-Sön: Stängt
Vi är städföretaget med många års erfarenhet med fokus på våra kunder.
Vi utför tjänster både för privatpersoner och företag.
Vi erbjuder allt från hemstäd, storstäd, flyttstäd,
Varmt välkommen till oss på Maldinis!
Mån-Fre: 08:00-16.00
Lör-Sön: Stängt
Utmärkelser
87 omdömen om Maldinis AB
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Maldinis AB
Fint bemötande, alltid flexibilitet och öppenhet inför tidsändringar! Sofia är en klippa. Vi har valt städning av vårt hus var fjärde vecka. Det blir otroligt rent och killarna är väldigt noggranna och måna om ett bra slutresultat. Hela spektrat omhändertas, från grovstäd och kalkborttagning i kök och badrum till puffade kuddar och bäddade sängar.
Dock önskar vi att faktureringsrutinerna ändras till en månatlig betalning i slutet av varje månad, precis som för alla andra räkningar. Som det är nu blir läget väldigt oförutsägbart, med klumpsummor ungefär var tredje månad, mitt i månaden. Dessutom med kort tid mellan fakturadatum till sista betalningsdag. Inte optimalt.Hej Ellen,
Maldinis AB
Tack för er uppskattning och er recension. Vi blir så glada! Jag ska meddela städarna detta även!
Gällande faktureringen. Vi är medvetna om att det blivit fördröjning den senaste tiden med fakturorna. Vi ska förbättras gällande det. Jag, Sofia är den enda som skickar ut alla fakturor och då jag varit på mammaledighet periodvis under 2022 så har det blivit förseningar pga detta. Jag ber om ursäkt för detta. Nu är jag tillbaka heltid och ska se till så alla fakturor kommer månadsvis. Vi har betalningsvillkor på 10 dagar till privatperson och då fakturorna ska komma runt den 20-30:e i varje månad fortsättningsvis hoppas vi detta ska passa er framöver. Annars får ni gärna kontakta oss så kommer vi fram till en lösning som passar er bättre.
Önskar er en trevlig dag
Sofia -
skrev om Maldinis AB
Vi behövde hjälp med flyttstäd och Maldinis gav otroligt bra kundservice! De var väldigt noggranna och kunniga med trevlig personal. Vi är jättenöjda!
skrev om Maldinis AB
Relativt billig flyttstäd, besiktningen godkänd förutom någon avlagring i toastolen som de kom för att försöka åtgärda utan vidare resultat. Lite otydlig mejlkontakt med på det stora hela nöjd.
Hej Louise,
Maldinis AB
Tack för ni tog ert tid att skriva ett omdöme om oss på Maldinis. Det uppskattas!
Vi återkommer alltid om det skulle dyka upp något på besiktningen som måste åtgärdas. För oss är det otroligt viktigt att kunden är nöjd och där kommer även vår nöjd kund garanti in. I ert fall kom vi tillbaka för att rengöra inuti toastolen och tog bort det som gick att ta bort. Jag såg ert mejl där det stod att fastighetsteknikern använde ett väldigt starkt medel för att få bort de små kalkavlagringar som fanns kvar. Vilket var toppen!
Gällande vår kommunikation med våra kunder och hur allt går till när en kund önskar boka en flyttstädning:
1. Kunden kontaktar oss med antal kvm och datum de önskar tjänsten utförd.
2. Vi svarar med ett pris och tillsammans med kunden bestämmer vi en dag.
3. Avtal skicka ut som kunden signerar.
4. Bekräftelse på bokningen skickas och nu är det bara för kunden att luta sig tillbaka och låta oss göra grovjobbet.
Vi önskar er en trevlig dag
skrev om Maldinis AB
Beställde flyttstäd, vilket ordnades friktionsfritt. Mycket grundligt arbete. Fick anmärkning på fönsterputsen vid besiktningen, men jag kunde själv inte se vad som skulle vara problemet – dessutom putsades de i mörker och minusgrader. Fönstren klarade senare en ombesiktning. All kontakt med företaget gick väldigt smidigt. Rekommenderas!
skrev om Maldinis AB
Tänker på kundens bästa och ser till att dem blir 100% nöjda. Rekommenderas varmt och kommer alltid att anställas vid Flyttstäd framöver
skrev om Maldinis AB
Lyhörda, tillmötesgående samt mycket noggrann städning.
Snyggade till efter städning med "lättare" styling med kuddar och filtar.
Jag är mycket nöjd!!! -
skrev om Maldinis AB
Seriöst företag, underbar flyttstädning,trevligt bemötande,vi fick ett pris samma dag genom mail,jag ville ha lite extra i städningen typ balkongen,då var det så enkelt att beställa det med Chefen, mycket rekommenderat.
Maldinis har en bra framtid tycker en nöjd kund.
Tack Maldinis AB. -
skrev om Maldinis AB
Allt fungerade bra med flyttstädningen, fick offert redan efter en dag vilket underlättade planering.
skrev om Maldinis AB
Fick ett otroligt bemötande från samtliga jag hade att göra med från Maldinis! Så trevliga, serviceminded och bryr sig om sina kunder! Kommer rekommendera till alla jag känner som ska flytta! Överträffade mina förväntningar!
skrev om Maldinis AB
Funkar bra när M Smith kommer och städar, funkar bra trevlig personal
// Anita -
skrev om Maldinis AB
Bra bemötande. Flexibla med tid och praktiska arrangemang. Överlag noggrann flyttstädning. När jag påpekade att städningen inte var perfekt på vissa punkter, kom de prompt tillbaka och fixade det. Framhöll flera gånger att det bara var att återkomma om vi upptäckte något mer vi inte var nöjda med.
skrev om Maldinis AB
Jag tycker det är mer än skamligt att få detta mail, adresserat till min pappa, då städningen var för min pappas dödsbo!
skrev om Maldinis AB
Flyttstädningen var helt enligt förväntan. Fick även tid med kort varsel, vilket uppskattas.
skrev om Maldinis AB
Är ett bra företag, lätt att samarbeta med.
Höga förväntningar på ett noggrant utfört arbete. Är nöjd. -
skrev om Maldinis AB
Jag har alltid blivit bemött på ett trevligt sätt.
Samma pojke kommer varje gång och utför sitt jabb på ett bra sätt.. -
skrev om Maldinis AB
Jättebra städning. Trevlig personal och än så länge inga problem.
skrev om Maldinis AB
Positivt bemötande. Det känns tryggt att anlita Maldinis. Bra arbete och trevlig personal. Köpt städning regelbundet under många år och fönstertvätt ibland.
skrev om Maldinis AB
Vi är väldigt nöjda med resultatet.
Enkel kommunikation på Mail
Blev väldigt väldigt rent och snyggt! Extremt imponerande av han som städade! -
skrev om Maldinis AB
Bra städning allt till belåtenhet utom att dom inte vände på fönstren och tvättade utsidan
Hej Gunilla,
Maldinis AB
Tack för att ni tog er tid att skriva ett omdöme om oss på Maldinis.
Vi beklagar att fönsterna inte tvättades på utsidan. Anledning var som sagt att de öppnades utifrån och att vi ej kunde nå att fönsterputsa dem inifrån eller utifrån och då de satt väldigt högt upp (flera flera meter, jag åkte även ut dit för att kika på det) och vi inte fått info om detta innan så kunde vi inte tvätta dem. Vilket vi beklagar. För att tvätta de fönsterna behöver man skylift eller väldigt lång fönsterputspinne (special för höga höjder) som är för höga höjder och rätt bil för transport av detta.
Hoppas allt gick bra och smidigt med er flytt
skrev om Maldinis AB
Nöjd med bemötande och resultat.
skrev om Maldinis AB
Proffsigt, snabbt och vänligt bemötande, Sofia är en klippa som vid första mötet intresserade sig detaljerat för vad vi önskade oss.
Noggrann städning av trevlig personal som varit flexibla och lätta att kommunicera med. Kalkfläckar i badrummen är borta, köksfläkten och spishällen skinande rena - till och med utrymmet vid källsorteringen är skinande rent!
Vi har städning av vårt hus varannan vecka och är så så nöjda. -
Trevliga, lätta att få kontakt med . Fint städat
skrev om Maldinis AB
Väldigt bra kontakt med deras förmedlare. Städaren var sen, men det kompenserades på ett bra sätt!
skrev om Maldinis AB
Bra bemött men konstigt att de tyckte det var ”för smutsigt” kändes som lögn för att få mer betalt
Hej Saga,
Maldinis AB
Vad tråkigt att du känner så. Vi blir oroligt ledsna att höra att ni som kund anser att vi ljugit för att endast få mer betalt. Vi har bilder på hur smutsigt det var hos er både före och efter er städning och ”hittar” inte på när vi behöver mer tid för att städa för att få mer betalt, så anser vi inte att man bygger upp sitt rykte som städföretag eller driver en verksam. Vi skrev ett mejl till er och meddelade att vi kommer behöva extra tid då det är så pass smutsigt och frågade om det var ok att stanna extra för er städning, inte att det är ”för smutsigt” som ni skrev ovan. Tex var er dusch helt igenkalkat och tog långt tid att få ren med kalkbort. Bakom er tvättmaskin var det lager med ingrott damm och hår och trots att vi i normala fall inte flyttat på tvättmaskiner (för risk för skada på bla golv och maskin) så gjorde vi det hos er för att kunna få bort all damm och smuts både bakom och under. Tvättmaskinen hade inte blivit framflyttat av er som kund innan vi kom. Fläkten i köket hade väldigt ingrott fett och var svår att få ren, när vi monterat ner fläkten var det mycket fett i hörn och kanter som nästan såg ut som mögel. Därav tog det 2 timmar extra för att städa hos er, vilket vi meddelade skulle kosta 480 kr. Vi frågar alltid kunden om vi får den extra tiden som behövs för att städa och ni gav oss ett ok.
Vi brukar jämföra våra städningar med att man som kund tar sin bil till verkstan eller går till tandläkaren.. Innan man öppnar upp huven eller undersökt tänderna kan man inte i förväg veta vad som ska göras exakt. Samma sak är det för oss som städare. Då all min personal har rätt till att få betalt för sitt arbete behöver vi i de fall som det är extra smutsigt ta betalt för extra tid av kunden om de önskar detta extra städat.
Vi önskar vi lycka till med er flytt! -
skrev om Maldinis AB
Trevlig personal, som städade fint vid vår flytt. Tog lite lång tid att få svar på mail ibland. Annars nöjd!
skrev om Maldinis AB
Bra bemötande. Förväntningen var att jag inte skulle ha någon anmärkning på städningen. Hade ett par anmärkningar på saker som inte var rena, men som åtgärdades direkt (sop- och slaskhinkarna luktade och en lampa var inte dammtorkad). Bra och snabb dialog under processen. Bra pris.
skrev om Maldinis AB
Bra bemötande, både via tel/mail och personligen av städarna. Hade inte hört talas om Maldinis innan, men hade såklart förväntningarna att de skulle göra ett bra jobb, vilket de gjorde. Vi köpte en flyttstädningen och blev mycket nöjda.
skrev om Maldinis AB
De har alltid bemött mig som en viktig kund och har varit flexibla då det gäller att flytta städdag vid behov.
De städade var 14:e dag 4 timmar i min 70m2 lägenhet. Det blev jätte snyggt och luktade nystädat när man kom hem.
Även fönsterputs fixar de perfekt till ett vettigt pris.
Maldinis är allt igenom en positiv upplevelse.
Jean Pettersson -
Jättebra städning blablabla
Hhhhhhhhhhhjjjhkkkkkkilikoioiiiuyytreww34fhuioollmloolku -
Vi behövde en flyttstäd.
Otroligt bra att de fanns till hands under "semestertider".
All kommunikation sköttes via mail och man fick alltid ett snabbt svar tillbaka och med en trevlig ton.
Klart och tydligt i kontraktet vad som ingick och inte ingick. Digital signering av kontraktet var smidigt.
Mannen som städade de 58 kvm jobbade länge och väl och inga anmärkningar från bostadsbolaget (Jag inspekterade dock inte själv) -
skrev om Maldinis AB
Bra kontakt, fick snabba svar. Bra flyttstädning.
Bra bemött.
Förväntade mig att få fönstren putsade och jag blev mer än nöjd.
Kommer att anlita företaget igen. -
skrev om Maldinis AB
Samarbetet funkade perfekt från offert till faktura.
skrev om Maldinis AB
Hade bokat flyttstäd. Kontakten med företaget funkade jättebra och jag tyckte det var fint och noggrant städat när jag inspekterade städningen. Väldigt nöjd!
skrev om Maldinis AB
Superbra service, snabba svar och bra flyttstädning! Rekommenderar!
skrev om Maldinis AB
Beställde storstädning efter renovering, ägaren och ett par städare till dök upp. Det gick snabbt och blev rent. Då de var flera hann de till och med putsa fönster (vilket eg skulle göras senare). Dessutom verkar de vara ett bra gäng som trivdes ihop.
skrev om Maldinis AB
Bokade flyttstäd och allt fungerade som förväntat.
skrev om Maldinis AB
Bra bemött av företaget och nöjd med vad de utför till mig, Väldigt glad att Smith kommer och städar hos mig han gör ett bra jobb.
//Anita -
skrev om Maldinis AB
Toppklass på städning och service. Kan verkligen rekommendera
skrev om Maldinis AB
Maldini städ är det bästa städbolag som vi haft! De är lyhörda, positiva och löser alltid tider eller om man vill ha extra städ så som fönsterputs eller liknande.
Kan starkt rekommendera! -
skrev om Maldinis AB
Noggranna. Flexibilitet. Super service.
skrev om Maldinis AB
Trevlig personal och mycket noggrant arbete
Har blivit väl bemött av Maldinis AB Och uppskattar deras tjänster
skrev om Maldinis AB
Jag får regelbundet städning utfört av Maldinis. Företaget har en professionell, och samtidigt vänlig approach. Städningen fungerar i stort sett utan problem och motsvarar helt mina förväntningar. Ett litet minus är att städarna inte talar svenska vilket försvårar kommunikationen av mer detaljerade, subtila frågor. Men allt som allt: jag är mycket nöjd med företagets tjänst!
Hej Franz!
Maldinis AB
Tack för ert omdöme. Vi blir så glada över att ni är nöjda med våra tjänster.
Stämmer att vissa av våra städare pratar engelska flytande på jobbet. De pratar även lite svenska om de bara vågar, vi tar till oss att försöka prata mer svenska. Några av våra anställda har även precis börjat plugga svenska vid sidan av jobb så vi hoppas kunna bli ännu bättre på den fronten så det är lättare att kommunicera med våra kunder :)
Ha en fin dag
Städning och fönsterputsning
Kunnig personal, bra och vänliga kontakter
Beställda arbetet har alltid utförts på ett omsorgsfullt sätt, på tider och i omfattning som vi kommit överens om
Positivt -
skrev om Maldinis AB
Helt okej. Chefen Sofia är fantastisk, hennes anställda är helt okej. Högsta betyg för att jag inte förväntar mig mer än helt okej, samt prisvärt.
skrev om Maldinis AB
Var tredje vecka hemstädning som fungerar bra.Bra bemötande och bra samarbete med Sofia. här i Uppsala.
skrev om Maldinis AB
Flyttstäd. Jättesnabbt svar på offertförfrågan. Jättetrevlig telefonkontakt med bokning trots kort varsel. Väldigt smidigt och trevligt bemötande vid städtillfället. Hur rent som helst efter städning.
Tycker allt var bra, dock lite dyrt. Jag hade nog letar vidare om tid funnits pga det. Men har verkligen inget att klaga på gällande jobbet.Hej Erica,
Maldinis AB
Tack för ert fina omdöme och för att ni tog er tid. Hoppas allt gick bra med flytten!
Gällande priset, har kollat runt på städfirmor i uppsala som har kollektivavtal och vi ligger lägre än andra större firmor. De har priser från 2400-3200 kr för en flyttstäd på 30 kvm medans vi har ett specialerbjudande med våran Samarbetspartner där en flyttstäd på 1 ROK (30 kvm i ert fall) kostar 1900 kr. Alla priser ovan är efter rutavdrag.
Då vi bla har kollektivavtal som innefattar pension, försäkringar, restider mellan kunder också kallat förflyttningstid (inte alla företag som betalar detta fast det räknas som arbetstid och den anställde självfallet ska ha betalt för detta), bra löner enligt kollektivavtal mm. Vi måste därför ta betalt för att kunna gå runt och fortsätta med vårt arbete och även utvecklas då vi har som mål att bli en av de största städfirmorna i Uppsala och fortsätta med vårt fina arbete.
Hoppas ni får en trevlig och fin dag!
skrev om Maldinis AB
Jag valde valde Maldinis för flyttstädning av min lägenhet (januari 2021)för att de skickade en offert snabbt när jag kom med förfrågan. Sedan ringde jag upp och fick ett otroligt bra bemötande på ett personligt sätt. Sofia och hennes medarbetare löste nyckelproblem på ett konstruktivt sätt utanför ramarna. Städningen var väl utförd och jag är mycket nöjd med den lokala förankringen och det positiva bemötandet.