Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Målerifirma Oskar Larsson AB

Målerifirma Oskar Larsson AB

5.0

Välkomna till Målerifirma Oskar Larsson. Jag hjälper er med diverser sorters måleri och har många nöjda kunder!

5 omdömen om Målerifirma Oskar Larsson AB

Natalie L
Skrev om Målerifirma Oskar Larsson AB

Otroligt nöjd, välgjort ! Effektiva och noggranna.. Rekommenderar varmt !

Målabromma Fasad, Fönster Och Tak AB
4.7/5 i betyg av 205 omdömen 4.7 av 205 omdömen
BadgeNineYears

De är jättetrevliga och lätta att ha att göra med men jobbet pågår nu så jag kan inte säga något om resultatet - än.

Claes-göran L
Skrev om Målerifirma Oskar Larsson AB

Ett företag med hög leverans säkerhet och ett utmärkt utfört arbete. Kan man verkligen rekommendera

Jarmo K
Skrev om Målerifirma Oskar Larsson AB

Mycket noggrant arbete. Färdigställer i tid. Mycket trevligt bemötande mot kund.

BM Villatak & Måleri AB
4.9/5 i betyg av 278 omdömen 4.9 av 278 omdömen
BadgeTenYears

Vårt projekt: ca 250 kvm valmat tak. Byte av en takstol, råspont, tegel, hängrännor och stuprör. Eftersom det är valmat så innebar det att väldigt många pannor måste skäras. Entreprenadupphandling ingår i mitt arbete så när jag handlar upp privat så är jag noggrann. I detta fall tog jag in ett antal anbud från utvalda entreprenörer. BM Villatak var den entreprenör som gav störst förtroende och mest professionellt anbud. Och detta infriades. Björn är väldigt tillgänglig, trevlig och kompetent och tegelteamet var väldigt professionella och kunniga. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera BM Villatak.

Niklas L
Skrev om Målerifirma Oskar Larsson AB

Bästa målaren i stan! Snabb, flexibel & noggrann. Jag kan verkligen rekommendera Oskar Larsson Måleri

Louise B
Skrev om Målerifirma Oskar Larsson AB

Duktig, driven och leveranssäker!

Målerispectrum
4.7/5 i betyg av 141 omdömen 4.7 av 141 omdömen
BadgeFiveYears

De gjorde ett fantastiskt jobb när de målade om i vårt hus. Skicket väggarna var i innan var inte alls bra men då de gjorde ett utmärkt underarbete blev resultatet så bra och vi är väldigt nöjda. Bemötandet var bra, vi kände att de kunde sin sak. Under tiden de var och målade hade vi täta avstämningar och de var klara den dag de utlovat. Vi kommer anlita Målerispectrum vid framtida behov och rekommenderar dem varmt.

Carolina S Carolina S
Läs mer omdömen