Lämna aldrig någonsin din bil här! Ingen kundservice, inga fungerade rutiner och totalt inkompetenta. De skulle fixa en karossskada på försäkringsärende. Först och främst är det lång väntetid på att få lämna in den. Efter att ha fått tillbaka bilen flera veckor försent fungerar inte blinkers och parkeringsljus och inget ljus i automatiskt läge. Efter att återigen fått vänta på att lämna in den och reparationen tagit mycket längre tid än de sagt igen så fungerar fortfarande inte ljuset i automatisk läge. Visar sig att felet...
Mechanum Skadeverkstad
Mechanum är en auktoriserad skadeverkstad för Saab, Opel, Volkswagen, Skoda, Audi, Volvo, Ford och BMW. Vi erbjuder allt du behöver för din bil till en kvalitets- och servicenivå du aldrig tidigare upplevt. Välkommen till Framtidens bilverkstad!
3 omdömen om Mechanum Skadeverkstad
Efter mer än tre år (!) är mitt försäkringsärende fortfarande inte löst - det enda som var kvar att göra var att beställa en reservdel och montera den. Obegripligt dåligt kundbemötande. Ringer aldrig tillbaka oavsett hur många gånger de lovar det och verkar överhuvudtaget inte ha koll på vilka ärenden de har eller vad som ska göras. Välj en annan verkstad om du är rädd om din tid!
Hade min bil inne för lackering Va lite missnöjd med färgen men detta löste Jocke och Amir med bravur. Nu är jag jättenöjd med bilen och dessa killar borde få 10 stjärnor ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️