Mekonomen Bilverkstad Bromma

www.mekonomen.se
  • BadgeThreeYears
1 462
4.5

Välkommen till Mekonomen Bilverkstad Bromma! Här finner du kompetenta bilmekaniker och tekniker som strävar efter att göra ditt BilLiv enklare. Vi har många års erfarenhet och fokuserar alltid på att din bil ska vara i trygga händer när du lämnar in den till oss. Självklart erbjuder vi förmåner som tre års garanti och fyra...

1462 omdömen om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Sedan starten hos Reco 2014

Inneklimat A

Personligt bemötande Bra logistik Kan fn inte bedöma teknisk kvalitet

Bengt N
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Mycket bra bemötande. Utmärkt service vid ett akut broblem. Pungtering efter påkört,tappat,föremål på E18.

Ann-Caroline B
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Blev väl bemött, bra och snabb service i en nödsituation!

Eva E
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Så snabb och bra service när halvljuslampor behövdes bytas akut. Väldigt nöjd!!

Anita T
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Upplevelsen var ganska bra dock blev jag ej uppringd när bilen var klar villket verkstaden hade lovat när jag lämnade bilen. Tog mig till verkstaden just innan stägningsdax och fick veta att den varit klar ett bra tag.

Désirée M
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Dåligt kommunikation! Aldrig igen!

Ulla W
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Hade fått punktering! Åkte till Mekonomen, som vänligt ,på direkten hjälpte mig,medan jag väntade!! Varmt Tack!

Raul N
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Väldigt väldigt ledsen över hanteringen av information om kostnaden för reparationen. Per telefon fick jag i början ett pris för hela arbetet 10tkr eller delar av arbetet 5tkr och sedan visade det sig att man glömt att addera arbetskostnaden och dessutom tillkom mer problem det skulle bli 14tkr. Senare när de fortsatt med jobbet landade det på 17tkr för att annars skulle den bara skrotas sade de. Hade jag vetat detta från början hade jag vänt mig till någon annan. Det var bra att få samtalet i början med en prisbild över...

Per H
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Svårt att komma i kontakt per telefon. Bra och snabb service.

Ida V
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Bilen läckte bränsle. Jag möttes av mycket trevligt och proffsigt bemötande, snabbt jobb och bra kommunikation!

Johan H
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Först lite suckande när jag droppade in och behövde hjälp. När skulle de hinna titta på min bil! Men en ny mycket trevlig ung kille i receptionen tog över och sa att de är inga problem. Också han som tog betalt när jag hämtade ut bilen dagen därpå. Sedan han de titta på den samma dag, beställa en reservdel och fixa bilen till kl 08:00 dagen efter. Uppskattar såklart hjälpen och ett snabbt jobb!

Vivi-Anne W
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Allt var bra MEN eftersom jag måste köra MC till jobbet när bilen är på service (besvärligt åka kommunalt till jobbet fr Bromma kyrka till Täby) ville jag fixa bilen nu innan hojsäsongen är över. När jag kom hem (folk sjuka hos er o jag hämtade vid 14-tiden en fredag) upptäckte jag på ”kvittot” att ni rekommenderade byte av bromsklossar o bromsskivor bak snarast på grund av rost o slitage (20 % kvar) Det hade varit bra om ni sagt det i telefonen och jag kunnat få det fixat på en gång eftersom ni ändå hade kvar bilen en dag...

Jan B
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Bilen bogserades kvällstid till verkstaden och var borta i totalt 19dagar ingen har sagt vad som var felet men den fungerar nu, det strulade från dag ett tyvärr och jag hoppas att det vara var otur men jag har haft en hyrbil bra mycket längre än nödvändigt pga av verkstaden för över 5000kr och fick en kompensation på 700kr. Det man behövde 19 dagar på sig var att byta en special säkring från batterier till startmotorn och det gick bra 6500kr minus kompensationen. Jag kommer aldrig lämna in min bil på mekonomen igen. Personalen...

Barbro B
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Bra bemötande och fixande för mig, men De återkom inte den dag de undersökte fordonet. Det var min uppfattning att vi skulle höras den fredags morgonen och eftersom jag bor 20 mil från verkstaden så betydde återkoppling väldigt mycket för min planering med skjutsar eller åtgärder kring bilen. Nu fick jag ett bra bemötande när jag själv ringde in efter helgen vilket uppvägde min känsla för verkstaden. Det gav mig dock en krångligare situation med utebliven återkoppling. Kan vara bra att veta.

Malin L
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Mycket trevligt bemötande både vid inlämning och vid upphämtning, bra genomgång av vad som gjorts och vad jag skall hålla ögonen på !! Jag är mycket nöjd !

Bror S
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Positiv och kundvänligt bemötande.

Miro B

Snabbt fixat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ing-Marie R
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Mycket trevligt bemötande trots strul med mitt leasingföretag - fick fin hjälp med service!

Ingeborg E
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Snabbt, effektivt, vänligt, rent o snytt

Efraim M
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Förtroendeingivande och professionella. De vet vad de snackar om och levererar gott resultat. Jag hade ett problem med bilen som en verkstad inte ens ville ta sig an, en annan ville felsöka först. Denna verkstad visste precis vad det handlade om och behövde ingen felsökning utan reparerade skadan. Rekommenderar dem starkt.

Johan G
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Bemötandet var proffesionellt och kunnigt men jag upplevde det något tidspressat, speciellt när det gäller vid frågor utanför det som bokningen var gjord för. Vid hämtningen följde perssonalen med ut till bilen för att besvara en (enkel) fråga - bra.

Elektrotrade S
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Jättebra! Lämnade in bilen för att byta bromsar fram och bak. Det visade sig att bromsarna bak var mer än ok, så de bytte inte dem. Mekanikern hade ju kunnat byta bromsarna bak ändå. Jag hade ingen aning om skicket.

Curt C
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Rep av kardanaxel lager Trevligt bemötande och bra information

Gerd B
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Super trevligt mottagande och snabbt åtgärdat!

Mats B
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Bra och hjälpsam service. Felet lagades snabbt.

Gösta N
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Utomförträffligt, snabbt och vänligt, Klart på en 1/2timme! På en bilverkstad alltså!!!

Peter L

Snabbt och proffsigt. Kort väntetid

Désirée S
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Mycket bra bemötande och snabb service. Fick kostnaden för servicen vid första kontakten vilket var ypperligt bra.

Lars L

Vänlig personal. Snabbt fixat

Jessica E
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Populär verkstad, så det gäller att boka i god tid. Väl inlämnat går det undan och bemötandet är på topp, mycket trevliga. Pris på däckbyte och förvaring kändes rimligt i dessa tider.

Mekonomen BilLivet Bromma gillar detta
Johanna D
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Efter en massor av strul fram och tillbaka med försäkringsbolaget så hjälpte verkstan snabbt till med att lösa problemen. Trevligt bemötande på plats och bra hjälp!

Franc H

Tack för hjälpen.!!!!!!!!!!!!!!!!

Lars L
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Utmärkt personal och servicearbete. Byte av däck och bromsar.

Herbert H

Trevlig personal och duktiga! 10/10

Britt L
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Utmärkt på alla sätt. Gick snabbt och effektivt. Har även kontrollerat det som behövs till besiktningen

Karin N
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Blir som alltid bra bemött med snabb service till bra pris.

Benjamin E
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Very good! They were very helpful and were very accommodating as I don’t speak Swedish.

Olof P
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Det gick ju smidigt. Och vänlig personal

Lisa H
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Toppensnälla som tog in bilen trots tight schema men… En sak är att betala dyrt för att läsa av felkod och byta en sladd och en annan sak är att betala dyrt för ”fördjupad felsökning” som i praktiken innebar att köra bilen 30 min och sedan läsa av felkoden igen. För mig framstår det mer som en kvalitetssäkring av det utförda arbetet än en ”fördjupad felsökning”. Men bilen rullar och den blev klar snabbare än beräknat, blev runt 5000kr för att byta en sladd som jag nästa gång bilen krånglar på liknande sätt köper på biltema och byter själv.

Lars F

Lätt att boka. Höll tid och offert perfekt. Bilen går utmärkt igen. Tack! 😊

Yvonne H
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Jag fick ett trevligt bemötande, både när jag lämnade in bilen och när jag hämtade den. Bilverkstan gjorde ett utmärkt jobb. 👌

Anette J
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Som alltid trevliga kunniga och tillmötesgående

Mattias L
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Proffsigt bemötande och blixtsnabb service.

Linn C

Trevlig personal, snabba, prisvärt. +++

Karl L
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Trevligt och kompetent. Höll tiden och bra info.

Annika D

Snabb, kunnig, supertrevlig personal

Mikael L
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Bra service. Noggrant arbete. Väldigt bra kommunikation och information till kunden.

Andre V
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Mycket bra bemötande o service när jag behöver nya glödlampor till min bil. Ingemar är bäst!!

Åsa Y
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Mycket bra, trevligt bemötande. Höll mig informerad.

Göran N
Skrev om Mekonomen Bilverkstad Bromma

Mycket bra och ett trevligt mottagande fickett bra pris på byte av bromsskivor o backar Känner mig helnöjd med besöket. Hade inga förväntningar eftersom detta var första verkstadsbesöket för mej.