Merry & Joyful Cleaning

4.5

4 omdömen om Merry & Joyful Cleaning

Christine L
Skrev om Merry & Joyful Cleaning

Har haft Merry & Joyful Cleaning hemma hos mig några gånger nu och är verkligen jättenöjd. De är trevliga, punktliga och gör ett fantastiskt jobb det blir så rent och fint varje gång! Det är så skönt att slippa tänka på städningen och bara komma hem till ett rent och fräscht hem. De har med sig allt som behövs och använder dessutom miljövänliga produkter, vilket jag verkligen uppskattar. Kan varmt rekommendera dem till alla som vill ha hjälp med städningen. Proffsiga men ändå personliga man märker att de bryr sig på riktigt. Rekommenderas varmt!

Sponsor
Hemfrid Linköping
3.9/5 i betyg av 159 omdömen 3.9 av 159 omdömen
Badge2023

Mycket professionella från beställning till och med faktura. Mycket duktig fönsterputsare.

Sigrid Maria S Sigrid Maria S
Läs mer omdömen
Rochell Pahayahay V
Skrev om Merry & Joyful Cleaning

Jag anlitade Merry & Joyful Cleaning för flyttstädning och blev otroligt imponerad! De var punktliga, snabba och framför allt extremt noggranna – mäklaren sa till och med att lägenheten aldrig sett så fräsch ut. Alla ytor glänste, även bakom spis och kyl, och det luktade rent utan starka kemikalier. Det kändes så skönt att kunna lämna över nycklarna med ett rent samvete. Jag kan verkligen rekommendera dem till alla som ska flytta eller förbereda för visning!

Rochell Pahayahay V gillar detta
Reccy Ann T
Skrev om Ninphan, Merie Joy

Jag är så glad att jag hittade Merry & Joyful Cleaning. Hon är otroligt noggrann och professionelle. Varje gång hon har varit här känns det som ett helt nytt hem skinande rent och fräscht i varje hörn. Hon är punktlig, trevlig och lyhörd för mina önskemål. Jag uppskattar också att hon använder miljövänliga produkter. Rekommenderar Merry Joyful Cleaning varmt till alla som vill ha ett pålitligt och effektivt städföretag.

Sponsor
Redita Service AB
4.0/5 i betyg av 88 omdömen 4.0 av 88 omdömen

Ett par städtimmar två ggr i månaden. Bemötandet har varit. från städpersonal, kundtjänst till ledning toppen. En nyckel har kommit bort och det har inte varit något snack om att inte byta lås. Juste och bra inställning. Städpersonalen har varit mycket tillmötesgående och trevliga samt gör ett bra jobb.

Eva W
Skrev om Ninphan, Merie Joy

Jag är verkligen imponerad av städningen som utfördes! Merry & Joyful Cleaning var punktligt, professionellt och mycket noggrant. Varenda hörn blev skinande rent, och hon tänkte på detaljer som jag själv aldrig hade tänkt på. Dessutom var bemötandet vänligt och servicen kändes väldigt personlig. Jag kan varmt rekommendera deras tjänster till alla som söker en pålitlig och effektiv städfirma.