Anton Sandberg

Anton Sandberg

Anton Sandberg är mäklare på MOHV Täby

Anton Sandberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Anton Sandberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 5.0. Anton Sandberg har haft 18 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

64 omdömen om Anton Sandberg

Sedan starten hos Reco 2023
Randi A
Sålde sin bostad med hjälp av Anton Sandberg en del av MOHV Täby
Täby Park

Mycket proffesionellt bemötande, stor kompetens vad gäller mäklarpsykologi och människokännedom. Toppentrevlig!

Kerstin Inger Margareta G
Näsby Park

Anton är trevlig, tydlig och omtänksam! Snabb service både vid köp och sälj.

Henric R
Näsby Park

Vi rekommenderar verkligen Anton! Han var otroligt engagerad och arbetsam, tydlig o tillgänglig. Han hjälpte till med allt från start till slut och var väldigt informativ vilket gjorde att vi kände ett lugn och en trygghet. Toppen på alla sätt!

Johan Peter T
Sålde sin bostad med hjälp av Anton Sandberg en del av MOHV Täby
Täby Park

Vänlig allert att han alltid återkommer vid samtal och framför allt flexibel när snabba beslut krävs. Vi behövde bara en visning, sedan såldes lägenheten till det ök. Priset som jag önskade Toppen för oss och honom. Tack för mycket väl utfört arbete Anton. Med varma rekommendationer. Med vänlig hälsning, Peter Getz Torgner

Jacob W
Roslags Näsby

Professionell och påläst Tydlig och enkel kommunikation Snabb återkoppling Tillgänglig och engagerad Skapade förtroende genom hela processen

Jonas A
Täby Centrum

Anton är en väldigt duktig och driven mäklare. Säljprocessen gick väldigt snabbt och Anton agerade på bästa sätt från start till mål. Alltid tydliga återkopplingar och väldigt hjälpsam. Jag kan varmt rekommendera Anton vid kommande försäljningar.

Kjell Mikael V
Grindtorp

Genomgående en duktig och seriös mäklare som genomfört försäljningens alla steg med bravur.

Chrisa M
Grindtorp

Väldigt trevlig och enkel att att ha att göra med. Snabba svar, fick mig att känna mig trygg och är väldigt professionell!

Eva J
Täby Park

Anton har hjälpt oss att hitta den lägenheten vi ville ha. Han är alltid hjälpsam och glad. Inget har varit problem under processen att köpa. Uppskattade att han delade object som var på gång med oss som vi gillade men han va inte pushy och gjorde kommentarer som hetsade oss att göra beslut. Skulle rekommendera Anton till vem som helst som köper eller säljer. Tack för hjälpen - so far. Vi ska i mål med tillträde först.

Marie P
Täby Park

Har både köpt och sålt av Anton och båda gångerna har han visat en seriös, proffesionell hantering. Den kompetens han besitter har hjälpt mig mycket i de beslut man faktiskt behöver ta vid försäljning.Vi har också under hela processen haft en bra och trevlig kommunikation vilket bidragit till jag känt mig trygg och väl omhändertagen. Kan inte annat än att starkt rekommendera Anton!