Jacob Gustafsson

Jacob Gustafsson

Jacob Gustafsson är mäklare på MOHV Täby

Jacob Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Jacob Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 38 omdömen med ett betyg på 4.7. Jacob Gustafsson har haft 16 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

38 omdömen om Jacob Gustafsson

Sedan starten hos Reco 2021
Lars Peter E
Sålde sitt hus med hjälp av Jacob Gustafsson en del av MOHV Täby

Låt er inte luras av ett yngre utseende är mitt stalltips! Jacob är riktigt vass och även otroligt kundvan som klarar av att hantera även den mest jobbiga typen av säljarna som vet vad de vill och agerar otroligt proffesionellt & tar till sig och snabbt anpassar sig. Som köpare tror jag att han även där tar sin roll som neutral part på största allvar och inte brer på, utan är saklig och lätt att ha att göra med. Jacob har mina varmaste rekommendationer!

Dennis S
Djursholms Torg

Väldigt trevlig och lätt att arbeta med!

Ann-charlotte Z
Djursholms Torg

Jacob var väldigt tillmötesgående och ordnade snabbt med extra visning och var flexibel och proffsig gällande kontraktsskrivning, tider och planering. Kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Alma L
Åkerbyvägen

Mycket trevligt bemötande, upplevdes väldigt trygg och kunnig. En riktigt bra och trevlig mäklare.

Carl Z
Täby Kyrkby

Jacob har varit väldigt engagerad genom hela processen med snabb återkoppling och hög tillgänglighet.

Alexandra Z
Näsby Park

Affären gick smidigt! Fick snabb hjälp med allt. Jacob kommer med bra flexibla lösningar som visar på hans kompetent helt enkelt. Inget att påpeka.

Thilini M
Näsby Park

Trevlig, engagerad, driven, hade bra kunskaper om området.

Malena S
Roslags Näsby

Trevlig, ambitiös, inlysnande. Uppskattar att jag hela tiden fick informativ och snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera Jacob!

Anders Å
Hägernäs Strand

Trevligt och proffsigt bemötande

Görel Märta Annegärd S
Skarpäng

Gav ett ödmjukt intryck och samtidigt drivande, vilket inte var helt uppenbart. Den kombinationen gjorde att vi valde Jacob. Han levde verkligen upp till mina förväntningar. Min man gick bort under resans gång. Och det hanterade Jacob ytterst finkänsligt och med stort tålamod. När han fick klartecken för att starta säljprocessen gick det undan. Jag sålde i ett läge då marknaden stagnerade och det lyckades Jacob få mig att förstå. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera Jacob som mäklare.