Jacob är lätt och snabb att kommunicera med, är just och tillförlitlig i råd och omdömen. Bra att samarbeta med.
Jacob Gustafsson
Jacob Gustafsson är mäklare på MOHV Täby
.Jacob Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Jacob Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 61 omdömen med ett betyg på 4.8. Jacob Gustafsson har haft 18 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
61 omdömen om Jacob Gustafsson
Jacob var hela tiden väldigt engagerad och tillgänglig. Han gjorde allt i sin makt för att komma till avslut och för att alla parter skulle bli nöjda med köpet / försäljningen. Jag känner mig mycket trygg med att både sälja och köpa via Jacob även i framtiden.
Trevlig, engagerad och mycket professionell mäklare. Väldigt lyhörd och gav oss snabb återkoppling. En bättre mäklare går inte att hitta.
Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse av Jacob! Från första kontakt till kontrakt har han varit professionell, lyhörd och genuint engagerad. Med fantastisk fingertoppskänsla och perfekt tajming gjorde han hela processen smidig och trygg för oss. Dessutom är han en väldigt trevlig person, vilket gjorde hela köpet ännu roligare. Vi kan varmt rekommendera Jacob till alla som letar efter en mäklare med både kunskap och hjärta! ⭐⭐⭐⭐⭐
Trevlig och väldigt tillmötesgående mäklare!
Jacob har varit trevlig och proffessionell
Jag träffade på Jacob första gången då jag skulle köpa hus. Jag tyckte att allt fungerade så bra och att kommunikationen oss emellan var toppen så nu var det andra gången jag sålde med honom som mäklare. Jacob är snabb på återkoppling och är så serviceminded, väljer ni att sälja med honom kommer ni inte att ångra er!
Jacob är en snabb, noggrann och pålitlig mäklare. Han har alltid energi och positivitet och är mycket trevlig att samarbeta med. Jag rekommenderar honom starkt!
3e gången vi anlitar Jacob och han gör jobbet på nytt och får vår bostad såld! Bra kommunikation och bemötande - bara plus.
Engagerad mäklare som finns för dig i alla skeden av försäljningen. Jacob återkommer alltid och ger goda råd på resan.