Kan verkligen rekommendera Susan till alla!! Hon är alltid nåbar håller de hon lovat och jobbar hårt. Mvh Martin U
Susanne Hjort
Susanne Hjort är mäklare på MOHV Täby
.Susanne Hjort har varit registrerad mäklare sedan 2021-08. Susanne Hjort har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-11 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.9. Susanne Hjort har haft 22 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
44 omdömen om Susanne Hjort
Väldigt duktig och lyhörd mäklare som hjälpte oss att sälja vårt hus med ett väldigt bra resultat givet bostadsmarknaden!
Supertrevlig, personlig och professionell. Trygghet och engagemang hela vägen. Rekommenderar verkligen Susanne!
Susanne är väldigt trevlig och effektiv. Hon kollade snabbt upp allt vi undrade och uppdaterade oss hela tiden. Snabb och smidig affär, vi är jättenöjda!
Susanne var mycket engagerad och kunnig och hade hela tiden en bra dialog med mig som säljare. Kan absolut rekommendera Susanne!
Inga konstigheter, allt fungerade supersmidigt.
Mycket professionell bemötande. Duktig förhandlare. Så nöjda
Professionell och lyhörd. Tillmötesgående och en enkel försäljning
Vi kan verkligen rekommendera Susanne Hjort på MOHV i Täby vid ditt val av mäklare. Hon har varit väldigt engagerad under hela försäljningsprocessen och känts proffsig vilket har gjort att vi har känt oss trygga. Hon har hela tiden varit snabb på att återkoppla och har haft ett vänligt bemötande i all vår kontakt. Carina & Mats
Susanne hjälpte oss och säljarna att mötas i en tuff ekonomi där jämförbara hus i området låg och förblev osålda.