Anton Zellman

Anton Zellman

Anton Zellman är mäklare på MOHV Täby

Anton Zellman har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Anton Zellman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 218 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Zellman har haft 43 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-01 - 2024-12

218 omdömen om Anton Zellman

Sedan starten hos Reco 2019
Arninge Golf Ab A
Ullna strand

Kan verkligen rekommendera Anton som mäklare!

Tack så mycket och stort grattis till nya lägenheten! :D Mvh Anton

Cecilia W
Hägerneholm

Tyvärr missnöjd med mäklarens hanterande genom hela processen. Absolut, vi fick huset sålt, men är tyvärr missnöjd med hanterandet från val av fotograf för bilder, texter/planritningar som behövde justeras och där planritning aldrig uppdaterades till korrekt version efter önskemål till att vi helt enkelt upplevde att mäklarens beteende avskräckte potentiella köpare i början av processen. Inget ont mot Anton som person som är väldigt trevlig i bemötandet, men ingen mäklare jag kommer använda igen eller kan rekommendera tyvärr.

Svar från Anton Zellman

Hej Cecilia, Tack för din feedback och för att du tar dig tid att dela med dig av dina synpunkter. Jag är ledsen att du inte är nöjd med delar av processen och tar det verkligen på allvar. Mitt mål är alltid att ge mina kunder en så bra upplevelse som möjligt, och det är tydligt att jag inte nådde upp till dina förväntningar i detta fall. Jag uppskattar dock att du nämner att jag varit trevlig i bemötandet, och jag tar till mig av dina kommentarer om fotograf, texter och planritningar för att säkerställa att jag förbättrar...

Linnéa H
Täby Centrum

Han var trevlig och rolig men samtidigt professionell. För att det är den första bostaden som vi någonsin köper så hjälpte det att han var alltid tydlig och förklarade hela processen medans vi gick igenom den som gjorde det till en bra upplevelse.

Svar från Anton Zellman

Tack så mycket för era fina ord! Det gör mig verkligen glad att jag kunde bidra till att göra ert första bostadsköp till en positiv och trygg upplevelse. Det är ett stort steg att köpa sin första bostad, och jag är glad att jag kunde guida er genom processen på ett tydligt och förståeligt sätt. Stort tack för förtroendet – och stort grattis till ert nya hem! Tveka inte att höra av er om ni har några frågor framöver eller om jag kan hjälpa er med något i framtiden. Allt gott, Anton

Markus A
Täby Centrum

Vi kunde inte vara mer nöjda med hans insats. Från start till mål bemötte han oss med en fantastisk kombination av professionalism och vänlighet. Anton var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor, och hans tydliga kommunikation gjorde hela processen både smidig och trygg. Han visade ett stort engagemang och en noggrannhet som verkligen gjorde skillnad, och vi kände oss hela tiden väl omhändertagna. Med sitt trevliga och respektfulla bemötande skapade han en positiv upplevelse för oss, och hans expertis var avgörande...

Svar från Anton Zellman

Wow, stort tack för era fina ord! Jag blir verkligen glad och stolt över att höra att ni är så nöjda och att ni kände er trygga och väl omhändertagna under hela processen. Det har varit en stor glädje att få hjälpa er, och att ni uppskattade mitt engagemang och sätt att arbeta betyder verkligen mycket för mig. Er rekommendation värmer och motiverar mig ännu mer att fortsätta göra mitt bästa för alla mina kunder. Hör gärna av er om ni har frågor framöver eller om jag kan hjälpa er med något! :D Varma hälsningar, Anton

Rana A
Täby Centrum

En professionell mäklare som verkligen vet vad han håller på med! Vi är extremt nöjda med Anton som mäklare, allt gick så snabbt och smidigt. Rekommenderar starkt!!

Svar från Anton Zellman

Tack så mycket för era fantastiska ord Rana! Det gläder mig verkligen att höra att ni är så nöjda och att processen kändes snabb och smidig. Det har varit ett nöje att få hjälpa er, och er rekommendation betyder mycket för mig. Hör av er om ni behöver hjälp igen i framtiden – jag finns här för er! :D Med vänliga hälsningar, Anton

Tommy L
Ullna strand

Anton gjorde ett jättebra jobb med försäljningen av min lägenhet. Alltid positiv och hjälpsam. Trots att det tog tid att slutföra affären (inte Antons fel utan marknadsläget) så fick jag känslan att Anton verkligen brydde sig om att det skulle bli en affär.

Svar från Anton Zellman

Stort tack för din fina feedback och för att jag fick förtroendet att hjälpa dig med försäljningen av din lägenhet! Det betyder mycket för mig att du uppskattade mitt engagemang och att du kände att jag verkligen brydde mig. Det var en utmanande marknad, men jag är glad att vi tillsammans lyckades få till en affär. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver – jag ställer gärna upp igen! Med vänliga hälsningar, Anton

Markus L
Hägerneholm

Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse av att arbeta med Anton. Från första mötet till avslutad försäljning kände vi oss väl omhändertagna och trygga. Kändes helt rätt att ha honom som mäklare för vår fina lägenhet. Vi kan varmt rekommendera Anton!!

Svar från Anton Zellman

Tack så otroligt mycket för era värmande ord och för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen av er fina lägenhet! Det har varit en glädje att få arbeta med er och jag är så glad att ni känner er nöjda och trygga genom hela processen. Tveka inte att höra av er om ni behöver hjälp i framtiden – jag hjälper er mer än gärna igen! Med vänliga hälsningar, Anton

Fanny A
Hägernäs

Anton är trevlig, svarar mer än gärna på våra frågor och är lättillgänglig!

Svar från Anton Zellman

Tack så mycket för den fina rekommendationen! Det betyder mycket för mig att ni uppskattar min tillgänglighet och att jag kunnat svara på era frågor. Hör gärna av er om det finns något mer jag kan hjälpa er med framöver! Med vänliga hälsningar, Anton

Davaakhuu B
Hägerneholm

From the first contact, he showed respect. He was responsive to any questions asked via text messages. Done his job on professinal level. Cooperative too.

Svar från Anton Zellman

Thank you so much for your kind words! I’m truly grateful for your feedback. It’s been a pleasure assisting you, and I’m glad to hear that you felt respected and supported throughout the process. Don’t hesitate to reach out if there’s anything more I can help you with in the future! Best regards, Anton

Antonia E
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Zellman en del av MOHV Täby
Skarpäng

Väldigt trevlig och professionell! Fantastisk upplevelse att få göra affär via.

Svar från Anton Zellman

Tack så mycket för de fina orden Antonia! Det gläder mig verkligen att du hade en bra upplevelse, och det var ett nöje att få göra affär med dig. Hör av dig om det är något jag kan hjälpa till med framöver! Allt gott och hoppas vi hörs snart igen! Stort grattis igen till ert nya hus! :D Vänliga hälsningar, Anton