Anton Zellman

Anton Zellman

Anton Zellman är mäklare på MOHV Täby

Anton Zellman har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Anton Zellman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 156 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Zellman har haft 58 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

156 omdömen om Anton Zellman

Sedan starten hos Reco 2019
Kennt H
Täby Park

Anton gjorde ett bra och trevligt intryck på visningen och kunde svara på alla frågor som jag och min dotter ställde. Min dotter tyckte mycket om lägenheten. Anton skötte budgivning proffesionellt och svarade även på frågor under det som i min värld är utanför arbetstid, men det uppskattade jag verkligen, då det inte är ofta som man köper ett nytt boende. När det sedan var dags för kontraktsskrivning gjorde Anton och MOHV ett väldigt bra jobb allt var förberett före mötet och Anton förklarade och gick igenom köpekontraktets...

Svar från Anton Zellman

Hej Kennet, Vad roligt att höra och stort grattis igen till dig och Rebecka! Vi ses igen på tillträdet! Allt gott så länge! Hälsningar Anton

Sofie E
Näsby Park

Professionell, engagerad och lyhörd. Anton levde verkligen upp till mina förväntningar plus lite till!

Stort grattis igen Sofie! Allt gott! Hälsningar Antonio

Gunilla A
Hägernäs

Trevligt och professionellt bemötande.Anton levde helt och fullt upp till våra förväntningar. Vid vår försäljning av bostaden fungerade allt bra! Bra och snabb kommunikation och dialog mellan oss vad som gällde och hur vi båda skulle agera! Mvh Gunilla

Svar från Anton Zellman

Tack Gunilla och stort grattis igen till försäljningen av lägenheten! Mvh, Anton Zellman - MOHV Täby

Seigdy Margareta R
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Zellman en del av MOHV Täby
Näsby Park

Anton är en mycket engagerad och trevlig mäklare. Jag har känt att hans mål varit att få itill stånd en lyckad försäljning. Jag upplever Anton som en person som följer kunden längre än till dörren.

Svar från Anton Zellman

Tack Seigdy för fina ord och stort grattis till försäljning och köp! Allt gott! Hälsningar, Anton

Fredrik M
Täby Centrum

Anton hjälpte oss köpa lägenhet och vi är supernöjda, upplevde Anton som trevlig och avslappnad men ändå proffsig.

Svar från Anton Zellman

Tack för din rekommendation Fredrik och stort grattis igen till en superfin lägenhet! Ser fram emot att komma förbi på grillkväll på terassen sen ;) Anton

Daniel L
Täby Centrum

Otroligt proffsig och kunnig, rekommenderar varmt Anton till andra som är på gång att sälja! Flexibel och gör sitt yttersta att göra försäljningen smidig.

Svar från Anton Zellman

Tack Daniel och stort grattis till försäljningen och även köpet av ert nya hus! :D Fira ordentligt! Vh, Anton Zellman

Marie Anncharlott H
Näsby Park

Fantastisk bra säljare. Känns lugn o trygg.

Tack och Stort grattis till Lägenheten AnnCharlott! :D Hälsningar, Anton

Martin G
Östermalm

Stockholms bästa mäklare! Flera mäklare har försökt sälja min bostad men Anton lyckades få 200 000 kr mer än dem andra. Rekommenderas!

Svar från Anton Zellman

Tusen tack Martin! Och grattis till en bra försäljning! Blir spännande att se vart nästa bostad blir! Anton

Britt Ulrika H
Näsby Park

Anton är trevlig, påläst, seriös och strukturerad. Bra återkoppling under hela processen, jag kände mig trygg, omhändertagen och informerad. Affären gick snabbt och smidigt. Jag har haft kontakt med många olika mäklare genom åren, av varierad kvalitet. Anton sticker ut på ett mycket positivt sätt, jag varmt rekommendera honom!

Svar från Anton Zellman

Tack Ulrika och grattis till en bra affär och gott samarbete! Vi ses på tillträdesdagen! hälsningar Anton

Sara G
Hägerneholm

Saklig och tillgänglig. Nöjd kund.

Grattis till försäljningen igen Sara och även till köpet! Allt gott! Anton