Otroligt hjälpsam, proffsig och engagerad! Stor tumme upp!!
Anton Zellman
Anton Zellman är mäklare på MOHV Täby
.Anton Zellman har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Anton Zellman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 227 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Zellman har haft 49 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
227 omdömen om Anton Zellman
Great supporter and planner, easy to communicate with. Thanks to Anton's help, we are able to sell the house when we are not even in Sweden, smooth deal.
Thanks Shu and congratulations again on the selling. See you soon. Best regards, Anton
Jordnära mäklare med hög kompetens! Vi skulle lägga upp min lgh som kommande men Anton hittade en köpare bara efter en vecka eller två.
Tack Oscar, och grattis igen till försäljningen, ibland går det fort :) Ser fram emot att se ert nya boende sen :D Mvh Anton
Min upplevelse av Anton var väldigt positivt. Professionellt, serviceinriktat och trevligt bemötande.
Tack Richard och det blir spännande att se vilken Grill du väljer att placera på den fina uteplatsen ;) Allt gott! Anton
Kunnig, snabb hantering och professionell!
Tack för rekommendationen Mats och stort grattis till din nya lägenhet! Mvh Anton
Anton är superbra verkligen! Tålmodig, alltid positiv och inlyssnande. Han tog sig tid att förstå våra behov och önskemål, vilket gjorde processen smidig och mindre stressig. Högsta betyg!
Tack Johan, och grattis till försäljningen! :D Tack för bra samarbete! Vi ses snart igen! Hälsningar, Anton
Anton har känts trygg igenom hela bostadsaffären och väldigt lyhörd för mina önskemål. Jag är supernöjd!
Tack Sandra och kul att du blev nöjd! Stort grattis till försäljningen och spännande att se vart du tar vägen nu :D
Mycket bra och behagligt bemötande som inte var ”säljande” . Alltid trevligt och professionellt bemötande på telefon och på visningarna. Bra snabb återkoppling när affären skulle låsas.
Tack Johanna och stort grattis till ert nya fina hus! :D Och även till Vasaloppet :D Vi ses på tillträdet :D Vh, Anton
Ett lugnt och trevligt bemötande och ett stort tålamod med oss vissa som inte hängde med på alla detaljer.
Tack Anita för rekommendationen och grattis till försäljningen. Allt gott! Mvh Anton
Kan verkligen rekommendera Anton som mäklare!
Tack så mycket och stort grattis till nya lägenheten! :D Mvh Anton