Trevlig och alert ! Ett bra bemötande av kunderna!!🤩🙌
Vera Safi
Vera Safi är mäklare på MOHV Täby
.Vera Safi har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Vera Safi har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 143 omdömen med ett betyg på 4.9. Vera Safi har haft 38 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
143 omdömen om Vera Safi
Tack snälla 😍♥️ Blir så glad!
Kan inte finnas bättre och engagerad mäklare än Vera Safi. 20 av 10 möjliga
Ni är bäst <3 Som alltid! Ska bli tråkigt att inte ha lika regelbunden kontakt! Massa kramar!!
Väldigt trevlig och lätt att ha med att göra
Tack Riccardo 🙃 nästa affär hoppas jag jag lyckas med 5 av 5!
Vera gav förstklassig service och var väldigt tillmötesgående och proffsig genom hela processen. Vi är extremt nöjda och kan verkligen rekommendera att anlita Vera som ens mäklare.
Tack snälla Sofie <3 Det kändes SÅ RÄTT direkt på visning. Det var liksom självklart att ni skulle ha huset! Jag ser så mycket fram emot att komma över när ni renoverat och gjort det till erat egna!
Denna FANTASTISKA mäklare sålde mitt hus på 1,5 dygn. Jag bara VARMT rekommendera henne till alla som behöver en mäklare. Själv kommer jag aldrig att anlita någon annan än Fantastiska Vera
Tack världens bästa Ylva <3 <3
Vera is absolutely perfect in personality and responsibility. we are so happy and satisfied that we got to know her. I wish her best of luck. Br Elnaz.
Thank you Elnaz! I am so happy that the deal went through and that you and Araz got the apartment <3
Vera är väldigt snabb på att svara oss. Väldigt duktig mäklare och mycket hjälpsam och förståndig. Vi är jätte nöjda:
Tack tack tack Araz!! Jag blir så glad! <3<3
Jag är otroligt nöjd med den fantastiska service jag fick av bästa Vera under försäljningen av mitt hus. Trots den utmanande marknaden med höga räntor, lyckades hon huset till det pris jag ville ha. Jag är imponerad av hennes professionalism, varma personlighet, dedikation, driv och skicklighet i processen att hitta rätt köpare. Jag rekommenderar varmt Vera till alla som söker en pålitlig och skicklig mäklare. Hon överträffade mina förväntningar och gjorde hela försäljningsprocessen smidig och framgångsrik.
Men VÄRLDENS FINASTE Helena!! <3 TACK för att du är du och för att just jag fick hjälpa dig!!!!!
Fantastiskt trevlig, öppen, glad, kunnig och omtänksam. Snabb, lätt att ha att göra med och jag kan bara varmt rekommendera henne! Hon kommer få sälja alla mina framtid objekt.
Wow vilka fina ord!! <3 De betyder mer än du kan ana och jag är så glad att just DU blev vår köpare (och nu min framtida säljare!) Massa kramar till dig
Proffsig och duktig mäklare! Driven och mkt trevlig!
Tack tack tack Anna! <3 Hoppas ni ska trivas!