Anton Sandberg

Anton Sandberg

Anton Sandberg är mäklare på MOHV Täby

Anton Sandberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Anton Sandberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 58 omdömen med ett betyg på 4.9. Anton Sandberg har haft 16 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

58 omdömen om Anton Sandberg

Sedan starten hos Reco 2023
Kjell Mikael V
Grindtorp

Genomgående en duktig och seriös mäklare som genomfört försäljningens alla steg med bravur.

Chrisa M
Grindtorp

Väldigt trevlig och enkel att att ha att göra med. Snabba svar, fick mig att känna mig trygg och är väldigt professionell!

Eva J
Täby Park

Anton har hjälpt oss att hitta den lägenheten vi ville ha. Han är alltid hjälpsam och glad. Inget har varit problem under processen att köpa. Uppskattade att han delade object som var på gång med oss som vi gillade men han va inte pushy och gjorde kommentarer som hetsade oss att göra beslut. Skulle rekommendera Anton till vem som helst som köper eller säljer. Tack för hjälpen - so far. Vi ska i mål med tillträde först.

Marie P
Täby Park

Har både köpt och sålt av Anton och båda gångerna har han visat en seriös, proffesionell hantering. Den kompetens han besitter har hjälpt mig mycket i de beslut man faktiskt behöver ta vid försäljning.Vi har också under hela processen haft en bra och trevlig kommunikation vilket bidragit till jag känt mig trygg och väl omhändertagen. Kan inte annat än att starkt rekommendera Anton!

Eva W
Täby Park

Anton fick i uppdrag att sälja min lägenhet i Täby och var dedikerad uppgiften att göra sitt bästa.. Med positivism, hög aktivitet under hela processen och löpande återkoppling, hade jag inte kunnat ha en bättre mäklare. Anton är påläst och lyhörd inför både säljare och köpare, vilket kräver bra balansgång. Jag kan varmt rekommendera Anton!

Helena B
Västra Skogen

Anton har varit trygg & lyhörd genom hela processen, samtidigt som han också hela tiden varit uppmuntrande & spridit positivitet!

Mathias G
Täby Park

Bra kille med huvudet på skaft.

Jonathan H
Täby Park

Väldigt trevlig och flexibel mäklare. Alltid öppen för att underlätta och hjälpa till genom hela köpprocessen.

Max W
Täby Park

Väldigt duktig väldigt driven, rak och ärlig. Utan att kännas för pushig eller "säljig"

Jonas H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anton Sandberg en del av MOHV Täby

Kunnig, trevlig och pålitlig mäklare enligt mig.