Beba Klinta

Beba Klinta

Beba Klinta är mäklare på MOHV Täby

Beba Klinta har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Beba Klinta har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 5.0. Beba Klinta har haft 9 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-02

10 omdömen om Beba Klinta

Sedan starten hos Reco 2022
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Beba Klinta en del av MOHV Täby
    • Nora
    2023-02-01 Verifierad kund
    Vi är verkligen supernöjda med MOHV och Beba som mäklare. Bra tips och råd innan försäljning, många spekulanter på visningarna och snabb försäljning.
    Tack Victor.! Det har varit ett stort nöje att samarbeta med er.😊 Beba Klinta
    • Nora
    2023-01-12 Verifierad kund
    Professionellt bemötande, kunnig, engagerad.
    Tack Joel! Grattis till ert nya boende ! :) Beba Klinta
    2022-12-16 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och allt gick väldigt smidigt!
    Önskar er lycka till med er första lägenhet!! Tack för ett trevligt samarbete! Beba Klinta
    • Viggbyholm
    2022-12-12 Verifierad kund
    Professionellt, kunnigt, tillmötesgående,. Vi kände stort förtroende för henne.Våra förväntningar överträffades med råge. Sammanfattningsvis ger vi 10 av 10.
    Tack för ett trevligt samarbete! God Jul och Gott nytt år! Beba Klinta
    • Näsby Park
    2022-12-10 Verifierad kund
    Alltid trevlig och snabb på svara. En bra upplevelse vid köpet fick vi.
    Tack Johannes! Jag tror att ni kommer att älska lägenheten. Lycka till med ert nya boende !! Beba Klinta
  • sålde sitt hus med hjälp av Beba Klinta en del av MOHV Täby
    2022-10-15 Verifierad kund
    Beba är en jätteduktig mäklare med stort engagemang som är supertrevlig att ha att göra med! Kan varmt rekommendera Beba.
    Tack snälla! Det var ett sant nöje att jobba ihop. Lycka till med nya huset! Jag kommer förbi och kikar när ni flyttat in. Vi ses då. Beba Klinta
  • köpte sitt hus med hjälp av Beba Klinta en del av MOHV Täby
    2022-10-14 Verifierad kund
    She is very nice and hard work.

She always offered a good communication and try to find good way to make deal.
    Thank you Sandy! I`m sure you´re going to love your new home. Best of luck! Beba Klinta
  • sålde sitt hus med hjälp av Beba Klinta en del av MOHV Täby
    2022-10-13 Verifierad kund
    Proffsigt bemötande och tydlig, rak kommunikation.

Vi är mycket nöjda med att vi fick såld huset under rådande omständigheter och vi kan varmt rekommendera MOHV och Beba Klinta som mäklare.
    Tack för att ni har varit så förstående och tillmötesgående och tack snälla för ett riktigt bra samarbete! Lycka till i nya huset! :) Beba Klinta
  • Anna F
    köpte sin lägenhet med hjälp av Beba Klinta en del av MOHV Täby
    • Hägerneholm
    2022-06-18 Verifierad kund
    Förstående och stöttande mäklare som i sin yrkesroll kan sätta sig in i både köparens och säljarens utmanande beslutspunkter. Detta gör henne mänsklig och drivs inte enbart av sin egen profit.
    Tack för de fina orden, Anna.Det är ett nöje att kunna hjälpa till och bidra till att det blir så bra som möjligt .Tack för ett bra samarbete!🙏🏼😊 Beba Klinta
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Beba Klinta en del av MOHV Täby
    • Hägerneholm
    2022-06-17 Verifierad kund
    Erfaren och förtroendeingivande mäklare som återkopplar och tar hand om allt för både säljare och köpare på absolut bästa sätt. Jag rekommenderar henne varmt.
    Tack fina Louise! Det var ett nöje att jobba med dig! Beba Klinta