Trevlig, professionell, påläst och snabb på att återkoppla. Fick en trygg känsla i hela processen.
Oscar Hallbygård
Oscar Hallbygård är mäklare på MOHV Täby
.Oscar Hallbygård har varit registrerad mäklare sedan 2013-07. Oscar Hallbygård har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-05 och har fått 365 omdömen med ett betyg på 4.9. Oscar Hallbygård har haft 46 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
365 omdömen om Oscar Hallbygård
Jag vill varmt rekommendera mäklarfirman MOHV Täby med Oscar Hallbygård och medarbetare, efter snabb och väl genomförd förmedling och försäljning av min lägenhet. De har arbetat mycket professionellt, effektivt och målinriktat men också väldigt in-lyssnande. Deras goda lokalkännedom och trevliga relationer med både köpare och säljare har gjort att hela försäljnings-processen känts trygg och tydlig och faktiskt enkel.
Trevlig, proffsig och förtroendeingivande mäklare. Vi är väldigt nöjda med hans jobb att sälja vår lägenhet och även att hjälpa oss granska objekt vi själva är intresserade av att köpa. Kan varmt rekommendera Oscar!
Oscar är informativ, snabb och professionell.
Rekommenderar starkt! Professionell, tillmötesgående och trevlig som gjorde processen väldigt smidig.
Otroligt servicemindnid , kunnig, trevlig!
Trevlig, påläst och snabb på att återkoppla vilket känns tryggt. Rekommenderas varmt!
Han var mycket trevlig och kunnig.
Professionell, trevlig och engagerad. Vi är jättenöjda med Oscar!🌟
Grym! Snabba svar och raka svar.. en av de bättre mäklarna vi har i Täby👍