Väldigt nöjd! Hon var professionell, tillmötesgående och på ett gott humör, vilket gjorde hela processen både smidig och trygg.
Vera Safi
Vera Safi är mäklare på MOHV Täby
.Vera Safi har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Vera Safi har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 256 omdömen med ett betyg på 4.9. Vera Safi har haft 39 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
256 omdömen om Vera Safi
Tack snälla för ditt omdöme Erik <3 Det värmer otroligt och jag blir stolt över hur jag uppfattats både privat och i arbetet!
Jättebra bemötande sedan första mötet. Aktiv och tillgänglig. Uppskattade transparensen i alla beslut.
Tack Andreas! Jag och Anton tyckte mycket om att jobba med dig och är så glada att processen gick så smidigt och bra! <3
Vera har varit fantastisk genom hela processen. Hon är kunnig, lyhörd och skapar en trygg känsla i varje steg. En väldigt trevlig mäklare som jag varmt kan rekommendera.
Fina Amanda! Så roligt för er att ni får ta över lägenheten! Finaste i hela Hägernäs! <3 Kram
Otroligt driven och engagerad mäklare som ger allt. Kan varm rekommendera.
Bästa Dragan! Nu börjar ett nytt kapitel i Göteborg <3<3<3 Kram
Jag vill verkligen ge min mäklare Vera Safi de varmaste rekommendationer. Hon gjorde ett fantastiskt jobb genom hela processen och visade ett genuint engagemang för både mig som köpare och säljaren. Det märktes tydligt att hon ville hitta den bästa lösningen för alla parter, och hennes sätt att balansera allas behov skapade en trygg och respektfull stämning. Hon var otroligt tillgänglig och dedikerad – till och med vid kontraktskrivningen satt hon kvar med oss till långt efter 22:00 för att se till att allt blev helt...
Åh vilka fina ord Martin!! Tack snälla <3 <3 Och TACK SJÄLV för att du var så hjälpsam och hade överseende med allt! Kram
Efter en första interaktion med Vera framgick det tydligt att hon var serviceminded med en gedigen yrkeserfarenhet och passion för det hon gör. I efterhand så kan detta väl styrkas då hon lyckats navigera en svår marknadssituation med bästa möjliga resultat samt varit ett stöd genom hela processen ända från sälj till köp.
Tack snälla Mikael för dina fina ord <3 Stor kram
Toppen! Vera jobbar med hög energi, stort engagemang och mycket hjärta.
Tack fina Anna! Det blev så lyckat allt och jag är glad att jag fick hjälpa dig! <3
Proffsigare mäklare får man leta efter! Vi blev rekommenderade Vera, och när vi såg hennes fina omdömen så undrade vi om de verkligen var sanningsenliga … 😉 Men det är de! Vera är enormt kompetent, tydlig och trevlig! Vi kan verkligen ge våra allra bästa rekommendationer! 🌟🌟🌟🌟🌟 /Anna & Philip
Tack snälla Anna och Philip för era fina ord! Som jag nämnde till er, jag åkte från er med ett leende på läpparna! Stor kram till er båda!
Vera är mycket professionell i sin yrkes utövning att hon sedan är väldigt trevlig, optimistisk gör hela försäljningen mycket trevlig. Vera ser lösningar i alla frågor. Vi rekommenderar Vera varmt
Tack för fina värmande ord Rolf! <3 Stor kram
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare Vera Safi. Hon var väldigt lyhörd för våra önskemål och hela processen med försäljningen av vår lägenhet gick väldigt smidigt från början till slut. Vi kan varmt rekommendera henne.
Tak snälla för era ord Maria! Nu ror vi i hand det hela :) Stor kram