Snabb, effektiv och kunnig. Fick väldigt bra råd och hjälp och väldigt smidigt försäljning av min lägenhet. Rekommenderas varmt!
Vera Safi
Vera Safi är mäklare på MOHV Täby
.Vera Safi har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Vera Safi har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 297 omdömen med ett betyg på 4.9. Vera Safi har haft 45 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
297 omdömen om Vera Safi
Tack snälla Fredrik <3 Det gick ju supersmidigt! Kul att få jobba med dig igen!
Har aldrig träffat mäklaren då det är min dotter som bor i huset. Jag står med pga att banken inte har kvar borgensman. Själv bor jag i Spanien halva året.
Vera är en trygg, kunnig och förtroende given person. Som har gjort mitt köp av lägenhet till en rolig resa. Hon var ett givet val när jag nu ska sälja min egna lägenhet. Rekommenderar henne varmt.
Fina Joesphine! Tack snälla för att du väljer mig som mäklare och att jag får representera din underbara lägenhet! Det här kommer bli toppen! Kram
Jag har arbetat med Vera under flertalet av mina husförsäljning under åren och hon överträffar alltid förväntningarna. Ett ett riktigt proffs och hon håller både köpare och säljare i loopen under hela engagemanget.
Tack bästa Pelle! Som vanligt är det en ära att få hjälpa dig i dina affärer <3 Du är bäst! Kram
Vera var rak och ärlig, snabb att återkoppla och en härlig attityd till allt.
Tack snälla Charlie för dina ord! Det kändes toppen att ni blev köpare! Stor kram
Vera is an outstanding partner. From planning through execution, her drive, attention to detail, and deep local expertise were instrumental in delivering an exceptional outcome. I highly recommend Vera and her team.
Thank you so much for your kind words. It was truly a pleasure working with you throughout the entire process. Your trust and collaboration meant a lot, and I’m grateful for the opportunity to help achieve such a great result. Wishing you all the best in this exciting new chapter, and please don’t hesitate to reach out if I can assist you again in the future.
Vera är så duktig och kompetent i sin roll som mäklare, väldigt energisk och driven. Vi som säljare fick kontinuerligt information under hela processens gång. Vi fick verkligen känslan av att hon kan sin marknad. Rekommenderar varmt!
Tack snälla Susanne! <3 Det var ett äventyr från början till slut och det lyckade resultatet var också tack vare att NI tagit så väl hand om ert hus! Stor kram
Vi kom i kontakt med Vera som köpare till vårt framtida drömhus, ända sedan första kontakt har Vera varit väldigt tillmötesgående och professionell så att vi som köpare känner oss trygga både med affären och objektet, vi har bara positiva erfarenheter av hela processen från början till slut 🙏🏻
Tack snälla snälla Nikola! Det var ingen "vanlig" process men jag är så glad att vi kom i mål och att just ni blev köpare!! Kram
En fantastisk kunnig tydlig och snabb person på alla sätt proffesionellt realisation från början till slut! Bravo för Vera bra jobbat!
Tack snälla snälla Vinka!! <3 Det var så roligt att det blev så bra!
Mycket proffsig bemött Är hellt nöjda kan verkligen rekommendera henne
Tack gulliga Gunilla <3 <3 kram