Ett mycket trevligt, hjärtligt, kunnigt och proffsigt bemötande av både arbetsledare och snickare.
Norra Ängby Bygg AB
14 omdömen om Norra Ängby Bygg AB
Bra projektledning och råd om utförande av ombyggnad av vårt badrum. Noggranna hantverkare.
Vi anlitade Norra Ängby Bygg AB för en totalrenovering av vårt badrum och är väldigt nöjda med resultatet! Bemötandet har varit professionellt, närvarande och lyhört från start. De svarade alltid snabbt via SMS och telefon, vilket skapade en trygg och enkel kommunikation genom hela projektet. Våra förväntningar handlade främst om att arbetet skulle följa offerten och de avtalade villkoren – och det gjorde det. Tidsplanen försköts något på grund av nödvändiga anpassningar i grundarbetet, men det hanterades på ett transparent...
Vi använde Norra Ängby Bygg för mindre renoveringar inför försäljning. Bra utfört arbete inom tidsramen.
Trevligt bemötande, effektiva och duktiga hantverkare. Kan rekommenderas.
Riktigt bra De helrenoverade vårt badrum och med ett mycket bra resultat Patrik var väldigt drivande och mån om att det skulle bli bra Rekommenderar absolut NÄ Bygg
Nöjd med helheten, dom byggde upp en vägg, la in parkett, noggranna, gjorde det som var avtalat, kom alltid i tid.
Vi anlitade Norra Ängy Bygg för en omfattande renovering av vårt egnahemshus från 1931 i Norra Ängby, och vi kunde inte vara mer nöjda! Teamet visade inte bara en imponerande hantverksskicklighet utan också en djup förståelse för arkitekturen och stilhistorien från husets tidsepok. De lyckades bevara husets charm och karaktär samtidigt som de moderniserade det på ett smakfullt sätt. Kommunikationen var tydlig och professionell genom hela processen, och de höll både tidsplanen och budgeten. Resultatet överträffade våra förväntningar,...
Mycket professionella och trevliga att ha att göra med! Kan varmt rekommenderas.
Duktiga, flexibla, lösningsfokuserade och snabba. Bra att kunna bolla problem och lösningar med snickarna. Anlitar gärna dem igen.
Håller vad dom lovar. Blir klara i tid med ett mycket bra resultat.
Vi har renoverat hela vårt hus i omgångar av Norra Ängby Bygg. Är väldigt nöjda med Kvaliten, Servicen och slutresultatet från samtliga anställda som vart här. Kan varmt rekommenderas
Patrik och hjälpt oss i flera omgångar med både källarrenovering samt utbyggnad av vårt hus och vi har alltid varit supernöjda.
Träffade Patrik som driver firman och bad om offert för markarbete samt förrådsbygge - i början av juni. Nu ca en månad senare har vi fortfarande inte fått offert, trots påminnelse både på SMS samt tlf samtal där Patrik lovade att skicka offert under kvällen(1 vecka sen). Välj någon annan firma blir mitt tips.