Mäklaren var väldigt trevlig och hjälpsam under köpprocessen. Kommunikation och kontakt med säljaren fungerade smidigt, vilket bidrog till en snabb affär! Vi uppskattar engagemanget och är nöjda med den hjälp vi fått hittills.
Albin Ruhl
Albin Ruhl är mäklare på Notar Uppsala
.Albin Ruhl har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Albin Ruhl har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-03 och har fått 57 omdömen med ett betyg på 4.5. Albin Ruhl har haft 36 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-05
57 omdömen om Albin Ruhl
Kan bara säga att allt var toppen, mycket kunnig och lätt att förstå. Bästa Albin
Trevlig, bra service och smidig affär
Har inte en aning.... Men det blir säkert bra
Albin har hjälpt till på ett föredömligt sätt genom hela processen. Han har professionellt hanterat både mina intressen som köpare och säljarnas. Det har känts tryggt hela vägen.
Hej Anna, vad glad jag blev att du tog dig tiden att lämna ett sådant utförligt omdöme till mig. Glad att vi först träffades på visning och att vi lyckades hitta just ditt hus som passar dig. Ha en fin dag så ses vi snart för nyckelöverlämningen Vänligen Albin
Trevligt bemötande, påläst om objektet och kunde svara på alla våra frågor. Vi är mycket nöjda med Albin som både är informativ, engagerad och professionell i sin roll!
Vad snällt av dig Paulina att du lämnade ett omdöme till mig, stort grattis till dig och din familjs fina hus. Ni kommer att stormtrivas! Hälsa så gott till frun din så ses vi snart för nyckelöverlämning Hälsar Albin Ruhl
Albin är otroligt professionell och bra på alla sätt. Kommunikativ, lösningsfokuserad och gör sitt jobb med värme. Att det inte blir 5 av 5 poäng beror på att han tyvärr ibland är frånvarande fysiskt (på telefon och mail är han nåbar dygnet runt verkar det som). Alltså att han delegerar visningar och andra fysiska åtaganden till andra anställda personer. Annars är poängen 5/5!
Tackar ödmjukast för ditt lämnade omdöme, var min glädje att få hjälpa er och la ner all kraft som går i en affär för att få till ett bra avslut till en glad köpare. Där känner jag att vi verkligen träffade rätt, köparen ser fram emot inflyttning och jag likväl för nyckelöverlämningen. Just gällande visningarna så var det pga att ni haft hyresgäster som gav väldigt specifika tider och var omöjliga att kunna ha visning då man vanligtvis har visning. Då jag redan hade andra visningar utlagda så är jag glad att jag har kollegor...
Mycket lätt att jobba med och tydliga besked vid försäljning samt vad vi kunde förvänta oss.
Tackar ödmjukast för ert lämnade omdöme och stort grattis till försäljningen av er villa. Vi ses snart för nyckelöverlämningen, tack även att ni alltid var så flexibla med visningar som kom från ingenstans från kunder =)
Vi fick ett gott intryck av Albin från första början. Han gav uppmärksamhet till alla som var på visningarna. Den dagen besökte vi tre hus och Albin var på alla tre, han blev trevligare och trevligare. Han har svarat på alla frågor vi haft men och hjälpt oss med saker som vi inte viste, då det är vårt första hus som vi köper i Sverige. Vi har haft möjligheten att träffa flertal mäklaren och Albin har överträffat våra förväntningar. En bra upplevelse på visningen och en tydlig och transparent affär.
Verkligen stort tack Marcelo att ni tog er tiden att lämna ett omdöme, så glad för dig och din familj att ni hittade det huset som var just det perfekta för er. Ska bli spännande att se hur ni fortsätter att utveckla det redan fina huset =) Ta hand om er så ses vi snart
Vi blev bemötta professionellt men ändå personligt. Våra förväntningar införlivades med råge.
Tackar ödmjukast för att jag fick vara er mäklare när ni sålde i Fålhagen. Ni är alltid välkomna åter om ni behöver hjälp med något, hälsa familjen så gott från mig