Martin Boholm är en fantastisk mäklare! Han är väldigt engagerad, trevlig och professionell - och lyckades sälja min väldigt svårsålda lägenhet! Rekommenderar starkt Martin Boholm och Notar Uppsala :)
Martin Boholm
Martin Boholm är mäklare på Notar Uppsala
.Martin Boholm har varit registrerad mäklare sedan 2010-10. Martin Boholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-03 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 4.4. Martin Boholm har haft 59 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-05
22 omdömen om Martin Boholm
Snabb på att svara, men har som köpare inte mycket feedback då kontakten i princip varit begränsad till budgivning och kontraktskrivning.
Martin gjorde ett mycket fint jobb genom hela processen. Hela tiden med bra energi och ett vänligt bemötande. Vi är mycket nöjda!
Det är okej i övrigt, han är jätte trevlig person,
Martin Boholm var professionell, trevlig och hjälpsam genom hela processen. Han var lätt att få kontakt med och svarade snabbt på frågor. Jag uppskattade hans engagemang och rekommenderar honom gärna vidare.
Mycket bra. Kanske gick det väl snabbt. Första realistiska budet accepterade vi. Ingen budkamp. Kanske vi hade fått ett bättre bud om vi väntat, kanske inte. Det är lätt att vara efterklok. Men jag är nöjd med priset, t.o.m. glad. Och Martin är en mycket trevlig kille. Och bra yrkesman. Hade han varit 40 år äldre så hade vi kunnat gå på teaparty ihop.
När jag köpte lägenheten genom Martin hade jag inte så mycket med honom att göra. Han tog sig tid att svara på olika frågor som jag hade innan jag skulle skriva kontrakt, något jag uppskattar. Jag upplevde honom som lite hetsig, vilket han inte är ensam om som mäklare, många uppträder på det sättet. Det uppskattar jag inte.
Bra och engagerad service! Lätt att samarbeta med!
Fantastiskt professionell och trevlig mäklare
Smidigt, snabbt, trevligt, öppet och ärligt. Allt man kan önska sig.