Väldigt trevlig och bra kommunikation! Rekommenderar varmt!!
Paulina Seger
Paulina Seger är mäklare på Notar Uppsala
.Paulina Seger har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Paulina Seger har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.8. Paulina Seger har haft 56 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-07
36 omdömen om Paulina Seger
Supertrevlig och noggrann i sin genomgång av allting, bra kunskap om bostaden. Snabb och effektiv så jag kan flytta in så tidigt som möjligt :)
Hon ger ett proffsigt intryck och en person man får förtroende för. Hon är snabb på att svara och håller en uppdaterad. Sålde vår lägenhet snabbt :)
Så trevlig och kunnig! Är supernöjd.
Professionell, tillmötesgående och engagerad mäklare.
Vi har både köpt och sålt med Paulina som mäklare. Paulina har varit driven, energisk och engagerad i båda fallen. Hon har varit öppen, lättillgänglig och hjälpsam. Paulina har motsvarat våra högt ställda förväntningar.
Tack snälla Per för att du tog dig tid att lämna omdöme! Betyder så mycket för mig :-) Superkul att ni har varit nöjda med mig både vid köp och försäljning. Självklart något jag strävar efter. Har varit så kul att få hjälpa er i båda leden. Lycka till så ses vi på tillträdet!
Väldigt trevlig och lätt att ha att göra med.
Tack snälla för att du lämna fint omdöme Elin :-) Grattis igen till din nya fina bostad!
Jag upplevde henne som både kompetent och trevlig.
Tack snälla Eckhardt för att du tar dig tid att lämna omdöme om mig. Betyder sååå mycket! Grattis igen till er superfina bostad. Ses på tillträdet :-)
Paulina var duktig och professionell genom hela försäljningen av vår bostad. Hon tog sig tid, lyssnade in våra tankar och var alltid snabb med svar. Tydlig, trygg och lätt att samarbeta med. Hon levde upp till våra förväntningar och vi rekommenderar henne varmt.
Tack snälla Patrik för väldig fint omdöme och att du tog dig tiden att lämna det. Betyder så mycket för mig! Tack för fint samarbete 😊
Lösningsorienterad och tillgänglig. Dessutom på ett mycket trevlig sätt
Tack snälla Johan för att du tog dig tid att lämna omdöme. Stort grattis till din nya fina bostad 😃