Zeynep Eker

Zeynep Eker

Zeynep Eker är mäklare på Notar Uppsala

Zeynep Eker har varit registrerad mäklare sedan 2018-11. Zeynep Eker har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-03 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.8. Zeynep Eker har haft 64 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-07

46 omdömen om Zeynep Eker

Sedan starten hos Reco 2026
Mary
Vänge

Professionellt bemötande och mån om sina klienter.

Chiara R
Vänge

We bought our house through this estate agent and had a very positive experience!

Rickard B
Kungsängen - Industristaden

Zeynep är en mycket professionell och utmärkt mäklare! Hon är dessutom mycket trevlig, snabb och tillmötesgående mot oss som uppdragsgivare! Hon är verkligen ett fantastiskt ansikte utåt för Notar! Hälsningar Rickard och Martina

Karl Axel Fredrik M
Sålde sitt hus med hjälp av Zeynep Eker en del av Notar Uppsala

Helen R
Sålde sitt hus med hjälp av Zeynep Eker en del av Notar Uppsala
Björklinge

Kunnig, lösningsorienterad och trevlig Rekommenderar henne starkt

Bengt L
Björklinge

Klara besked och bra påläst på objektet

Malin A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Zeynep Eker en del av Notar Uppsala
Centrum

Hitills mycket bra upplevelse! Zeynep är proffsig, trevlig och känns engagerad på ett mycket trevligt sätt. Hon jobbar snabbt och effektivt utan att jag som "kund" känner mig stressad eller pushade. Mycket trevlig bekantskap!

Hannah A
Fullerö Hage

Finns ingen jag litar på mer än Zeynep när det kommer till försäljning av bostad. Andra gången hon får hjälpa oss och vi är lika nöjda denna gången som första gången! Rekommenderar verkligen Zeynep!

Tove A
Fullerö Hage

Det var en självklarhet för oss att välja Zeynep igen när det var dags att sälja. Hon är proffsig, effektiv, förtroendegivande och framförallt ärlig genom hela processen. Jag rekommenderar alla i min närhet att kontakta Zeynep när det är dags för nästa bostadsaffär!

Jerry J
Luthagen

Zeynep är den enda mäklaren jag kommer att anlita i Uppsala! Bra kommunikation, och tydlig med vad nästa steg är. Mycket nöjd med Zeyneps arbete. Har sålt 2 lägenheter med Zeynep och båda är jag jätte nöjd med.