Notar Uppsala

A part of Notar www.notar.se
  • Badge2026
4.6
Call 018-430 10 50 Share

Din lokala mäklare i Uppsala – Notar Ska du sälja eller köpa bostad i Uppsala? Notar är det snabbast växande mäklarföretaget i staden med flest rekommendationer per mäklare enligt hittamaklare.se. Vi har djup lokalkännedom och hjälper dig med allt från kostnadsfri värdering och styling till en trygg affär. Vi kan hela regionen...

318 omdömen om Notar Uppsala

Sedan starten hos Reco 2018

Ulf L
Bought a house with Josefin Sundström a part of Notar Uppsala
Björklinge

Mycket driven och hjälpsam, gör sitt yttersta för att få nöjda kunder.Helt enkelt grym👍👍🏆🏆

Tilde H
Bought an apartment with Zeynep Eker a part of Notar Uppsala
Sala backe

Trevlig mäklare och väldigt smidig affär!

Isabell W
Sold an apartment with Simon Thorberg a part of Notar Uppsala
Sala backe

Jag kan varmt rekommendera Simon efter försäljningen av min lägenhet! Väldigt professionell, engagerad och höll mig bra uppdaterad genom hela processen. Försäljningen gick smidigt och över förväntan. Han anpassade sig även utan problem efter min situation. Rekommenderas varmt!

Lars H
Tierp

Kontakten med Marcus har varit allt igenom god. Han har alltid varit lätttillgänglig när vi sökt honom med frågor. Jag kan kan varmt rekommendera Marcus till kommande köpare/ säljare.

Linda L
Sold an apartment with Andreas Charalambidis a part of Notar Uppsala
Alunda

Andreas har varit helt otrolig. Han har lyssnat på mig som säljare. Varit lätt att nå och gjort allt för att jag som säljare ska vara nöjd. Rekommenderar verkligen honom och ska jag sälja igen anlitar jag honom.

Svar från Andreas Charalambidis

Hej Linda! Stort tack för din fina recension och för ert förtroende. Jag ser fram emot att få arbeta med er igen! Med vänlig hälsning Andreas

Anna B
Bought a house with Albin Ruhl a part of Notar Uppsala
Björklinge

Albin har hjälpt till på ett föredömligt sätt genom hela processen. Han har professionellt hanterat både mina intressen som köpare och säljarnas. Det har känts tryggt hela vägen.

Svar från Albin Ruhl

Hej Anna, vad glad jag blev att du tog dig tiden att lämna ett sådant utförligt omdöme till mig. Glad att vi först träffades på visning och att vi lyckades hitta just ditt hus som passar dig. Ha en fin dag så ses vi snart för nyckelöverlämningen Vänligen Albin

Siv A
Kapellgärdet

Vi har fått professionell hjälp av Jesper, han är lugn och trygg i sin yrkesroll. Hans lugn skapar trygghet i en stor affär som bostadsförsäljning är. Vi kan varmt rekommendera Jesper.

Carl Georg N
Heby

Jag är väldigt nöjd med min mäklare. Han var professionell, engagerad och väldigt duktig genom hela processen. Han var tydlig i sin kommunikation, lätt att få tag på och hjälpte mig känna mig trygg från start till mål. Jag kan varmt rekommendera honom!

Svar från Marcus Nordin

Stort tack för de fina orden! Det betyder mycket att höra att du känt dig trygg och nöjd genom hela processen. Tack för förtroendet och den varma rekommendationen!

Anna A
Sold an apartment with Kobrom Tesfalem a part of Notar Uppsala
Gottsunda

Kan varmt rekommendera Kobrom som mäklare.. Kände mig väldigt trygg med honom, kunnig!, charmig, peppande, lätt att bolla tankar och funderingar med.. Väldigt proffesionell helt enkelt.. Skulle gärna anlita honom igen..

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Anna, Tack ska du ha för ditt fina omdöme, det betyder mycket för mig. Det har varit väldigt kul att få hjälpa dig med försäljningen, och jag hoppas att du hittar något som du kommer trivas riktigt bra i. Vi hörs och ses snart igen! Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare

Karl-Gunnar M
Tierp

Han är mycket bra och vi har haft ständig kontakt. Det har ju varit under ganska lång tid som min fastighet varit till försäljning. Sedan på slutet så gick det snabbareå då jag använde Hemnet för min mäklare. Jag är mycket nöjd med Marcus under hela tiden det pågått samt visning och slutförsäljning. Hälsningar Kalle Molneryd.

Svar från Marcus Nordin

Hej Kalle! Stort tack för det fina omdömet och super kul att jag fick möjligheten att kunna hjälpa er. Marcus

Pia H
Tierp

Marcus har i all kontakt uppvisat ett trevligt bemötande, han levde upp till våra förväntningar och fick oss att känna att vi inte skulle ge up,även om det ibland kändes tröstlöst på grund av bristande intressenter för vår bostadsförsäljning. När väl bostaden såldes guidade Marcus oss tillsammans med köpare genom hela processen med varm hand. Kan varmt rekommendera Marcus som mäklare till andra som går i sälj/köp- tanker.

Svar från Marcus Nordin

Hej Pia! Kul att höra att ni är nöjda med mitt arbete. Segt att marknaden är vad den är... Men tålamod och kämpa på kommer man långt med. Även stort grattis till köpet i Västerås! Marcus

Paulina G
Bought a house with Albin Ruhl a part of Notar Uppsala
Bälinge

Trevligt bemötande, påläst om objektet och kunde svara på alla våra frågor. Vi är mycket nöjda med Albin som både är informativ, engagerad och professionell i sin roll!

Svar från Albin Ruhl

Vad snällt av dig Paulina att du lämnade ett omdöme till mig, stort grattis till dig och din familjs fina hus. Ni kommer att stormtrivas! Hälsa så gott till frun din så ses vi snart för nyckelöverlämning Hälsar Albin Ruhl

Johanna Sofia M
Sold a house with Albin Ruhl a part of Notar Uppsala
Björklinge

Albin är otroligt professionell och bra på alla sätt. Kommunikativ, lösningsfokuserad och gör sitt jobb med värme. Att det inte blir 5 av 5 poäng beror på att han tyvärr ibland är frånvarande fysiskt (på telefon och mail är han nåbar dygnet runt verkar det som). Alltså att han delegerar visningar och andra fysiska åtaganden till andra anställda personer. Annars är poängen 5/5!

Svar från Albin Ruhl

Tackar ödmjukast för ditt lämnade omdöme, var min glädje att få hjälpa er och la ner all kraft som går i en affär för att få till ett bra avslut till en glad köpare. Där känner jag att vi verkligen träffade rätt, köparen ser fram emot inflyttning och jag likväl för nyckelöverlämningen. Just gällande visningarna så var det pga att ni haft hyresgäster som gav väldigt specifika tider och var omöjliga att kunna ha visning då man vanligtvis har visning. Då jag redan hade andra visningar utlagda så är jag glad att jag har kollegor...

Magnus H
Gottsunda

Snabb proffsigt jobb Svarar alltid på frågor som vi har haft…. Så vi/jag är väldigt nöjda

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Magnus, Stort tack för ert fina omdöme. Det har varit väldigt kul att få hjälpa er med köpet av lägenheten, och jag hoppas att Zandra kommer att trivas riktigt bra i bostaden! Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare

Daniella H
Bought a house with Josefin Sundström a part of Notar Uppsala
Björklinge

Fantastiskt bemötande! Josefin har varit otroligt tillgänglig under hela processen och snabbt svarat på våra frågor. Dessutom väldigt förstående och lyhörd för våra behov som köpare. Rekommenderas varmt!

Hanna L
Sold a house with Josefin Sundström a part of Notar Uppsala
Björklinge

Josefin har hjälpt oss med försäljningen av vårt hus på ett oerhört professionellt sätt. Hon är alltid trevlig, tillgänglig och snabb på att svara på frågor samt att bolla tankar kring försäljningen. Hon har överträffat alla våra förväntningar genom hela processen. Vi rekommenderar henne varmt till alla som ska sälja sin bostad!

Otilia R
Sold an apartment with Josefin Sundström a part of Notar Uppsala
Bäcklösa

Josefin var så positiv, trevlig, varm och flexibel under hela vår försäljningsresa. Hon checkade in med oss regelbundet, kom med förslag på hur vi kunde gå till väga för att snabbare sälja vår bostad, lyssnade in våra önskemål, och var extremt snabb i kommunikation. Man kände verkligen av att hon ville oss vårt bästa. Detta var vår första upplevelse med att sälja en bostad och Josefin var så hjälpsam och pedagogisk med vad vi kunde förvänta oss och med de steg som ingick i processen. Hade absolut valt Josefin som vår mäklare igen!

Rolf Pontus S
Sold a house with Josefin Sundström a part of Notar Uppsala
Björklinge

Fantastiskt bra och proffsig på alla sätt. Rekommenderar verkligen Josefin!

Åsa Maria Andersdotter Å
Centrum

Vår upplevelse är att Marcus var tillgänglig, exempelvis fick vi vänta flera timmar på köpare som satt fast i tåg, kunde även nå Marcus både kvällstider och helger. Upplevde Marcus öppen och lösningsfokuserad vid de tillfällen det uppstod små hinder på vägen. Kunnig och kunde han inte svara direkt återkom han med besked så fort han kollat upp saken det gällde. Rekommenderar Marcus med varm hand.

Svar från Marcus Nordin

Hej Åsa! Stort tack för det fina omdömet och kul att höra att ni är nöjda med mitt jobb =) Marcus

Sabina W
Främre Luthagen

Jesper var lätt att få tag på och trevlig. Han var alltid noga med att se vilka behov jag hade och att processen tog lite tid från beslut och fotografering och försäljning. Han motsvarade mina förväntningar på en mycket kunnig, lyhörd och engagerad mäklare. Jag uppskattade Notars upplägg med bra tips från stylist, fina bilder tagna av fotografen där vi kunde komplettera med nya bilder på uteplatsen när våren kom. Jesper var också flexibel när det kom ett bud innan visning och vi fick till en snabb och smidig försäljning....

Faridah N
Bought a house with Damir Bicharov a part of Notar Uppsala
Lövstalöt

Damir var trevlig, professionell och hjälpsam genom hela processen. Jag fick bra information och snabb återkoppling, vilket gjorde att köpet av bostaden på Bellisvägen 14 kändes tryggt och smidigt.

Anna L
Sold a house with Simon Thorberg a part of Notar Uppsala
Huddungeby

Mäklare Simon Thorberg har alltid varit snabb och alert och givit mig goda råd.

Svar från Simon Thorberg

Hej Anna, Tack och tack för ditt omdöme. Det har varit roligt att hjälpa dig med försäljningen. Vi ses vid tillträdet! :) Allt gott, Simon Thorberg Notar

Saga B
Svartbäcken

Bra på att svar på frågor, informativ, snabb återkoppling. Jättenöjd!

Hej Saga! Stort tack för det fina omdömet. Ses snart på tillträdet, Marcus

Anders L
Sold an apartment with Zeynep Eker a part of Notar Uppsala
Kapellgärdet

Trevlig och professionell mäklare! Hela säljprocessen har funkat smidigt och bra!

Veronica S
Sala backe

Känns trygg och är en trevlig och öppen kille. Hjälpsam och pedagogisk i sin framtoning. Valde honom medvetet genom rekomendationer från annan kund. Mvh Veronica Sandberg

Gunilla G
Bought an apartment with Martin Boholm a part of Notar Uppsala
Höganäs - Centrum

När jag köpte lägenheten genom Martin hade jag inte så mycket med honom att göra. Han tog sig tid att svara på olika frågor som jag hade innan jag skulle skriva kontrakt, något jag uppskattar. Jag upplevde honom som lite hetsig, vilket han inte är ensam om som mäklare, många uppträder på det sättet. Det uppskattar jag inte.

Liridon A
Bought an apartment with Zeynep Eker a part of Notar Uppsala
Gränby

Väldigt professionell, hjälpsam och tydlig genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Maja E
Sold an apartment with Erik Hedlund a part of Notar Uppsala
Rosendal

Erik är en grym mäklare, han har stenkoll på läget och marknaden. Han är hjälpsam och kan alltid svara på mina frågor, vilket känns väldigt tryggt för mig som säljare.

Abdelhak T
Årsta

Jag har haft en väldigt positiv upplevelse av Damir Bicharov på Notar i Uppsala. Han har varit professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Det märks att han har god lokalkännedom och stor erfarenhet av bostadsmarknaden, vilket skapade trygghet från start till mål. Damir var dessutom lätt att få tag på, snabb med återkoppling och väldigt noggrann med detaljer. Jag uppskattade särskilt hans ärlighet och raka kommunikation, samt att han verkligen tog sig tid att förstå våra behov och önskemål. Jag kan varmt...

Magnus P
Bought an apartment with Jesper Staring a part of Notar Uppsala
Främre Luthagen

Förtroendeingivande samt bra återkoppling. Rekommenderas starkt.

Joakim F
Sold an apartment with Martin Boholm a part of Notar Uppsala
Fålhagen

Bra och engagerad service! Lätt att samarbeta med!

Benjamin S
Bought an apartment with Martin Boholm a part of Notar Uppsala
Sala backe

Fantastiskt professionell och trevlig mäklare

Fredrik K
Fålhagen

Jesper var trevlig, tillmötesgående och tydlig i all kommunikation. Han jobbade hårt för att få lägenheten såld på ett så bra sätt som möjligt, så jag kan varmt rekommendera honom som mäklare!

Nils Erik Simon B
Bought a house with Damir Bicharov a part of Notar Uppsala
Ultuna

Otroligt trevlig och proffesionell! Vi känner oss väldigt nöjda och trygga med hur vi har blivit bemötta och hur Damir har hanterat kontakten mellan oss och säljaren. Vi är förstagångsköpare och vi har fått tydlig och pedagogisk information om hur den stundom komplicerade processen med husköp ser ut. Kort sagt kunde vi inte vara nöjdare!

Josefin L
Gottsunda

Väldigt duktig, väl tillmötesgående och flexibel! Rekommenderar Marcus starkt!

Svar från Marcus Nordin

Hej Josefin! Stort tack för det fina omdömet, superkul att jag fick möjligheten att hjälpa er. Tveka inte på att höra av er om det skulle vara något =) Marcus

Helene L
Fålhagen

Jag och min Dotter är mycket nöjda med lägenhets köpet på Hjalmar brandings väg 29. Bemötandet av Kobrom Tesfalem var mycket bra och vi kände att han gjorde allt för att vi skulle bli nöjda. Allt gick snabt och lätt vid köpet så tack Kobrom! Ophelia trivs toppen bra i sin lägenhet.

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Helene, Tack för förtroendet och grattis till köpet! Kul att allt flöt på bra och att ni kände er trygga genom processen. Extra roligt att höra att det känns bra i nya bostaden och att hon trivs. Önskar er all lycka till! Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare

Barbro E
Bought an apartment with Tilde Östlund a part of Notar Uppsala

Professionell, trygg o trevlig person att lita på i denna resa. Stort Tack till henne.

Daniel R
Herrhagen

Damir är en fantastisk person som är mer en bara en mäklare för mig och min sambo Lina. Otroligt bra kontakt med oss kunder, upplevde även när vi köpte av Damir att allt var väldigt tydligt och bra! Kan varmt rekommendera honom vid nästa försäljning! Rekommenderar även honom till alla kontakter som vi har då vi tycker Damir gör ett fantastiskt jobb. // Daniel Raymond

Catrin H
Centrum

Vi köpte en bostadsrätt i Uppsala av Marcus och hade lite tidspress. Han är ansvarstagande, tillgänglig, hjälpsam, lösningsfokuserad, tydlig. Toppen, helt enkelt ;)

Svar från Marcus Nordin

Hej Catrin! Stort tack för det fina omdömet. Det värmer och det där kommer bli super bra för Ella =) Marcus

Emelie J
Bought a house with Amelia Carlsson a part of Notar Uppsala

Amelia är snäll, trevlig och proffsig. Husköpet gick smidigt och vi fick all information vi behövde. Kan varmt rekommendera henne!

Svar från Amelia Carlsson

Hej Emelie! Vad jag jag blir av att läsa dit omdöme, det värmer. Ta hand om er nu och njut av första sommaren i huset. Hälsar Amelia Carlsson Notar

Per Johan Albin H
Sold a house with Jesper Staring a part of Notar Uppsala
Östhammar

Överlägsen återkoppling och engagemang. Ringer alltid upp och har mycket hög servicenivå!

Sten H
Gränby

Kobrom var mycket sympatisk och trevlig, påläst och snabb på bollen, dvs. när han fick frågor tog han reda på svar. Han ordnade också så att vi kunde få affären till stånd trots att jag var på resande fot. Kombinationen av tillmötesgående och nogrannhet uppskattade jag särskilt.

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Sten, Tack, det värmer att läsa! Det var en lite speciell situation med resan, men det löste sig bra i slutändan och jag är glad att det fungerade för er. Jag försöker alltid vara snabb och hitta lösningar när det behövs, så det är kul att det uppskattades. Tack för förtroendet genom affären och all lycka framåt! Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare

Anna Cecilia D
Sold a house with Damir Bicharov a part of Notar Uppsala
Ultuna

Grym på alla sätt! Kunde inte vara nöjdare! Damir for president😁

Isabelle G
Sold an apartment with Paulina Seger a part of Notar Uppsala
Sala backe

På en tuff marknad fick jag en bra upplevelse av min första bostadsförsäljning. Paulina var lyhörd, hjälpsam, tydlig och ärlig i alla lägen under processen.

Svar från Paulina Seger

Tack snälla Isabelle för att du tog dig tid för omdöme. Roligt att du är nöjd!

Daniel T
Svartbäcken

Andra gången vi säljer med Marcus. Han är lugn, lyhörd och lätt att ha kontakt med. Vi har fått sålt båda våra lägenheter med högre slutpris än vi räknat med, trots att den ena såldes i en svår marknad. Kan varmt rekommendera honom!

Svar från Marcus Nordin

Hej Daniel! Stort tack för det fina omdömet, alltid lika kul att få hjälpa er =) Grattis till nya huset. Marcus

Layla N
Svartbäcken

Vi har nu anlitat Marcus för andra gången och är precis lika nöjda som sist. Han är otroligt professionell, kunnig och trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Svar från Marcus Nordin

Hej Layla! Stort gratis till att börja med till nya huset. Kul att höra att ni är nöjda med mitt jobb. =) Ses snart igen, Marcus

Ingela F
Sala backe

Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare Jesper Staring och kan med stor trygghet rekommendera honom vidare. Redan från första kontakt kände jag mig väl omhändertagen och lyssnad på. Han var lyhörd för mina önskemål, tydlig i sin kommunikation och mycket kunnig i sitt arbete, vilket gjorde att jag kände stort förtroende genom hela processen. Under försäljningens gång var han alltid tillgänglig för frågor, noggrann i sitt arbete och gav bra vägledning i varje steg. Allt sköttes professionellt, strukturerat och på ett sätt...

Evelina Anna Eleonora N
Sold a house with Jesper Staring a part of Notar Uppsala
Östhammar

Vi är mycket nöjda med vår andra husförsäljning tillsammans med Jesper. Det ena objektet såldes på en gång men trots att det andra objektet låg ute under en längre tid visade Jesper ett imponerande engagemang och uthållighet hela vägen fram till en lyckad försäljning. Återkopplingen har varit exemplarisk genom hela processen, snabb och tydlig. Jag uppskattar särskilt den raka och effektiva kommunikationen och jag fick alltid den information jag behövde, utan onödiga detaljer. Det märks att Jesper har god erfarenhet och förmåga...

Amanda M
Sold an apartment with Zeynep Eker a part of Notar Uppsala
Gränby

Zeynep gav ett väldigt proffesionellt intryck! Hon är lyhörd, kunnig och engagerad. Vid eventuella framtida försäljningar kommer jag vilja anlita Zeynep igen.

Claes S
Bought a house with Martin Boholm a part of Notar Uppsala
Nåntuna

Smidigt, snabbt, trevligt, öppet och ärligt. Allt man kan önska sig.