Mäklare in Uppsala

15 reviewed mäklare in Uppsala municipality

• 5,064 opinions
    Vi kan Uppsala och Knivsta, och vill gärna hjälpa dig få ut så mycket som möjligt av din bostadsaffär!
    Jan J
    Jan J: Vid försäljning av vår tomt anlitade vi svensk Fastighetsförmedling / Elenor Jansson. Det har under hela processen känts tryggt att samarbeta med Elenor, hon har verkligen varit engagerad och behjälplig med alla frågor son dykt upp. Om vi i framtiden behöver hjälp med rådgivning vid köp/försäljning kommer vi självklart att vända oss till Elenor. Jan & Christina Vallin Johansson
  • Driver du mäklarfirma i Uppsala?

• Fastighetsbyrån Uppsala

4,354 opinions
    Har du frågor om boende i Uppsala? Vill du sälja eller få din fastighet värderad? Letar du nytt boende i området? Välkommen till Fastighetsbyrån, vi hjälper dig hitta rätt på Uppsalas bostadsmarknad!
    Eva Susanne S
    Eva Susanne S: William har ett positivt, tryggt och drivande bemötande. Våra förväntningar stämde mycket väl in med Williams. Vi hade en mycket god kommunikation med förslag, idéer och strategi. Vi är mycket nöjda med Williams insats och kan varmt rekommendera honom till familj och vänner. MVH Susanne Salestedt
  • Mäklarhuset Uppsala

3,556 opinions
    Varmt välkomna till Mäklarhuset Uppsala!
    Mtoto Y
    Mtoto Y: God artig och påläst. Tillmötesgående och svarar vänligt. Bra dialog och förhandlar väl mellan köpare o säljare. Kan rekommendera henne vidare.
  • Riksmäklaren Uppsala

1,470 opinions
    Andreas T
    Andreas T: Engagerad och snabb att ge återkoppling. Flexibel. Bra!
  • Svenska Mäklarhuset Uppsala

1,665 opinions
    Välkommen till Svenska Mäklarhuset i Uppsala! Här får du mäklare med koll på allt från området till mäklarbranschen. Självklart bjuder vi på en värdering.
    joel M
    joel M: Klockrent bemötande med uppföljning på pågående aktiviteter kring försäljningen.
  • HusmanHagberg Uppsala

1,296 opinions
    Välkommen in till oss på Svartbäcksgatan 28! Du hittar oss mittemot Linnéträdgården i centrala Uppsala.
    JESSICA H
    JESSICA H: Mycket bra och hjälpsam. Kunnig och tillmötesgående Alltid tillgänglig för att svara på frågor
  • 468 opinions
    MOHV i Uppsala är mäklaren som snabbt, smidigt och professionellt hjälper dig på bostadsmarknaden. Välkommen!
    Petter T
    Petter T: Vi hade Mikael som mäklare under en period då marknaden var osäker bl.a. för räntebesked. Det var väldigt svårt att få igång budgivning. Mikael såg till att vi avvaktade och inte tog första bästa bud även om vi blev stressade. Han såg även till att ha hela sju visningar. Vid den sjunde var det två sällskap som var redo att lägga bud och det blev en lyckad budgivning.
  • 750 opinions
    Maja A
    Maja A: Abel är den bästa mäklaren enligt mig, har köpt båda mina lägenheter genom honom och allting har fungerat utmärkt!! Professionel, hjälpsam, tillmötesgående och lätt att få tag på! Tack för en bra och snabb affär!!!
  • Nazanin L
    Nazanin L: Jag kan varmt rekommendera Skandiamäklarna och Hanna Moberg. Hanna är en helt enastående mäklare! Otroligt kompetent, engagerad och lyhörd. Hennes erfarenhet och fingertoppskänsla gör att man känner sig trygg i varje steg av processen. Hon har en unik förmåga att kombinera professionalism med genuin omtanke, och hennes service är på en nivå som är svårslagen. Allt sköttes på ett perfekt sätt, från första kontakt till avslutad affär. Det är tydligt att Hanna har en passion för sitt arbete och en kunskap som placerar henne i en helt egen klass. För mig råder det ingen tvekan, Hanna Moberg är Uppsala bästa mäklare och Skandiamäklarna bästa firman. Jag är oerhört nöjd och tacksam för allt Hanna Moberg gjort, hon levererar helt enkelt trygghet, resultat och service på högsta nivå. En firma med otroligt duktiga och erfarna mäklare.
  • 15 opinions
    Björn Ö
    Björn Ö: Johan Eriksson på Notar är en klippa, hjälpte till med kalkyler ett flertal gånger och gav verkligen det lilla extra, rekommenderar honom starkt!
  • 1 opinion
    anna i
    anna i: Mycket kunnig och trevlig! Inga problem för våran del.
  • Driver du mäklarfirma i Uppsala?

Show page: