HusmanHagberg Uppsala

A part of HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeElevenYears
1 296
Call 018-10 90 00 Share

Vi har ett tydligt mål - Vi vill skapa Uppsalas nöjdaste kunder. Vi på HusmanHagberg i Uppsala förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus i Uppsala. För oss är varje uppdrag unikt. Tillsammans med dig tar vi fram den lösning som passar bäst för just dig och din livssituation. Oavsett hur din situation ser ut kan vi erbjuda...

1296 omdömen om HusmanHagberg Uppsala

Sedan starten hos Reco 2017

John Love Andreas F
Sold a house with Jan Liljeqvist a part of HusmanHagberg Uppsala

Jan är erfaren och en varmhjärtad mäklare. Han får topp betyg av mig. // Adde

Per-Erik J
Fullerö Hage

Bra och enkel att ha att göra med. Empatisk

Hampus W
Fålhagen

Professionell och tydlig i sin dialog kring förmedlingen av bostaden. Lyhörd. Väldigt nöjd med interaktionen med Mikael.

Sofia A
Fålhagen

Jag anlitade Mikael som mäklare och kunde inte vara mer nöjd. Han sålde min lägenhet väldigt snabbt och hela processen kändes trygg från början till slut. Mikael är otroligt trevlig, tydlig och professionell i sitt bemötande. Rekommenderar honom starkt!

Robin J
Fålhagen

Mikael arbetade utomordentligt med oss som köpare med snabb kommunikation och förtroendeingivande arbetssätt. Rekommenderas varmt!

Anna M
Kåbo

Vi har fått ett proffsigt och trevligt bemötande av Mikael genom både köp- och säljprocessen. Mikael har varit tillgänglig och återkopplar snabbt på frågor och han gör allt för att affären ska bli så bra som möjligt.

Anton A
Bought a house with Andreas Öbrink a part of HusmanHagberg Uppsala
Berthåga

Proffsig och trevlig mäklare!!

Hej! Tack så mycket för de fina orden! Mvh, Andreas Öbrink

Ann-Britt A
Sold a house with Andreas Öbrink a part of HusmanHagberg Uppsala
Berthåga

Andreas har lyssnat på mina önskemål och han har fortlöpande uppdaterat mig om hur intresset för min bostad varit.

Svar från Andreas Öbrink

Hej, Tack för den fina återkopplingen! Det gläder mig att höra att du upplevt processen som tydlig och lyhörd. Mvh, Andreas Öbrink

Hajjar R
Sävja

Kunnig och duktig mäklare ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lars P
Sold a house with Andreas Öbrink a part of HusmanHagberg Uppsala
Bälinge

Hej Mycket trevlig och sympatisk. Och ansträngde sig för att både säljare och köpare skulle bli nöjda med avtalet. Vi kommer att ha mer kontakt. Köparen flyttar ju in i februari. Hon har varit hos oss och mätt i alla rum. Kommer nog att byta eller lägga in nya golv på bottenvåningen. Hon behåller några utemöbler. Men troligen inte pianot. Hon har eget. Ha de Mvh Lars Pettersson

Svar från Andreas Öbrink

Hej Lars, Stort tack för de fina orden! Det känns väldigt roligt att höra att både du och köparen är nöjda med processen. Ha de! Mvh, Andreas Öbrink

Ebba E
Centrum

Väldigt lyhörd och bra. Såg till att vi som förstagångs-köpare var med och förstod vad allt innebar och hur allt gick till. Noga med att vi skulle vara införstådda i alla processer. Smidigt, bra och snabbt!

Anne S
Nyby

Bayaar var saklig, kunnig samt informativ i min kontakt med henne. Hon följde med ärendet och hörde av sig extra för att förvissa sig om att allt gick som det skulle. Hon var trevlig och proffessionell samt lätt att samarbeta med.

Elisabet B
Sold an apartment with Jan Liljeqvist a part of HusmanHagberg Uppsala

Glad och positiv men realist . Han lyckades sälja lägenheten till ett realistiskt pris

Ingrid R
Bought an apartment with Jan Liljeqvist a part of HusmanHagberg Uppsala

Tillmötesgående, trevlig, lätt att kommunicera med. Snabb hantering och återkoppling.

Svar från Jan Liljeqvist

Tack för fina ord Ingrid, hoppas du får många fina år i nya bostaden.

Erica B
Salabacke

Jag valde Mikael för att jag själv köpte min lägenhet via honom och fick förtroende för honom. Inlyssnande och inte lika ”kränkande”/säljig som mäklare kan vara.

Svar från Mikael Lindström

Vilken glädje att läsa! Tack för ditt fina omdöme och för att du valde mig som mäklare

Lena H
Gränby

Mikael är en utmärkt mäklare! Han sålde min lägenhet väldigt fort. Han är också väldigt trevlig och professionell!

Svar från Mikael Lindström

Wow, tack! Det glädjer mig verkligen att du är nöjd. Alltid lika roligt att få hjälpa till!

Lukas K
Alunda

Riktigt behjälplig och trevlig från första kontakt. Det var vårat första bostadsköp så allt var nytt och vi var inte så insatta på allt. Men Jan hjälpte till med allt och gav oss bra och raka svar på alla våra frågor! Trygg, omtänksam och professionell. Allt gick som på räls med visning, bud och köp. Väldigt nöjda med allt i sin helhet!

Svar från Jan Liljeqvist

Lukas, tack för fina ord och ett fint samarbete vid ert köp. Hoppas ni får många fina år i er nya bostad.

Lena H
Gränby

Jag fick ett väldigt trevligt bemötande. Mikael är professionel och sakkunnig. Han visade oss runt i lägenheten på ett bra sätt.

Svar från Mikael Lindström

Tack för de fina orden – det uppskattas mer än du tror!

Ann-Charlott B
Fullerö Hage

En mycket trevlig och kunnig person.

Svar från Mikael Lindström

Så roligt att höra att du är nöjd – det gör mig verkligen glad!

Fredrik H
Fullerö Hage

Har aldrig träffat en så proffsig mäklare förr. Han har stenkoll, är ärlig, träffsäker vägledning, magiskt bemötande. Kunde luta mig tillbaka och låta Micke lösa min försäljning med goda resultat.

Svar från Mikael Lindström

Tack snälla för ditt omdöme – det värmer verkligen! Hoppas vi hörs igen framöver 😊

Mats H
Fålhagen

Bayaar har gjort ett starkt intryck på mig genom att vara så allsidigt kunnig i sitt jobb och väldigt tillgänglig för min hjälp. Bra kommunikation. Ärlig och uppriktighet ger mig trygghet som kund att jag är på rätt spår i min situation som kund i en livsviktig affär. Jag kan bara rekommendera henne och lycka henne till i sitt jobb med nya kunder!

Eva Marianne B
Fålhagen

Mycket bra bemött. Vet inte om jag hade några särskilda förväntningar, men Bayaar var väldigt proffsig och trevlig och hjälpsam. Bland annat uppskattade jag särskilt att Bayaar var väldigt tålmodig speciellt i kontakten med min ex-man, eftersom han går igenom en svår sjukdom, och ibland kan vara rätt krävande.

Katarina K
Luthagen

Mikael är en professionell och mycket duktig mäklare.

Svar från Mikael Lindström

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Dina ord betyder mycket för mig

Zaiqiu C
Kapellgärdet

Mikael Lindström is a very good broker who is very attentive and patient in helping us communicate with the seller.

Svar från Mikael Lindström

Truly appreciate your review! It means a lot that you took the time to share your thoughts

Henrik A
Ultuna

Mikael har varit snabb i kontakt, tydlig och mycket hjälpsam med allt. Vi har inget att invända mot.

Svar från Mikael Lindström

Tusen tack för ditt omdöme! Så kul att allt gick bra och att du är nöjd med resultatet

Marie L
Nyby

Mikael ger ett proffsigt och trevligt intryck. Han är tydlig i sin kommunikation och bra på att följa upp. Vi kan varmt rekommendera Mikael som mäklare.

Svar från Mikael Lindström

Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig

Petr H
Fålhagen

Trevlig, påläst och engagerad mäklare som återkommer fort med svar på frågor.

Svar från Mikael Lindström

Tack för dina fina ord och för förtroendet under affären

Soheil K
Fålhagen

Micke är en fantastisk fastighetsmäklare – professionell, lyhörd och otroligt engagerad genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Svar från Mikael Lindström

Stort tack för ditt förtroende och dina vänliga ord! Så kul att du är nöjd med processen

JESSICA H
Fålhagen

Mycket bra och hjälpsam. Kunnig och tillmötesgående Alltid tillgänglig för att svara på frågor

Svar från Mikael Lindström

Vilken fantastisk feedback! Tack för att du delade med dig och för en smidig affär

Natthaphon U
Bought an apartment with Mikael Lindström a part of HusmanHagberg Uppsala

Jag har haft en mycket positiv upplevelse med Mikael Lindström på HusmanHagberg Uppsala. Han skrev en riktigt bra och genomtänkt text till mig, vilket visar på hans professionalism och känsla för detaljer. Mikael har en fantastisk energi, är mycket kunnig inom sitt område och väldigt tydlig i sin kommunikation. Rekommenderas varmt!

Svar från Mikael Lindström

Blir så glad av att läsa ditt omdöme – tusen tack för att du tog dig tid!

Melodi R
Sold an apartment with Mikael Lindström a part of HusmanHagberg Uppsala

Fantastisk service, från början till slut! Mikael har inte bara varit ett stöd inför försäljningen, utan också efteråt, med allt som en flytt innebär. Hans flexibilitet och lyhördhet har verkligen gjort skillnad, han anpassade sig efter mina behov och förutsättningar, vilket både gjorde försäljningen smidig och hjälpte mig att hitta rätt boende i nästa steg. Jag har känt mig trygg genom hela processen tack vare hans engagemang och goda råd.

Svar från Mikael Lindström

Tack för ditt fina omdöme! Det gör verkligen hela min dag att läsa

Johan S
Bought a plot with Jan Liljeqvist a part of HusmanHagberg Uppsala

Köpte visserligen endast en tomt men allt flöt på supersmidigt och vi fick snabba svar på våra frågor som vi hade. Rekommenderas

Svar från Jan Liljeqvist

Johan Tack för fina ord och tack för ett fint samarbete vid ert köp av er härliga tomt. Nu hoppas vi att ett kommande bygge flyter på som det är tänkt.

Jakob Helgi Sigurdsson M
Norby

Fick igenom försäljning under svåra omständigheter. Jag upplevde att jag blev lyssnad på.

Mehran S
Sold a house with Mikael Lindström a part of HusmanHagberg Uppsala
Herrhagen

En professionell mäklare med bra attityd och trevlig bemötande.

Svar från Mikael Lindström

Tack snälla för ditt varma omdöme – det betyder mycket för mig

Rozbeh K
Salabacke

Mikael var otroligt proffsig och sålde vår lägenhet snabbt, helt utan Hemnet och till ett bra pris. Trygg, tillgänglig och med ett imponerande kontaktnät gjorde han hela processen smidig och effektiv. Vi rekommenderar varmt vidare!

Svar från Mikael Lindström

Blir verkligen glad av att läsa det här – tack för ditt fina betyg och förtroendet!

Fredrik W
Kapellgärdet

Mikael var alltid snabb på att svara på våra frågor och kom med bra råd. Det kändes fantastiskt skönt att kunna diskutera strategier med honom och det märktes att han gjorde allt vad han kunde för att få så höga bud som möjligt. Vi kommer definitivt anlita Mikael nästa gång vi ska sälja vår bostad!

Svar från Mikael Lindström

Tusen tack för dina värmande ord – jag blir verkligen glad att höra att du är nöjd!

Shemul M
Bellman

Hela processen gick väldigt snabbt! Hon var alltid tillgänglig och flexibel, vilket gjorde att allt kunde gå så smidigt och effektivt.

Refath R
Bellman

Mycket bra kommunikation förmåga, pålitlig och trevlig.

Alexandra D
Bellman

Vi fick lära känna Bayaar när vi köpte lägenheten under pandemin och när det blev dags att sälja så var det en självklarhet att anlita Bayaar. Hon är en varm, klok och lyhörd mäklare som har stenkoll på vårt område och på bostadsmarknaden i Uppsala. Denna tid vi valde att sälja lägenheten var riktigt tufft med tanke på ändringarna i den globala marknaden och den längre tiden som lägenheter tar att sälja men det kändes alltid tryggt att prata med Bayaar trots marknadens osäkerhet. Bayaar tänkte alltid på vår bästa och...

Wondmagegn E
Bellman

Bayaar är en mycket professionell mäklare. Vi har haft möjligheten att arbeta med Bayaar vid två tillfällen – ett då vi köpte och ett då vi sålde. I båda fallen visade Bayaar stort engagemang, professionalism och en lösningsfokuserad inställning. Hennes kompetens, kunskap och förmåga att kommunicera kring marknaden är verkligen imponerande. Vi är tacksamma och rekommenderar Bayaar.

Rejna A
Bought a house with Bayaar Aula a part of HusmanHagberg Uppsala
Storvreta

Bayaar Aula är en mycket kunnig och professionell mäklare. Han är engagerad, tydlig i sin kommunikation och har ett genuint fokus på kundens bästa. Det märks att han har god erfarenhet och verkligen kan sitt jobb. Jag kände mig trygg genom hela processen och kan varmt rekommendera henne till andra.

Anna Veronica E
Storvreta

Engagerad och kompetent. Snabb att svara på frågor. Hon sålde vårt hus väldigt fort. Kan verkligen rekommendera Bayaar

Björn Daniel E
Storvreta

Noggrann och väldigt lätt att ha och göra med.

Bestoon G
Bought a house with Bayaar Aula a part of HusmanHagberg Uppsala
Storvreta

Tydligt, tillgängligt, sakkunnig och behjälplig. Stort tack till henne

Björn Daniel E
Kungsängen

Väldigt trevlig och hjälpsam. Ringde och höll oss uppdaterade kring allt som rörde lägenheten och föreningen.

Svar från Mikael Lindström

Tack så mycket för dina snälla ord! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva

Anna Veronica E
Kungsängen

Engagerad och snabb mäklare. Mkt trevligt bemötande. Var mkt hjälpsam när vi köpte lägenhet. Rekommenderar verkligen Mikael.

Svar från Mikael Lindström

Tack för ditt positiva omdöme! Det motiverar mig verkligen att fortsätta leverera på topp

Urban F
Kungsängen

Lugn och tydlig, engagerad och lätt att förstå. Trevligt bemötande.

Svar från Mikael Lindström

Tack snälla för ditt förtroende och för din fina recension – så kul att få hjälpa dig!

Mats H
Sold an apartment with HusmanHagberg Uppsala
Kåbo

Åsa är mycket hjälpsam och lyhörd för våra önskemål. Åsa är initiativrik för att hitta fler spekulanter. Åsa är bra på att bemöta spekulanter, vilket är viktigt för oss då det är en gemensam process mellan oss och köpare.

Angelina B
Fålhagen

Väldigt professionell och trevlig! Tydlig och rak men också väldigt flexibel och god kommunikation under hela processen. Jan gav väldigt goda råd och jag är supernöjd med hur allt har gått med försäljningen. Kan starkt rekommenderas!

Svar från Jan Liljeqvist

Angelina Tack för fina ord. Vet att ni nu snart blir fler i familjen, varmt lycka till.

Gunlög S
Kungsängen

En ärlig och bra person som verkligen ville se till att vi fick en försäljning.

Svar från Jan Liljeqvist

Gunlög Tack för fina ord. Hoppas ni kommit till rätta och stortrivs i ert nya hus.