Han är tillmötesgående, lösningsorienterad och säkerställer att all information blir korrekt överspridd till samtliga parter. I sitt tillvägagångssätt är han trevlig, artig, positiv och självsäker. Rekommenderar stark William som mäklare!
Mäklarhuset Uppsala
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta är ett av de största kontoren i Sveriges största fria mäklarkedja. Vi drivs av att gå vår egen väg och att tänka nytt. Att göra saker smartare och bättre för våra kunder är vår ledstjärna och ambitionen är att alltid ge en upplevelse i världsklass under hela bostadsaffären – en affär som kanske...
3770 omdömen om Mäklarhuset Uppsala
Sedan starten hos Reco 2014
Trevlig och bra kommunikation genom hela processen.
Dennis har varit så hjälpsam och lyhörd sedan start och när det väl var dags att sälja bostaden var han mycket proffsig och höll i flertalet extravisningar med kort varsel. Vi hade inte kunnat vara mer nöjda med hjälpen från Dennis och bostadsförsäljningen. 5 av 5 stjärnor!!
Jag är supernöjd med Julia som mäklare! Hon var glad, trevlig och ödmjuk genom hela processen. Hon var snabb på att återkoppla, alltid lätt att få tag på och hade svar på alla mina frågor. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Kan varmt rekommendera henne! 🌟
Min erfarenhet av Alexander är att han upplevdes som väldigt engagerad, professionell och trevlig. Han är lätt att få tag på, tog sig tid att svara på alla möjliga frågor jag haft vilket har gjort att processen har känts trygg och jag har inte behövt vara orolig för något. Jag förväntade mig att få ett smidigt bemötande som också var professionellt med tydlig information och stöd, och Alexander levde verkligen upp till detta. Något jag uppskattade särskilt mycket var att Alexander var tillmötesgående och hjälpsam utan...
Vi är mycket nöjda med hans service! Han är väldigt noggrann och engagerad. Det är mycket trevligt och enkelt att kommunicera med honom.
Jag har fått bra upplevelser ,han är snäll och hjälpsamt,trevlig person.
Kontakten var bra smidig och respektfull.
Vi är supernöjda med Dennis. Bra kommunikation genom hela förloppet. Tillgänglig och informerade oss löpande ny information. Han hade koll på läget och vi litade på hans ord ☺️.
William Skage var en fantastisk mäklare. Han var alltid trevlig, motiverad, tillgänglig, väldigt kompetent. Han kände väldigt bra till området och hittade rätt köpare även innan visningen till bra pris. Jag är extremt nöjd med hans insats och kan varmt rekommendera honom. Han har överträffad mina förväntningar
William Skage tog sig tid att gå igenom allt relevant vid visning och kontraktskrivning. Inget att klaga på.
Alexander var väldigt engagerad från start. Han ville göra försäljningsprocessen så smidig som möjligt för oss och höll oss underättade under hela processen. Med mycket engagemang och lyhördhet gjorde han våran försäljning enkel och lyckad. Kan starkt rekomendera han som mäklare.
Mycket bra, förklarar bra och han kunde nästan att om lägenheten tycke jag va bra.
Otroligt lyhörd och proffsig mäklare. Sålde vår lägenhet snabbt & smidigt även under sommarmånaderna!
Professionell och trevlig mäklare med omtanke för båda parterna
Katarina har faktiskt hjälpt min sambo och mig med två stycken köp och två stycken försäljningar. Med de sagt så finns det ju en anledning till att vi alltid kommer tillbaka till just Katarina. Katarina är en mäklare som verkligen har kunden i fokus och som hjälper en hela vägen. Är det något som hon inte vet så kollar hon upp det direkt, behöver du hjälp så fixar hon de på nolltid. Man känner sig verkligen trygg i hennes händer och jag visste inte att man kunde känna så mycket för en mäklare. Jag rekommenderar verkligen Katarina till alla, hon är oerhört bra på sitt jobb.
Genuin, varm, kunnig - en bättre mäklare kan man inte ha!
Mycket trevligt bemötande, engagerad och kunnig
Trevligt bemötande och hjälpsam vid frågor.
Trevlig, tillmötesgående och rak kommunikation! Rekommenderar varmt!
Framåt, trevlig och hängiven mäklare. Fick en att känna sig väl bemött från första stund!
Väldigt proffesionellt, trevlig och socialt bemötande. Hade bra koll på Uppsala vilket uppskattades.
Katarina är en extremt skicklig mäklare. Som säljare är uppfattningen att hon balanserar ett professionellt och pragmatiskt förhållningssätt till försäljningen med extremt bra tillgänglighet och servicetänk. Om man vill sälja bostad och verkligen få det sålt, är hon helt rätt person att höra av sig till. Hon har ett driv och en positiv energi som gör det lätt att samarbeta för att ge sig själv som säljare de bästa möjliga förutsättningarna. Rekommenderar starkt denna mäklare.
Ett stort tack till Adam för ett toppenbemötande och en smidig försäljning av vår lägenhet. Tryggt hela vägen! Tack!
Alexander överträffade våra förväntningar. Trots stort utbud sålde han vårt kedjehus snabbt. Professionell, engagerad, kommunikativ och gav värdefulla råd genom hela processen. Rekommenderas varmt!
Bra välkomnande på visningen och svarade snabbt på alla olika frågor samt förhandlingarna.
Jag blev väldigt väl bemött av Alexander. Han är lugn, trevligt, lyhörd och saklig. Gav tydliga besked på de frågor jag hade. Uppfattade snabbt mina önskemål. Är mycket nöjd med min upplevelse av att ha kontakt med Alexander och Mäklarhuset i Uppsala. De har definitivt levt upp till mina förväntningar.
Alexander Marklinder på Mäklarhuset Uppsala gav ett proffsigt och kunnigt intryck och hans bemötande av mig som köpare var exemplariskt. Jag kände mig trygg och sedd i processen vid kontraktsskrivningen och han får av mig de varmaste rekommendationer.
Kompetent med ett gott och förtroendegivande bemötande, har bra koll på objekt och fakta vilket uppskattas!
Proffsig, personlig och ambitiös! Toppen
Julia har ett väldigt driv och är lyhörd. Hon höll mig informerad genom hela processen. Hon är väldigt tydlig och strukturerad. Rekommenderar henne verkligen.
Mäklare Adam var jättetrevlig, hade ett bra bemötande, kunde svara på alla frågor jag hade!! Är väldigt nöjd!! Adam var oxså bra och snabb på att återkoppla om man hade försökt nå honom!!
Lyhörd och snabb svarsfrekvens.
Jag blev bemött på ett professionellt, trevligt och engagerat sätt genom hela försäljningsprocessen. Katarina var lätt att få tag på och tog sig alltid tid att svara på mina frågor. Jag är mycket nöjd med Katarinas arbete vid försäljningen av min bostad. Processen kändes välplanerad, och jag uppskattade det personliga bemötandet och det stora engagemanget. Jag kan varmt rekommendera Katarina till andra som ska sälja sin bostad.
Saklig, trevlig, kunnig mäklare. Bra kommunikation. Jättetrevlig bemötande.
Kunnig, bra erfarenhet. Hade bra koll på lägenheterna i Uppsala. Ganska rak utan en massa Tjaffs. Det var bra.
Otroligt engagerad mäklaren som är duktig på att läsa av köparen. Grym!
Vi ha både köpt och sålt lägenhet med Adam. Han är en engagerad, driven och trevlig mäklare som jag varmt kan rekommendera!
Hej! Vi har både köpt en lägenhet och sålt vår genom Adam, allt till full belåtenhet. Adam arbetar seriöst och är tydlig! Vi kan varmt rekommendera honom! Mvh Lennart
Kunnig, trevlig. Inger förtroende!
Jag fick ingen info om svårigheter att ta sig in och ut på kontoret med rollator. Hade förväntat mig att mina papper till banken skulle kunna skickas direkt av Malin , vilket. Banken sagt, men det gjorde hon inte utan jag fick gå till banken och lämna dem efter flera samtal.hade själv Int tillgång till dator innan deadline för papperen
Vi är mycket nöjda med William, trovärdig, kunnig, tillgänglig och levererade trygg process.
Hej! Jag anlitade Adam vid både köp och försäljning av lägenheter. Vi känner oss mer än nöjda vid båda fall! Adam är punktlig, tydlig och lätt att anlita. Väldigt nöjd vid både köp och sälj. Rekommenderas starkt som mäklare. /Lennart
Vi blev trevligt bemötta av Adam och han var väldigt bra uppdaterat runt föreningen och lägenheten! Tjänstvillig, proffitionell och trevlig! Kan varmt rekommendera honom!
Jätte duktig mäklare! Rekommenderas starkt👍👍👍
En mycket trevlig och bra mäklare med snabba resultat.
Bra samarbete kund-mäklare. Kunnig, serviceinriktad
Proffesionellt bemötande från första mötet på visningsdagen till skrivningsdagen.
Mycket trygg, enkelt att få tag i.
Fantastisk mäklare! Adam är väldigt professionell, pedagogisk och trevlig. Han tog sig tid att förklara allt i detalj för oss, vilket gjorde att vi gick från osäkra till jätteintresserade. Han känns ärlig och skiljer sig verkligen mängden på ett positivt sätt. Vi är supernöjda!👍👍