Svenska Mäklarhuset Uppsala

Svenska Mäklarhuset Uppsala

• BadgeTwelveYears
1 725
Call 018-22 23 30 Share

Välkommen till Svenska Mäklarhuset i Uppsala! Vi mäklare här på kontoret kan allt om Uppsala. Vi har full koll på områden, marknadspriser och alla typer av boenden som finns här omkring. Dessutom vet vi såklart var alla kommunikationer, skolor och mataffärer är. Vi jobbar i hela kommunen och ser alltid till att vi ligger i...

1725 omdömen om Svenska Mäklarhuset Uppsala

Sedan starten hos Reco 2014

Anders Mellberg G
Bought a house with Emilio Silva a part of Svenska Mäklarhuset Uppsala
Vänge

Väldigt bra bemötande och skötte vår affär exemplariskt. Tack Emilio!

Christoffer S
Salabacke

Kajsa var mycket kompetent och engagerad under hela processen. Hon svarade alltid på frågor, och kom med planer för olika scenarion. Hon höll oss underrättad om vad som hände och vad nästa steg skulle vara, samt lyssnade in till och mötte våra behov. Extremt nöjd generellt!

Elin N
Nyby

Emilio har ett väldigt fint och positivt bemötande. Han känns positiv, trygg, kunnig och kunde lugna vid stressande moment som uppstod. Väldigt flexibel och lösningsorienterad. Han är lättsam men proffesionell. Rekommenderar!

Nima H
Salabacke

Hon var väldigt hjälpsam och trevligt, allt gick väldigt smidigt och enkelt, hon gjorde hela processen väldigt lätt.

Joakim A
Norra Luthagen

Proffsig och hjälpsam. Lätt att prata med och kunde mycket om lägenheten, ägaren, området och föreningen.

LINDA H
Kungsängen

Vi är otroligt nöjda med hela processen. Från första kontakt till avslutad affär har vi känt oss trygga, välinformerade och professionellt bemötta. Jenny skapade en lugn och förtroendeingivande känsla genom hela köpet. Det märks att hon verkligen brinner för sitt arbete och bryr sig om både säljare och köpare. Det gjorde stor skillnad för oss. Vi kan varmt rekommendera henne till andra som går i köp- eller säljtankar. Ett mycket professionellt och engagerat arbete.

Marie M
Salabacke

Fantastisk mäklare på alla sätt

Anne-Marie L
Gränby

Jättetrevlig kontakt med stöd och hjälp för alla frågor.

Andreas K
Nyby

Fantastiskt bemötande! Ringde ofta och uppdaterade både vid köp och försäljning vilket gav mig en bra bild av läget genom hela affären.

Fredrik Q
Bought an apartment with Tomas Östlund a part of Svenska Mäklarhuset Uppsala
Främre Luthagen

Lugn, professionell, saklig, tillgänglig.

Anthony T
Norra Luthagen

Ångrar inte mitt beslut att låta Jenny sköta försäljning av min bostad. Hon skötte det bra! En varm, enkel och pålitlig person att göra med.

Jesper G
Kapellgärdet

Adam är väldigt professionell, strukturerad och tydlig. Affären gick mycket smidigt och Adam underrättade oss ständigt under processen.

Maja L
Luthagen

Vi har precis sålt vår lägenhet med hjälp av Mina och är väldigt nöjda. På en dryg månad från första mötet var lägenheten såld - och dessutom till ett bra pris efter endast en förhandsvisning. Bemötandet var rakt igenom proffsigt och vi skulle absolut rekommendera Mina till den som vill sälja sin lägenhet!

Kristina U
Sold an apartment with Mina Rostvik a part of Svenska Mäklarhuset Uppsala

Kunnig, engagerad och serviceinriktad. Det kändes tryggt under hela försäljningsprocessen.

Emma H
Höganäs

Mina är lyhörd och engagerad, hon förstod oss väl.

Oskar N
Luthagen

Vi är väldigt glada över att vi gav just Mina förtroendet att sälja vår lägenhet. Från första stund gav hon ett väldigt professionellt och förtroendeingivande intryck och hon svarade alltid snabbt och höll oss uppdaterade på allt som hände under processen. I slutändan resulterade det hela med en affär som vi blev mycket nöjda med och vi kan verkligen rekommendera Mina till alla andra som går i säljtankar!

Lisa J
Luthagen

Vi har fått ett fint bemötande av Mina och hon har varit väldigt hjälpsam under hela processen.

Emilia Josefine K
Salabacke

Mina var väldigt kunnig och engagerad!

Ellen F
Svartbäcken

Är inte första gången jag anlitar Mina, vilket såklart är eftersom hon är en sådan duktig mäklare. Professionell, tydlig och ärlig! Jag är supernöjd över hela processen, från första mötet till en klar affär. Jag skulle rekommendera henne hundra gånger om.

Wille M
Salabacke

Väldigt trevlig och framåt man märkte att hon ville båda klienternas bästa, hon va kunnig och förklarade tydligt om de va några frågetecken.

Hedda P
Salabacke

Mina är fantastisk! Lyhörd, driven och hjälpsam. Vi kommer vända oss till Mina för framtida köp och försäljningar!

Axel D
Salabacke

Tillmötesgående mäklare med hög kompetens! Väldigt driven och hjälpsam i samtliga moment av försäljningen.

Tobias Å
Höganäs

Mycket trevlig och kunnig mäklare.

Pia R
Valsätra

Kunnig, trevlig, hjälpsam, proffsig.

Gunilla H
Kungsängen

Trevlig, påläst om området och föreningen, snabb på återkoppling, engagerad. Med andra ord en toppenmäklare!

Martin H
Kungsängen

Kunnig, påläst om området och föreningen, trevlig, snabb respons oavsett tid och dag, bra rådgivning, trevlig.

Kalle Erik Emil P
Salabacke

Smidig och bra kontakt genom hela processen. Adam var väldigt proffsig

Ann D
Kungsängen

Emilio har lotsat oss genom vårat köp av lägenhet med ett lugn, seriöst framtoning och trygghet. Vi är supernöjda med honom.

Elin I
Luthagen / Stabby

Tillgänglig, snabb, tydlig och väldigt trevlig. Hade en lista på möjliga kunder redo vilket gjorde att min lägenhet såldes snabbt och smidigt, och till ett pris jag är nöjd med.

Minna L
Luthagen

Väldigt trevlig, flexibel och dessutom med en professionen samt affärsmässig framtoning. Kan varmt rekommendera Jenny som mäklare!

Carina D
Luthagen

Mycket trevlig och kompetent mäklare. Rekommenderas varmt!

Linus Erik K
Sold a house with Tomas Östlund a part of Svenska Mäklarhuset Uppsala
Skian

Försäljningen gick väldigt bra! Engagerad mäklare som kan området. Rekommenderas👍

Yvonne M
Ling

Mycket kompetent och välinformerad kring hela försäljningen. Lätt att nå honom för frågor eller infomation.. Blev kontinuerligt informerad hur budgivningen och fick saklig bakgrund

Oskar H
Luthagen

Proffesionellt bemötande och stort kunnande om marknaden i Uppsala.

Amanda S
Bought an apartment with Kajsa Theorin a part of Svenska Mäklarhuset Uppsala
Luthagen / Stabby

Väldigt trevlig och positiv upplevelse. Kajsa guidade genom alla steg med och svarade snabbt på ens alla tusen frågor. Vi kände oss väl omhändertagna och är mycket nöjda.

Jennifer Å
Luthagen / Stabby

Kajsa är trevlig, strategisk och framför allt mycket förtroendeingivande! Vi är mycket nöjda med hur hon tog sig an vårt säljuppdrag med stort engagemang och det strategiska stöd hon givit oss under hela processen. Rekommenderar!

Gärd Inger H
Höganäs

Det är första gången som jag har haft kontakt med en mäklare, men jag är mycket nöjd med Adam. Han återkopplade snabbt och var lätt att nå då frågor uppstod.

Pontus R
Kungsängen

Adam är lyhörd, kunnig och engagerad och var ett väldigt bra bollplank genom hela försäljningen. Rekommenderas varmt!

Stefan E
Höganäs

Otroligt duktig, tillmötesgående och driven i sitt yrke! Kan varmt rekommendera Adam till alla som ska sälja sin lägenhet i Uppsala.

Jing G
Luthagen

- Otroligt engagerad och professionell genom hela processen - Kände mig trygg från start till mål. Förväntningarna överträffades. - kan varmt rekommendera vidare

Ulrika R
Centrum

Snabb, tydlig och proffessionell

Jonas Ì
Luthagen

Det har varit mycket angenämt att jobba med Adam Meyner både under visning och efterföljande möten. Han är trevlig, effektiv och tydlig i all kommunikation. Jag rekommenderar gärna Adam Meyner.

Susanna C
Luthagen

På vilket sätt blev du bemött av mäklaren: Mäklaren var mycket professionell, vänlig och tillmötesgående under hela processen. Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem: Vi hade förväntat oss tydlig information, snabba svar och gott stöd genom hela försäljningen, och mäklaren levde helt upp till dessa förväntningar. Alla våra frågor besvarades i tid och på ett klart sätt. Sammanfatta gärna din upplevelse av mäklaren vid försäljningen av din bostad på Luthagsesplanaden 9A: Jag är mycket nöjd med mäklarens...

SYLVANA E
Centrum

Jenny är flexibel, inbjudande, tillgänglig samt positiv. Jag upplever Jenny som trygg och pålitlig

Per W
Kåbo

Bra bemötande, svarar hjälpsamt på alla frågor angående lgh.

Peter B
Valsätra

Han har ett väldigt bra bemötande och man känner sig sedd som person. Kunnig, vi fick tex. tips om hur vi ska göra för att undgå bankavgift eftersom vi betalar lgh. kontant. Sådant uppskattas!!🤗👍 Skulle inte tveka att rekommendera honom till vänner och bekanta!

Karin Å
Kåbo

Mycket kunnig och hjälpsam, tillgänglig för frågor. Uppdaterade mig kontinuerligt om utvecklingen. Artigt och alltid mycket trevligt bemötande. Hade erfarenhet från tidigare försäljning för ca 4 år sedan, och är mycket nöjd att jag valde samma mäklare igen.

Per H
Luthagen

Lyhörd och snabb, gav bra råd. Hörde efter vad jag ville och implementerade det.

Sigurd D
Luthagen

Fantastiskt duktig och driven mäklare! Håller god kontakt och ser till att jag alltid var uppdaterad om senaste visningar, intressen och tankar från eventuella köpare. Hade alltid mina önskemål i åtanke och utgick efter de! Rekommenderar starkt!

Rasmus H
Bought a house with Jenny Olofsson a part of Svenska Mäklarhuset Uppsala
Alunda

Enkel att ha att göra med. Inte för på, men såg till att stötta efter man uppvisat intresse för objektet. Nöjd!