Vi har fått se lägenheter vi intresserat oss för och inte bara behövt nöja oss med de allmänna visningarna. Affären är ännu inte avslutad så det är för tidigt att bedöma.
Riksmäklaren Uppsala
Vi vill vara din mäklare genom livet Vi på Riksmäklaren har allt sedan starten 1974 drivits av en vilja till utveckling och förändring, vilket gör att vi arbetar hårdare än alla andra mäklare. För oss är fastighetsmäkleri en livsstil och ett förtroendeuppdrag som ger oss möjlighet att göra det vi älskar mest av allt: göra kunder...
1618 omdömen om Riksmäklaren Uppsala
Sedan starten hos Reco 2019
Köpt hus i Lindbacken av Ulrica, trevlig och seriös mäklare. Duktig på just detta område. Rekommenderar!
Vi tycker att vi fick ett mycket bra omhändertagande och ett lyckat utfall. Vi är mycket nöjda.
Hon var påläst och kunde svara på mina frågor. Uppskattade stort att vi kunde få komma med när andra köpare skulle göra stombesiktking. Vi fick se vår lägenhet. Lätta nå på telefon, uppskattas.
Jag kan varmt rekommendera Lamech! Han hade alltid ett lugnt och trevligt bemötande, var lösningsorienterad och enkel att få kontakt med. Jag har bara positiva saker att säga!
Trevlig, engagerad, erfaren och trygg, vi är jättenöjda!
Engagerad och intresserad och dtiftig.
Trevlig och lätt att prata med. Lyssnade på vad vi tyckte.
Erfaren, trevlig, professionell
Tack för en trevlig och professionell bemötande var hjälpsam, engegerad gjorde hele processen trygg och smidigt. Jag var väldigt nöjda och vart rekomendera till andra.
Vi valde Tilde som vår mäklare för att hon kändes rak och ärlig, ett beslut vi verkligen inte har ångrat!
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare vid försäljningen av vårt hus. Hon gav direkt ett seriöst och förtroendeingivande intryck, och genom hela försäljningen kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Hon var engagerad, professionell och lätt att ha att göra med. Vi är mycket nöjda med hennes insats och rekommenderar henne varmt.
Glad och väldigt trevlig jobbar snabbt och mycket professionellt den bästa mäklar kontakten vi haft Någonsin
Toppen! Svarade snabbt och hjälpsamt. Hade också bra koll på objektet.
Riktig duktig mäklare. Bra återkoppling mycket bra kundservice
Hjälpsam och trevlig.
Carolina har ett otroligt bra bemötande, känns genuin och det märks att hon vill att det ska bli en bra affär för alla parter. Rekommenderar henne starkt!
The process with Micaela was smooth, fast, and easy
Väldigt trevlig och hjälpsam. Snabb vad gäller återkoppling. Kan rekommendera denna mäklare!
Helt suverän mäklare och kunnig
Alltid trevligt bemötande, och flexibel när ens egna oerfarenhet skiner igenom. Något smärre strul med informationen i prospektet men utöver det en bra mäklare!
Missad info ang. Riksmäklarnas "besiktningsundersöknings ev.ånger paragraf" att köparen ska ha muntlig alt. IRL genomgång över utfört bes.protokoll. Mäklaren hade ej info oss om detta tillvägagångssätt innan vi skulle sign. Bes.protokoll fanns i annons så vi förstod ej anledning till att budgivarna isf ej själva kontaktat besiktn.man om det fanns ? Det var ändå senare inte orsaken till varför budgivare 3 hoppade av sitt enda och väldigt sena bud (egen operation & tillträdes datum var meddelat orsak). Vi hade redan förmedlat...
Carolina has been a fantastic real estate agent, friendly and helpful. Buying an apartment went smoothly and fast. In the process Carolina was answering all my questions regarding the process and made adjustments to make sure I was comfortable. As it is first time I am buying a property, I am very grateful for all the help, that made the process less stressful.
- Fantastiskt bemötande, hela tiden lugn och tydlig. - Jobbade mycket snabbt och återkopplade fortlöpande. - Tillgänglig så snart vi behövde kontakt. - Vi upplevde att både säljarens och våra, (köparnas) önskemål och behov blev tillgodosedda på föredömligt sätt. - Vi kommer definitivt att rekommendera henne till vänner och bekanta som går i säljtankar.
Snabb återkoppling, tillgänglighet, tydlig information.
Toppen Mäklare! Ännu en avklarad affär genom Carolina! Kan inte önska mer av en mäklare både vid köp och som nu vid försäljning! Rekommenderar henne varmt!!
Vi vill varmt rekommendera Ulrika och samtidigt tacka henne för ett fantastiskt arbete genom hela vår bostadsaffär. Från vår första kontakt på visningen fram till kontraktsskrivningen har Ulrika varit otroligt professionell, engagerad och hjälpsam. Hon har alltid varit tillgänglig när vi har haft frågor eller funderingar. Om hon inte haft svaret direkt har hon tagit reda på det, undersökt saken noggrant och återkommit med ett tydligt svar. Det är en egenskap som verkligen uppskattas och som visar hur mycket hon bryr sig...
Ulrika känns trygg i sitt arbete. Hon vet vad hon vill, och det blev som hon trodde.
Mycket trevlig och kunnig! Tar sig alltid tid att diskutera diverse.
Snabb och smidig försäljning! Tack för hjälpen med lägenheten.
Fantastisk hjälp hela vägen! Lyhörd, serviceinriktad och hade tålamod med försäljningen. Kommer använda Carolina nästa försäljning också.
Mycket bra bemötande! Kontinuerlig uppföljning och personlig touch. Vi upplevde mäklaren Ulrika Lööf som en bra partner för både köpare och säljare. Kontakten var ärlig och transparent i möjligaste mån.
Otroligt fint bemötande, tillmötesgående och väldigt proffsig. Kände mig välinformerad och trygg genom hela affärens gång. Kan starkt rekommendera Anna!
Våra med Carolina var förvisso korta och få, men ändå kände jag och min sambo oss trygga med vår bostadsaffär!
Det var en enkel process. Vi hade en effektiv kommunikation och Anna kunde bemöta mina önskemål för att kunna komma till avslut. Trevligt och effektivt.
Mycket erfaren och kunnig. En mäklare att lita på!
Jättebra! Tack för den här tiden och lycka till i fortsättningen! :) Mvh / Mattias och Lina
Ulrika var mycket trygg och trevlig att ha att göra med. Hon var lyhörd och hjälpte oss dels med köpet men även med andra alternativ. Det enda negativa var att hon informerade att besiktning med Anticimex skulle kosta 8000kr, men sedan fick vi en faktura på nära 10000kr. Utöver det hade vi mycket god kontakt och jag skulle definitivt kunna välja Ulrika igen vid framtida köp/försäljning samt rekommendera henne till nära och kära.
Stort engagemang kombinerat med vänlighet och hjälpsamhet! Kunde inte ha varit bättre eller smidigare.
Mycket trevligt bemötande, effektivt och förtroendeingivande!
Kommunikativ mäklare med kunden i fokus genom hela genomförandet, tillmötesgående och välplanerat innan, under och efter försäljning!
Trevligt bemötande och snabb återkoppling.
She is the best! Very systematic, efficient and smart!
Ulrika är mycket bra, tålmodig, förtroendeingivande och kunnig.
Saklig, lugn, professionell. Tålmodig trots lång försäljningstid p.g.a. sviktande marknad.
Peter är mycket erfaren och har väldigt bra koll på den lokala marknaden. Han har ett stort kontaktnät och är kunnig inom alla delar av att köpa och sälja bostadsrätt. Dessutom gör han det lilla extra för att få affären i land på ett smidigt sätt. Kan varmt rekommendera Peter!
Vi är så tacksamma för Carolinas hjälp! Hon var otroligt varm, hjälpsam och engagerad, och det märktes verkligen att hon brydde sig om oss. Hon gick långt över våra förväntningar, både när det gällde resultatet och hela processen. Hon gjorde försäljningen av vår lägenhet så smidig och trygg. Kan varmt rekommendera Carolina!
Allt fungerade mkt bra och smidigt
my experience with the broker is excellent, I have nothing but words of praise
Vi träffade Micaela på visningen, men eftersom det var väldigt mycket folk på plats fanns det tyvärr inte så mycket tid att prata ordentligt då. Under processens gång var det ibland lite svårt att nå henne på telefon, vilket säkert berodde på att hon hade fullt upp med många parallella kundkontakter och uppdrag. Även under budgivningen var det en del väntetid mellan uppdateringarna, trots att vi låg med det högsta budet. Slutändan är ändå det viktigaste för oss: vi fick köpa huset och är väldigt nöjda med vårt nya hem! Processen fungerade i mål och vi känner oss glada över resultatet.