Anna Lindholm Eriksson

Anna Lindholm Eriksson

Anna Lindholm Eriksson är mäklare på Riksmäklaren Uppsala

Anna Lindholm Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2000-02. Anna Lindholm Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 32 omdömen med ett betyg på 4.7. Anna Lindholm Eriksson har haft 22 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

32 omdömen om Anna Lindholm Eriksson

Sedan starten hos Reco 2021
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Lindholm Eriksson en del av Riksmäklaren Uppsala
    • LUTHAGEN
    2023-03-25 Verifierad kund
    Väldigt nöjd med Anna som mäklare och med hela köpet! Det gick snabbt och smidigt och jag fick all information som jag behövde. Hon gick igenom kontrakten noggrant så jag visste vad som gällde och hon gjorde det enkelt för oss att köpa trots att mina föräldrar bor i Skåne. Ser så mycket fram emot att flytta !!
    Tack snälla Anna, stort lycka till i din/er nya bostad! Anna Lindholm Eriksson
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Lindholm Eriksson en del av Riksmäklaren Uppsala
    • LUTHAGEN
    2023-03-23 Verifierad kund
    Tack vare Anna såldes vår lägenhet på mindre än en vecka, innan den ens nådde Hemnet.
    Vi är supernöjda!
    Tack snälla! En fantastisk lägenhet som en nöjd köpare nu får njuta av! Anna Lindholm Eriksson
    • HÖGANÄS
    2023-02-13 Verifierad kund
    Anna är otroligt proffsig och bra på alla sätt.
    Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera henne till vänner om dom ska sälja sin bostad.
    Tack snälla du, den fina lägenheten var så rolig att sälja, en riktig pärla! Anna Lindholm Eriksson
    • FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN
    2023-02-01 Verifierad kund
    Definitivt den bästa mäklaren vi någonsin träffat på. Mycket nöjda med kontakten från början till slut, rekommenderas varmt!
    Tack snälla Malin och Calle! En ren fröjd att sälja er lägenhet. Anna Lindholm Eriksson
    • FRÄMRE LUTHAGEN
    2023-01-15 Verifierad kund
    Mycket trevlig och professionell. Allt med affären fungerade smidigt. Rekommenderar henne varmt!
    Tack snälla för fina ord! Ska bli så roligt att hjälpa er att sälja er nuvarande lägenhet! Anna Lindholm Eriksson
    2022-11-04 Verifierad kund
    Anna är lätt att samarbeta med.
    Anna lyssnade på våra synpunkter och är lätt att kommunicera med.
    Vi rekommenderar Anna å de varmaste.

Birgit o christer.
    2022-11-02 Verifierad kund
    Flexibel och tillmötesgående men var nog lite uppgiven i slutet eftersom man inte fick in anbud på förväntad nivå
    Tack Charlotte för ditt svar och rekommendation! Jag kunde tyvärr inte vara med och avsluta affären pga dödsfall i närmaste familjen. Patrik Törner tog hand om er och kunde avsluta affären med både säljare och köpare nöjda. Hoppas att ni ska stormtrivas i den fina lägenheten! Anna Lindholm Eriksson
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Anna Lindholm Eriksson en del av Riksmäklaren Uppsala
    • SUNNERSTA
    2022-10-24 Verifierad kund
    Vi valde Riksmäklaren vid försäljning av vår villa.
    Vi fick ett tryggt och proffsigt bemötande av Anna. Anna var lyhörd för våra önskemål och guidade oss genom försäljning med ett lyckat resultat. Vi kan varmt rekommendera Anna.
    Magnus
    Tack snälla för fina ord och stort lycka till framöver! Vänligen Anna Anna Lindholm Eriksson
    • STENHAGEN
    2022-09-13 Verifierad kund
    Ger ett proffsigt och trevligt intryck, bra bemötande och positiv.
    Tack snälla Louise! Vi kämpade på bra båda två! :) Anna Lindholm Eriksson
    2022-08-30 Verifierad kund
    Anna är varm i kontakten och skapar förstående, både för säljarens och köparens perspektiv. En äkta mäklare i ordets rätta bemärkelse, som känns trygg och ärlig i förmedlingen.