Trevlig, engagerad, erfaren och trygg, vi är jättenöjda!
Anna Lindholm Eriksson
Anna Lindholm Eriksson är mäklare på Riksmäklaren Uppsala
.Anna Lindholm Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2000-02. Anna Lindholm Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 112 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Lindholm Eriksson har haft 30 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
112 omdömen om Anna Lindholm Eriksson
Otroligt fint bemötande, tillmötesgående och väldigt proffsig. Kände mig välinformerad och trygg genom hela affärens gång. Kan starkt rekommendera Anna!
Det var en enkel process. Vi hade en effektiv kommunikation och Anna kunde bemöta mina önskemål för att kunna komma till avslut. Trevligt och effektivt.
Stort engagemang kombinerat med vänlighet och hjälpsamhet! Kunde inte ha varit bättre eller smidigare.
Mycket trevligt bemötande, effektivt och förtroendeingivande!
Allt fungerade mkt bra och smidigt
Vi är väldigt nöjda med Anna. Hon var trevlig, hjälpsam och flexibel! Vi fick bra råd och blev väldigt nöjda med utfallet. Jag hade definitivt rekommenderat Anna!
Att sälja lägenheten gick smidigare än jag någonsin kunnat tro. Anna gav ett väldigt proffsigt men ändå personligt bemötande, med en sån där härlig energi som smittar av sig. Affären gick otroligt snabbt eftersom hon matchade ihop oss med köpare hon redan hade kontakt med. Att slippa fixa med styling och rodda med visningar var guld värt. Vi har haft fullt förtroende för henne hela vägen och är jätteglada att vi valde just henne. Hon får mina varmaste rekommendationer! /Ulrika
Seriös, trevlig och en känsla att den här mäklaren jobbar för att göra det bästa för din affär. Nöjd som kund helt enkelt!
Trevlig, glad och professionell!