Mycket proffsig, pålitlig och trevlig! Kunde inte haft en bättre mäklare!
Matts Lüllmaa
Matts Lüllmaa är mäklare på Riksmäklaren Uppsala
.Matts Lüllmaa har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Matts Lüllmaa har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 86 omdömen med ett betyg på 4.8. Matts Lüllmaa har haft 45 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
86 omdömen om Matts Lüllmaa
Professionell, vänlig, trygghetsingivande och hjälpsam.
En trevlig och hjälpsamm man.
Han är fantastiskt duktig och gör sitt bästa för sina kunder.
Mycket trevlig, kunnig och proffsig. Raka svar och allrid tillmötesgående.
En trevlig man och väldigt bra rådgivare, man kan litar honom fullständigt.
Allt har funkat bra! Mäklaren var lyhörd för mina önskemål och processen gick smidigt.
Snäll och erfaren samt man få snabbt svar om det behövs
Matts är en lugn och stabil mäklare som pratar klarspråk och inte krånglar till något, vilket är något vi uppskattat. Han har alltid varit tillgänglig och svarar snabbt på frågor samt varit väldigt flexibel. Vi hade otur med marknaden då slutpriset blev mycket under första värderingen, även om det inte är något han kunde förutspå så är det enbart därför det blir 4 stjärnor i stället för 5. Men annars absolut ingenting att klaga på , vi är nöjda med hans insats .
Matts är en lugn och stabil mäklare som pratar klarspråk och inte krånglar till något, vilket är något vi uppskattat. Han har alltid varit tillgänglig och svarar snabbt på frågor samt varit väldigt flexibel. Vi hade otur med marknaden då slutpriset blev mycket under första värderingen, även om det inte är något han kunde förutspå så är det enbart därför det blir 4 stjärnor i stället för 5. Men annars absolut ingenting att klaga på , vi är nöjda med hans insats!