Micaela McClafferty

Micaela McClafferty

Micaela McClafferty är mäklare på Riksmäklaren Uppsala

Micaela McClafferty har varit registrerad mäklare sedan 2016-03. Micaela McClafferty har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 104 omdömen med ett betyg på 4.7. Micaela McClafferty har haft 32 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

104 omdömen om Micaela McClafferty

Sedan starten hos Reco 2019
Ronnie P
Köpte sitt hus med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
JÄRLÅSA

Micael snabb att ta telefon ock lösa problemet angående hus affär

Fredrik H
Sålde sitt hus med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
Öregrund

Micaela var tydlig i sin kommunikation, bra tillgänglighet och flexibel.

Göran L
Köpte sitt hus med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
Öregrund

Bra jobbat, trevlig och mycket kompetent. Kanske lite bättre med kontakten.

Filip K
Köpte sin bostad med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
JÄRLÅSA

Trevlig, engagerad och positiv. Kan rekommendera!

Lennart Evald K
Sålde sin bostad med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
JÄRLÅSA

Micaela har bemött oss med stor respekt och tagit fram olika alternativ inför försäljningen och samarbetet har fungerat mycket bra. Med stort engagemang och energi har Micaela jobbat med visningar och kontakter med intressenter. kontakt med oss som säljare har varit föredömligt med stor öppenhet gällande olika alternativ

Erik H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
FRÄMRE LUTHAGEN - FJÄRDINGEN

Alltid trevlig och tillgänglig!

Markus F
JÄRLÅSA

Snabb, tydlig, service fokuserad och kunnig inom sitt område.

Leah K
Köpte sin stuga med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
JÄRLÅSA

Bra mäklare för att köpa ifrån, inte särskilt mycket engagemang i processen, kommer inte sälja med henne.

Svar från Micaela McClafferty

Hej, trist att du fick den känslan. Det var en extremt snabb försäljning i en marknad som är väldigt knepig. Jag tycker själv att vi hittat väldigt fina köpare till huset och jag hoppas att ni kommer trivas i området och att stranden bjuder på många fina stunder i kvällssolen! Om ni tänker sälja, vilket jag hoppas att ni inte gör, kan ni vända er till mig för en lyckad försäljning med bra köpare och ett bra slutpris!

Lars Åke Göran E
Sålde sin stuga med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
Stubbo

Mycket trevligt bemötande. Snabb och professionellt genomförd försäljning.

Camilla Marianne F
Sålde sin stuga med hjälp av Micaela McClafferty en del av Riksmäklaren Uppsala
JÄRLÅSA

Bra kommunikation, flexibel med visningstider