Engagerad och intresserad och dtiftig.
Micaela McClafferty
Micaela McClafferty är mäklare på Riksmäklaren Uppsala
.Micaela McClafferty har varit registrerad mäklare sedan 2016-03. Micaela McClafferty har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-04 och har fått 182 omdömen med ett betyg på 4.7. Micaela McClafferty har haft 36 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
182 omdömen om Micaela McClafferty
Trevlig och lätt att prata med. Lyssnade på vad vi tyckte.
Hjälpsam och trevlig.
The process with Micaela was smooth, fast, and easy
Vi träffade Micaela på visningen, men eftersom det var väldigt mycket folk på plats fanns det tyvärr inte så mycket tid att prata ordentligt då. Under processens gång var det ibland lite svårt att nå henne på telefon, vilket säkert berodde på att hon hade fullt upp med många parallella kundkontakter och uppdrag. Även under budgivningen var det en del väntetid mellan uppdateringarna, trots att vi låg med det högsta budet. Slutändan är ändå det viktigaste för oss: vi fick köpa huset och är väldigt nöjda med vårt nya hem! Processen fungerade i mål och vi känner oss glada över resultatet.
Redan från första stund så visste hon vad vi ville. Hjälpsam, sakkunnig, supertrevlig, alltid gett bra respons på våra frågor. Finns verkligen inget negativt att säga om henne.
Professionell, engagerad och framför allt lätt att kommunicera med. Jag kände mig trygg genom hela processen.
Engagerad och lätt att ha att göra med. Alltid kontaktbar eller snabb återkoppling. Förklarande för en som inte är en van säljare. Jättejättebra med mig som säljande kund. Bara positivt enligt mig!
Trevligt bemötande. Professionellt engagerad med bra resultat.
Trevligt bemötande och bra kommunikation.