Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

• BestInSweden2025
5 175
4.8
Call 018-17 25 80 Share

Köpa eller sälja bostad i Uppsala eller Knivsta? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan bostadsmarknaden och har koll på vad köpare och säljare i området vill ha! Uppsala är en anrik, men också modern stad på många sätt. Här finns allt från vikingatidens gravhögar, via Domkyrkan till det minimalistiska Uppsala Konsert och Kongress....

5175 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Sedan starten hos Reco 2016

Maysaa A
Wrote about Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Jag har varit kund hos er sedan 2013 och är mycket nöjd tills senast. Det var nästan som chock för mig när det blev mycket otrevligt och dåligt bemötande tyvärr.

Offensive content
Choose a reason:
Jenny S
Sold a house with Johan Löfving a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Skärfältens

Bra mäklare. Nöjd med allt. Vet inte mer vad jag ska skriva....

Angelica L
Sold an apartment with Louise Brander a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Salabacke

Louise Brander är en fantastiskt duktig, trevlig och hjälpsam mäklare! Jag är så glad att jag valde att anlita just henne då jag har känt mig väldigt trygg med hennes hjälp och professionalitet under alla momenten av försäljningen av min bostad och köp av en ny, hon har hjälp mig med bådadera och jag är otroligt nöjd med hennes insats. Jag rekommenderar verkligen andra att anlita henne till både försäljning och köp av ny bostad!

Viktor H
Bought an apartment with Louise Brander a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Salabacke

Än så länge har processen gått väldigt bra och hon är tydlig och lätt att få tag på när man vill något!

Mia E
Sold an apartment with Ulrika Eliasson a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Stabby

Kan varmt rekommendera Ulrika som med engagemang, kunskap och värme har hjälpt oss med försäljning av vår bostad!

Matilde F
Sold an apartment with Robert Yeghiazaryan a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Gottsunda

Mitt intryck av Robert är att han är en varm person med mycket driv. Han var snabb på att svara och hade god kännedom om området vi sålde i vilket var ett stort plus för oss. Jag fick även en positiv bild av hur han skulle gå tillväga för att skapa intresse för vår lägenhet med mycket förarbete. Nu fick vi inte ta del av den processen då Robert redan hade en potentiell köpare. Istället gick försäljning väldigt snabbt vilket var vårt dröm scenario. Tack för det!

Alexander K
Bought an apartment with Hampus Backström a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Centrum

Hjälpte oss fram till en smidig och snabb affär. Otroligt tillgänglig i fråga om kontakt i stort sätt hela dygnet :) Lätt att kontakta och fick svar på mina frågor snabbt.

Alvin J
Bought an apartment with Ulrika Eliasson a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Stabby

Jag är väldigt nöjd! Gjorde köpet av min första bostad tryggt och smidigt. Professionell, engagerad och alltid snabb med att svara på frågor. Rekommenderas varmt!

Erik Ö
Gottsunda

Robert hjälpte oss på ett effektivt och kunnigt sätt genom säljprocessen.

Tomas K
Sold an apartment with Sofia Löfdahl Ehlin a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Centrum

Sofia har allt man kan önska sig från en mäklare, hon har mycket bra driv, tänker i flera steg framåt (för att försäljningen ska bli så bra som möjligt) samt hon visade mycket bra struktur och ordning under försäljningen. Hon är dessutom mycket lätt tillgänglig och trevlig. Högsta betyg 5 av 5

Olivia A
Bought an apartment with Linn Söderberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Salabacke

Linn har varit oerhört tillgänglig, lätt att ha och göra med, tydlig på alla punkter och haft ett oerhört trevligt bemötande. Kommer garanterat att anlita henne om jag får för mig att sälja i framtiden!

Nicholas B
Sold an apartment with Filip Stenmark a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

En utmärkt mäklare med hög drivkraft.

Joakim P
Bought an apartment with Mert Hedman a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Stabby

Mert var väldigt tillmötesgående och hjälpsam genom hela processen. Jag rekommenderar varmt honom som mäklare!

Ove L
Sold an apartment with Matilda Lind a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kvarngärdet

Matilda är en mycket engagerad och positiv mäklare. Alltid snabb med återkoppling och löste dom frågor som uppkom under processen. Som verkligen gjorde sitt bästa för att få till stånd en försäljning, av ett ganska svårsålt objekt. Vi är nöjda under de förutsättningar som var. Kan varmt rekommendera Matilda som mäklare. /Anne o Ove

Anne-Kristine S
Bought an apartment with Robert Yeghiazaryan a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Gottsunda

Robert är en proffsig & mycket trevlig mäklare som inte ger upp i första taget! Jag kan verkligen varmt rekommendera honom!!

Sara S
Sold an apartment with Mert Hedman a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fålhagen

Mert är tydlig och behjälplig genom hela försäljningsprocessen. Alltid lätt att få tag på och kommunicera med. Alltid tydlig angående förväntningar och planen framåt. Har återkommit som säljare med Mert vilket är ett gott betyg. Har också köpt via Mert och även varit mycket nöjd i denna situation.

Erdogan K
Stabby

Vi blev bemötta på ett mycket professionellt, varmt och engagerat sätt. Mäklaren var alltid tillgänglig, lyhörd för våra frågor och gav ett tryggt intryck genom hela processen. Bemötandet kändes personligt och respektfullt, vilket skapade stort. Vi hade höga förväntningar på tydlig kommunikation, god marknadskännedom och ett driv i försäljningsprocessen. Mäklaren levde verkligen upp till och överträffade  dessa förväntningar genom sitt engagemang, sin struktur och sin förmåga att hålla oss informerade i varje steg. vi...

Jens R
Sommarro

Trevligt och hjälpsamt bemötande från första kontakt till att kontrakt skrevs. Jag kan varmt rekommendera Ulrika som mäklare.

Lovisa M
Sommarro

Ulrika har varit en stor tillgång under hela processen i försäljningen av vår lägenhet. Hon är trevlig, inkännande och lätt att kommunicera med. Våra varmaste rekommendationer.

Peter M
Sommarro

Ulrika har varit en mycket bra kontakt under hela säljprocessen där hon varit informativ, tydlig och alltid haft ett trevligt bemötande.

Diana A
Sold an apartment with Omid Sader a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kapellgärdet

Jag är otroligt nöjd med Omid och hela upplevelsen. Från första kontakten till avslut kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Omid är professionell, lugn, lyhörd och väldigt serviceinriktad. Han tog sig alltid tid att svara på frågor, var tydlig i sin kommunikation och såg till att allt gick smidigt. Bemötandet var varmt och personligt, vilket gjorde hela processen enkel och trygg. Kan varmt rekommendera Omid!

Edvin B
Bought an apartment with Omid Sader a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kapellgärdet

Jag tycker att Omid var väldigt hjälpsam redan från visningen ända till affären var klar. Han var tydlig och informerade om saker och ting hela tiden vilket var väldigt skönt.

József C
Bought an apartment with Matilda Lind a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kvarngärdet

Matilda är en väldigt trevlig person. Trevlig bemötande och framför allt flexibilitet. Väligt snabb att svar på frågor, jag kan bara rekommendera till alla :)

Christina E
Herrhagen

Mycket bra bemötande av en kunnig mäklare.

Svar från Mert Hedman

Stort tack Christina för de fina orden! Det var ett nöje att få hjälpa dig med försäljningen och jag är glad att du upplevde både bemötandet och kunskapen som trygg. Allt gott framöver!

Jeff J
Storvreta

Louise har varit otroligt vänlig och förstående, hon har varit lätt att nå både över text och samtal. Jag har känt att hon har mycket kunskap redo för att svara på alla mina frågor och funderingar. Hon har varit tydlig och till stor hjälp!

Katarina R
Storvreta

Louise Brander är en engagerad och kunnig mäklare med mångårig erfarenhet i yrket. Det kändes därför tryggt att låta henne sköta försäljningen av vår bostadsrätt. Vi vill därmed varmt rekommendera Louise Brander!

Peter R
Storvreta

Louise är en fantastisk mäklare som är både smidig och trevlig att ha att göra med. Vi valde henne igen för att sälja vår bostadsrätt, vilket säger en hel del. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som behöver en mäklare.

Nicole N
Sold an apartment with Oscar Owen-Berghmark a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fålhagen

Oscar Owen-Berghmark var mycket professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med genom hela processen. Han var tydlig, påläst och skapade en trygg känsla från start till mål. Jag är väldigt nöjd med samarbetet och kan varmt rekommendera honom och Svensk Fastighetsförmedling Uppsala🌟

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Tack så jättemycket för det fina omdömet Nicole och för förtroendet med försäljningen! Jag hoppas du kommer trivas på din nästa destination.

Torgny K
Bought a plot with Mert Hedman a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Storvreta

Sammanställde allt material på juldagen och stod nytränad i kavaj för signering på annandagen 👍🙏

Svar från Mert Hedman

Stort tack för de fina orden, Torgny! 🙏 Jag kom faktiskt direkt från gymmet och hade ingen kavaj med mig, så det fick bli första bästa som såg någorlunda anständig ut för er skull, trots annandagen 😄🎅🏼 Det viktigaste för mig är att ni är nöjda och att ni fick en bra upplevelse genom hela affären. Gott nytt år och all lycka framöver!

Eleni F
Sold a house with Hugo Edin a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Bergvreten

Mycket trevlig och lätt att få tag på. Höll oss hela tiden uppdaterade.

Lovisa T
Västra Ängby

Bra tillgänglighet Bra kommunikation Informativ visning Bra kontraktsskrivning

Svar från Mert Hedman

Tack snälla Lovisa! Vad roligt att höra att du uppskattade kommunikationen och processen hela vägen till kontrakt. Hoppas du kommer trivas riktigt bra i din nya bostad!

Johan L
Bought a plot with Mert Hedman a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Bra att ha och höra me , trevlig . En bra mäklare helt enkelt

Svar från Mert Hedman

Tack Johan! Kul att höra – det ska kännas både enkelt och trevligt att göra affär. Stort lycka till framöver och hör av dig om jag kan hjälpa till igen.

Rosanna S
Sold an apartment with Elenor Jansson a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

Det finns nog inget negativt alls att säga om Elenor! Väldigt kunnig, snabb på att uppdatera oss och känns väldigt erfaren. Vi har känt oss trygga med henne från start till mål. Bortsett från det är hon som person otroligt positiv, snäll och glad vilket smittar av sig! Vi kommer absolut att rekommendera Elenor till andra och själva anlita henne igen när det är dags för oss att flytta nästa gång.

Viktor O
Gunsta

Har träffat många mäklare men han är den bästa. Allt går smidigt med han

Svar från Mert Hedman

Stort tack Viktor, det värmer verkligen att höra! Jag är glad att allt flöt på smidigt och att du är nöjd med affären. Önskar dig allt gott i ditt nya boende!

Rune Joakim V
Kungsängen/Industristaden

Enkelt, smidigt, transparent och en bra kollega Filip.

Svar från Mert Hedman

Tack Rune Joakim! Kul att du upplevde processen som enkel och transparent. Extra roligt att du även nämner samarbetet med Filip – vi tackar båda två!

Lennart A
Bought an apartment with Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

Vänligt och korrekt bemötande. Vi blev informerade och vägledda på ett lugnt, vänligt och sakligt sätt.

Nikolaj S
Bought an apartment with Oscar Owen-Berghmark a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fålhagen

Var väldigt snabb att följa upp med svar på frågor innan visning. Mycket engagerad på visningen med tydlig och ärlig kommunikation och väldigt noga med alla detaljer när vi genomförde transaktionen..

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Tack så mycket för det fina omdömet Nikolaj. Jag hoppas att ni kommer gilla lägenheten. Hoppas ni haft ett mysigt julfirande och god fortsättning!

Adam J
Sold an apartment with Hugo Edin a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Sankt Ilian

Bra, serviceinriktad och trevlig mäklare. Vi är mycket nöjda!

Lucas L
Bought a house with Felicia Lindberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Enköping

Felicia var trevlig och påläst. Bra på att förklara.

Svar från Felicia Lindberg

Vad glad jag blir. Önskar er all lycka till i framtiden!

Lizzi L
Enköping

Hon är duktig och bra på att förklara och var väldigt tydlig,

Svar från Felicia Lindberg

Tack snälla! Jag hoppas ni kommer trivas i er nya bostad!

Arvid B
Uppsala

Mycket bra erfarenhet, är väldigt professionell och hjälpsam.

Svar från Mert Hedman

Tack Arvid för fina ord! Jag är glad att du upplevde både professionalism och hjälp längs vägen. Stort lycka till framöver!

Daniel F
Bought an apartment with Hugo Edin a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Sankt Ilian

Hugo är arbetsam och engagerad. Han var lätt att få tag i och höll oss uppdaterade. Kan verkligen rekommenderas.

Barbro J
Sold a house with Felicia Lindberg a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Enköping

Mycket trevligt bemötande med informativa instruktioner om vad vi kan förvänta oss vid försäljningen. Kände att Felicia var proaktiv även när det gällde köparna. Tack för en bra upplevelse.

Svar från Felicia Lindberg

Tack så hjärtligt för de värmande orden! Det har varit en ära att få hjälpa er. Önskar er all lycka till med er nya bostad och vem vet, kanske vi ses i framtiden igen!

Sherko A
Skölsta

Vi är mycket nöjda med Robert som har guidat oss genom hela försäljningsprocessen. Det som framför allt utmärker honom är hans lugn och förmåga att verkligen lyssna på säljaren. Trots en trög marknad lyckades han sälja vår bostad till ett pris som vi var mycket nöjda med. Rekommenderar verkligen honom :) Stort tack!

Lova K
Uppsala

Väldigt kunnig och pedagogisk!

Svar från Mert Hedman

Tack Lova! Väldigt kul att höra att du uppskattade det pedagogiska upplägget. Hoppas du kommer trivas toppen i din nya bostad!

Lukasz Piotr N
Nyby

Jag var imponerad av hur snabbt det gick att sälja lägenheten. Robert är tydligen född till att vara mäklare. Det märks att han inte bara har talang, utan också arbetar väldigt hårt för att uppnå sina mål. Hans trevliga kundbemötande, goda kommunikation och positiva inställning är en utmärkt kombination som, kryddad med en nypa tur, garanterar en framgångsrik transaktion. Jag rekommenderar starkt hans tjänster!

Andersson I
Salabacke

Vi är mycket nöjda Har redan svarat på detta

Signe M
Uppsala

Mert var professionell och trevlig. Hela processen fungerade bra och kommunikationen var smidig. Jag kan varmt rekommendera Mert som mäklare:

Svar från Mert Hedman

Stort tack Signe! Tack för rekommendationen och för förtroendet. Skönt att höra att processen och kommunikationen fungerade smidigt hela vägen.

Ulf J
Enköping

Positivt. Drivande och resultat inriktad på ett bra sätt

Svar från Felicia Lindberg

Vad glad jag blir att du är nöjd med upplevelsen!

Alexsander A
Sold an apartment with Hugo Edin a part of Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kapellgärdet

Med Hugo får man en mäklare som är engagerad och tillmötesgående. Under hela processen har vi haft fult förtroende för att Hugo ska klara av uppdraget. Så fort frågor från vårat håll har dykt upp så har vi fått tydliga svar och råd. Jag rekommenderar starkt Hugo Edin.