Obab Bygg Stockholm AB

Engelbrekts Väg 9, 191 62 Sollentuna — Visa karta

3.3 i betyg av av 12 omdömen
 
OBAB bygg Stockholm AB grundades 2006 med verksamhet inom bygg, renovering och tillbyggnad. Företaget drivs idag av Per-Anders och Daniel, och tillsammans med arbetsledaren Janne, administratören Sofia och våra duktiga hantverkare jobbar vi hårt för att våra kunder ska bli fullkomligt nöjda. Vi utför renoveringar såväl som nybyggnationer både hos privatpersoner och företag. Vår långa erfarenhet i kombination med ett väl fungerande kontaktnät gör att vi kan tillgodose de flesta önskemål. Skulle vi ändå göra något fel är vi noga med att göra rätt för oss och snarast åtgärda det. Kontakta oss gärna för mer information!

Läs vad 12 kunder tycker om Obab Bygg Stockholm AB

 • 2019-02-25

  Spontant omdöme
  Elin Blomqvist skrev om Obab Bygg Stockholm AB
  Varning för OBAB Bygg! OBAB (med Per-Anders Liljeberg som kontaktperson och ansvarig) totalrenoverade mitt badrum hösten 2018. Kommunikationen från OBABs/Per-Anders sida var under all kritik, han svarar inte på sms/telefonsamtal samt ringer väldigt sällan tillbaka. Under projektet kunde det flera ggr gå en dryg vecka utan någon återkoppling. Exempel på fler saker som inte fungerade:
  - Han tog in en underentreprenör som gjorde själva jobbet utan att stämma av detta. Själv var han bara på plats första gången för att göra offerten samt vid ett par gånger till då jag i stort sett tvingade honom att komma och titta på saker som blivit fel.
  - Underentreprenören arbetade vid ett tillfälle med rivning/kakling till 23:30 en lördagkväll så att grannarna fick be dem sluta.
  - Trots noggranna instruktioner och ritningar blev både eluttag och handdukstork felplacerade initialt.
  - El ingick i offerten från början. När elen väl skulle dras hade OBAB ingen elektriker så jag fick fixa fram en person som kunde utföra arbetet. Även andra arbetsuppgifter som skulle ingå från början (tex insättning av en ny badrumsdörr) ålades andra entreprenörer pga att OBAB inte kunde fixa fram någon som kunde göra dessa i tid.
  - Jag fick hålla inne delar av betalningen för att få ett korrekt ifyllt våtrumsintyg. Det första "försvann i posten", det andra var fel ifyllt...
  - Snart 2 mån efter slutbetalning har OBAB fortfarande inte registrerat ROT trots tre påminnelser. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  VNP Bygg
  4.9 / 5 i betyg — 69 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Noggrannhet och punktlighet utmärker den här byggfirman. Att man också kan bolla sina idéer med byggledaren och att denne är sakkunnig och i"
 • 2018-05-03

  Verifierad kundrelation
  Mario E skrev om Obab Bygg Stockholm AB
  Varning för Obab! Om ni vill ha en seriös hantverkare för badrum - så skulle jag rekommendera er att kolla vidare.

  Anlitade dem för badrumsrenovering 2017. Trevlig och kunnig säljare. Byggare från Polen genomförde arbetet slarvigt. Byggledning var kanppt på plats trots begäran. Varje småsak som inte utrryckligen stod med i offerten tar de gärna extra för trots att vi kommit överens om fastpris. Men det var inte det största problemet. Framförallt var det slutfinish med kakling som de slarvade med. De beskärde kakel med en slö såg som orsakade fula taggiga kanter i hörnen och i nischer. De fogade väldigt brett trots att vi kommit överens om en smal fog. De fick komma igen för att åtgärda mängder med saker bl.a. de taggiga kanterna och då använde de en slipmaskin som repade kakel och orsakde fula märken i fogarna. På frågan om de vill ta ansvar för briserna så säger de blankt nej och vill ha fullt betalt. Har spenderat så många timmar att gå igenom fakturor, ta foton och mejla. Har även fått ta in en annan firma för att fixa till saker som Obab inte vill ta ansvar för - dock kvarstår felen med fogar och taggiga kanter som inte går att göra något åt nu. Det är anmärkningsvärt att ett företag beter sig så. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Martin R

  2017-11-01

  Spontant omdöme
  Martin R skrev om Obab Bygg Stockholm AB
  Vi anlitade Obab Bygg för att renovera vår 3-rumslägenhet innan inflyttning. Arbetet omfattade nedrivning av vägg mellan kök och vardagsrum, inläggning av parkettgolv i sovrum och kök, byte av socklar, byte av stänkskydd och bänkskivor i kök, samt spackling och målning av väggar och tak i samtliga rum utom badrum. Summerat är vi mycket nöjda med resultatet.
  Vi vill lyfta fram följande punkter som får karaktärisera vårt intryck av Obab Bygg:
  - Professionellt bemötande från första kontakt.
  - Specificerad offert som fick oss att känna oss trygga i vad vi kommit överens om.
  - Utlovade tider hölls.
  - De små anmärkningar vi hade åtgärdades omedelbart. Läs mer
  Sofia L gillar detta
 • Reco tipsar!
  Vikströms Bygg & Kakel AB
  4.8 / 5 i betyg — 26 omdömen
  Badge2020
  "jag beställde renoveringen av en groventré samt byggande av nytt badrum. Vikströms var bland dem 2 billigaste av 5 tillfrågade. planeringen"
 • 2017-05-07

  Spontant omdöme
  Karin Maj Sigyn A skrev om Obab Bygg Stockholm AB
  Anlitade Obab för målning av några rum och är mycket nöjda med resultatet. Läs mer
  Sofia L gillar detta
 • 2017-03-18

  Spontant omdöme
  Christoffer L skrev om Obab Bygg Stockholm AB
  Anlitade Obama för att fixa nytt golv och målning! Jätte nöjd! Läs mer
  Sofia L gillar detta
 • Reco tipsar!
  LPT Construction AB
  4.3 / 5 i betyg — 32 omdömen
  Badge2020
  "Proffsiga och effektiva. Det märks att de gjort stambyten tidigare. För oss var det en ny upplevelse och vi förväntade oss kaos, stambyten ä"
 • Erika W

  2017-03-14

  Spontant omdöme
  Erika W skrev om Obab Bygg Stockholm AB
  Vi anlitade Obab Bygg för att måla i vår bostad och är mycket nöjda med allt.
  - Professionellt & trevligt bemötande från första kontakten, offert, arbete och uppföljning.
  - Bra kommunikation med företaget gällande vad i bostaden som behövde göras., De kom även med förslag på ändringar som jag aldrig själv hade tänkt på.
  - Arbetet utfördes snabbt och effektivt av en mycket kunnig målare. Slutresultatet är över förväntan!
  Vi är verkligen jättenöjda - tack! Läs mer
  Sofia L gillar detta
 • Joanna A

  2017-03-06

  Spontant omdöme
  Joanna A skrev om Obab Bygg Stockholm AB
  Målade om hela lägenheten och fick det kanonsnyggt. Snabb och bra service vid första möte samt uppdateringar under pågående arbete. Trevligt gäng och bra att bolla färgval och ideer med. Klara tidigare än utsatt sista datum. Läs mer
  Sofia L gillar detta
 • Reco tipsar!
  Briljant Tak & Bygg Stockholm AB
  4.8 / 5 i betyg — 57 omdömen
  Badge2020
  "Vi begärde in offerter för byte av takbeläggning. Vi fick snabb respons från Briljant Bygg. Trevligt bemötande och genomarbetad offert. Eft"
 • 2017-02-24

  Spontant omdöme
  Anna skrev om Obab Bygg Stockholm AB
  Vi har målat om större delen av våran lägenhet med OBAB och är på det hela mycket nöjda. Trevliga målare och arbetsledare som överträffade sin tidsplan och efterlämnade ett fint resultat. Kom direkt och fixade när det var ett par saker vi saknade. Rekommenderas. Läs mer
  Sofia L gillar detta
 • 2017-02-03

  Spontant omdöme
  Agneta Å skrev om Obab Bygg Stockholm AB
  Snyggt och proffsigt arbete av trevliga målare o snickare! Läs mer
  Sofia L gillar detta
 • Reco tipsar!
  Palma Bygg
  4.8 / 5 i betyg — 242 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering."
 • 2016-11-12

  Spontant omdöme
  Magdalena L skrev om Obab Bygg Stockholm AB
  Vi anlitade Obab för att lägga golvvärme, renovera totalett och hall. Arbetet skulle ta två månader, tog 7 månader. Dålig kommunikation, vi fick agera språkrör mellan cheferna och arbetarna, många arbetsdagar fick vi ta ledigt för att styra upp arbetet. Mycket slarv som gjorde att de var tvungna att komma tillbaka och fixa som de även ville ha betalt för. Vi fick fakturor som inte ens tillhörde oss utan ett annat bygge, arbetarna åkte iväg och handlade material varje dag de var här istället för att bara planera sina inköp, detta tog de också betalt för (ca 2 timmar för varje inköp). Många timmar har vi fått lägga ner på att gå igenom varenda liten faktura och arbetstimmar.

  Vi varnar alla för Obab, anlita inte dom. Läs mer
  gillar detta
 • 2015-09-19

  Spontant omdöme
  Ulf skrev om Obab Bygg Stockholm AB
  Anlitade Obab för att måla om en lgh på 75 kvm. Resultatet blev till slut bra, MEN det var väldigt många saker på vägen som strulade. Chefen på stället som vi kontaktade anlitade en litauisk målarsnubbe som i sin tur hade nån slags arbetsledarposition i förhållande till fyra andra litauer som utförde själva måleriarbetet. Inget fel på de som målade, de skötte sig bra. Men kommunikationen mellan chefen, arbetsledaren och målarna funkade uppenbarligen inte.

  * Vi fick återkommande löften om att målningen skulle vara klar efter 8 dagar - det blev klart efter 15 dagar. Och då fick vi löften i stort sett varje dag från dag 7 om att "det blir klart imorgon".
  * De förväxlade färgerna i två rum, så att de var tvungna att måla om båda de rummen.
  * Färgspill på golvet närmast listerna och färgstänk lite här och där på golv, fönster och handtag.
  * De slutstädade inte ordentligt efter sig.
  * Chefen glömde bort inplanerat inspektionsbesök.
  * Allting gjordes värre av att vi skulle flytta in i lgh i fråga dag 8, vilket resulterade i en vecka med kaos

  Påpekade alla misstag och fick lite rabatt på slutfakturan, men kändes trots det inte alls värt pengarna. Hade säkerligen gått att hitta några som gjort jobbet snabbare och bättre.

  Summa summarum: Obab är inga jag skulle rekommendera att anlita, åtminstone inte för ett målerijobb. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  Honkonen Byggnads AB
  4.8 / 5 i betyg — 30 omdömen
  Badge2016
  "Snabb, noggrann, kunnig rörmokare och till bra pris dessutom. Kan inte bli bättre. Mycket nöjd!"
  ANNA-MARIA W
 • 2014-03-10

  Spontant omdöme
  Kristoffer S skrev om Obab Bygg Stockholm AB
  Vi har anlitat Obab bygg för att renovera vårt badrum vid två tillfällen, först i vår förra lägenhet 2009 och sedan i vår nuvarande lägenhet 2011. Båda gångerna har det skötts väldigt proffsigt med utmärkt resultat! Man kan säkert hitta någon som gör det billigare men det var helt klart prisvärt med tanke på att det kändes seriöst, blev klart inom utsatt tid och med väldigt bra resultat. Läs mer
  Sofia L gillar detta

Bästa byggföretagen i Sollentuna:

4.7 i betyg av 150 omdömen
Katja L Katja L tycker:
“Vi anlitade Qi Construction fö...” Läs mer
4.9 i betyg av 56 omdömen
4.6 i betyg av 25 omdömen
4.9 i betyg av 18 omdömen
4.7 i betyg av 16 omdömen

Karta

Kategorier