Optikern i Hofors
En del av Klarsynt -
www.klarsynt.se
Välkommen till Optikern i Hofors!
På Centralgatan 13 i Hofors hittar du Optikern i Hofors. Med optiker på plats som besitter hög kompetens och har fokus på förstklassig service kan vi hjälpa dig på vägen mot en klarare syn. Genom valfrihet och omtanke är vi säkra på att du ska hitta något som passar dig. Välja bland en rad olika bågar, glasögon och kontaktlinser.
Hos oss kan du hitta en mängd olika märken från kända designers. Alcon, Avizor, Consol, Efva Attling och Levis Eyewear är bara några exempel. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor.
Utmärkelser
382 omdömen om Optikern i Hofors
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Optikern i Hofors
Nya fina lokaler och stort yrkeskunnande
skrev om Optikern i Hofors
Bra bemötande och bra service
skrev om Optikern i Hofors
Jättefin bemötande och service! Tackar!
skrev om Optikern i Hofors
Besöket uppfyllde mina förväntningar och jag blev bemött på ett mycket bra sätt. Tyckte att synundersökningen gjordes proffsigt och med bra tekniska hjälpmedel.
skrev om Optikern i Hofors
Nöjd med resultatet ock besöket
Mvh Anita -
skrev om Optikern i Hofors
Det gick snabbt att få tid och varan levererades mkt snabbt.
skrev om Optikern i Hofors
Aha upplevelse enligt synsam fans det bara ett att göra ögondroppar 5ggr om dagen. Enligt dom var tårvätska dålig därav blöta ögon.
skrev om Optikern i Hofors
Bra bemött av personalen. Synkontroll för körkort.
skrev om Optikern i Hofors
Trevligt bemötande, hjälp med det vi behövde! Professionellt!
skrev om Optikern i Hofors
Trevlig personal och fick hjälp mycket snabbt.
skrev om Optikern i Hofors
Bra bemött, gjorde en synundersökning
skrev om Optikern i Hofors
Personalen kunnig och bra bemötande !
skrev om Optikern i Hofors
Mycket väl omhändertagen och bra undersökning.
Jag blev bra bemött.
Jag köpte nya glasögon. -
skrev om Optikern i Hofors
Bra bemötande . Snabb service i form av tider och ”leverans”
skrev om Optikern i Hofors
Trevlig personal, svarade gärna på frågor och försökte ej sälja på mig något jag inte behövde. Synundersökningen upplevdes grundlig och utförd av kompetent personal.
skrev om Optikern i Hofors
Proffsigt smidigt och kunnigt bemötande
Jättebra bemötande.
Rekommendera alla mina vänner att gå dit -
skrev om Optikern i Hofors
Trevligt och vänlgt bemötande. Stornoggrannhet vid vid utprovandet avde nya glasen.Jag är mycket nöjd.
Vänliga hälsningar Gunborg Lantell -
skrev om Optikern i Hofors
Trevligt bemötande och kunniga.
skrev om Optikern i Hofors
Gjorde undersökning för högre behörighet på körkortet. Gick snabbt och smidigt!
Inget att klaga på. -
skrev om Optikern i Hofors
All uppmärksamhet låg på mig och att det skulle bli bra. Är väldig belåten med mina nya glasögon.
skrev om Optikern i Hofors
Jag förväntade mig ett par brukbara glasögon.
skrev om Optikern i Hofors
Bra bemötande, men höga priser.
skrev om Optikern i Hofors
Allt var bra. Inget att klaga på. Trevligt bemötande.
Snabbt, enkelt och bra.
Vänligt bemötande av trevlig personal. -
skrev om Optikern i Hofors
Synundersökning gjordes och arbetsglasogon beställdes.
Proffesionellt bemötande och snabb service.
Rekommenderar Hofors optiker för både kunnande och en service utöver det vanliga -
Bra
Okej
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😭😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 -
skrev om Optikern i Hofors
Jag gjorde en synundersökning och fick väldigt bra bemötande. Sedan skulle jag ha både glasögon privat samt till jobbet och fick bra hjälp att hitta bågar som passar till båda sakerna.
skrev om Optikern i Hofors
Professionellt omhändertagande och bemötande. Känner mig trygg!
skrev om Optikern i Hofors
Allt var bra som förväntat och som tidigare gånger.
skrev om Optikern i Hofors
Mycket bra 👍👍👍väldigt bra bemötande fina lokaler
skrev om Optikern i Hofors
Jag är nöjd med hela min upplevelse hos optikern i Hofors jätte nöjd med mina nya glasögon
skrev om Optikern i Hofors
Toppen bemötande men väldigt svårt att komma fram på telefon!
skrev om Optikern i Hofors
Fick ett proffesionellt och kunnigt bemötande.
skrev om Optikern i Hofors
Jag blev väl mött och mottagen. Blev imponerad av den nya utrustningen och fick jättebra bågar som passade perfekt. Tack så mycket för en perfekt service återkommande kund.
skrev om Optikern i Hofors
Jag bara gör test för min syn
skrev om Optikern i Hofors
Blev personligen bemött med respekt och stort möjlighetstänkande, när det gällde köp av nya gladögon. Klart Godkänd.
skrev om Optikern i Hofors
Bra bemött vid utprovning av glasögon samt syn undersökning . Det som drar ner betyget att jag ej fått mina glasögon , jag har väntat 3 veckor
Dåligt -
Trevligt bemötande och kunniga😃
skrev om Optikern i Hofors
Blev väldigt bra bemött. Enda är att hon skulle höra av sig via telefon när hon kollat upp mitt synfel lite mer men har ej hört nått än.
Blir alltid bra bemött
Köpte nya glasögon -
skrev om Optikern i Hofors
Trevligt och kunnigt bemötande.
Behövde ersätta mina tidigare glasögon som jag haft i över 15 år. -
skrev om Optikern i Hofors
Otroligt trevliga! Och kunniga!
skrev om Optikern i Hofors
Så nöjd fick hjälp och råd av en kunnig personal , förutom en fin rabatt stort tack !!
skrev om Optikern i Hofors
Jag är mycket nöjd med bemötandet och utförande . Mycket bättre än Specsavers i Sandviken . Rekommenderas MVH Bengt
skrev om Optikern i Hofors
Trevligt bemötande och kunnig optiker!
Bra bemötande.
Fick svar på mina funderingar.
Köpte medel mot torra ögon. -
skrev om Optikern i Hofors
Bra service och trevligt bemötande.
skrev om Optikern i Hofors
Toppentrevligt att vara där vi åker gärna några mil bara för att vara dör nu var det synundersökning.