Trevlig personal och riktigt bra bemötande
Optikern i Hofors
Välkommen till Optikern i Hofors! På Centralgatan 13 i Hofors hittar du Optikern i Hofors. Med optiker på plats som besitter hög kompetens och har fokus på förstklassig service kan vi hjälpa dig på vägen mot en klarare syn. Genom valfrihet och omtanke är vi säkra på att du ska hitta något som passar dig. Välja bland en rad...
640 omdömen om Optikern i Hofors
Sedan starten hos Reco 2019
Gick snabbt och smidigt hos er!
Snabbt å bra bemötande dom förstod mitt problem
Bra bemötande och gick snabbt
Tycker det va bra, bra personal
Snabbt att få tid och vänligt bemötande.
Snabbt och effektiv. Trevligt bemötande
Glasögonen fungerar bra. Inte rätt öppettider i SMS-et när de var klara men en överkomlig brist.
Bra bemött. Och hadde förväntningar att se bättre vilket jag gör.
Bra och flexibel service, klanderfritt! :)
Trevlig personal bra hjälp och närheten i centrum.
Jo det var snabbt att få tid och snabb leverans
Trevelig bemötande.Jag ville få mine ögon undersök da det var 3 år sedan sist.Fick en fullstendig kontroll av mine ögon, och var mycke nöjd.Profesjonellt och trevelig opplevelse.
Snabb å bra service jättetrevlig personal! Roland
Jag blev bemött jättebra.Bestämde mig för ett par jättefina bågar. Har köpt ett par bra glas, fick 30% rabatt på dom. Glasögonen vart färdiga efter ca 10 dagar. Det som vart joxigt, var att Brilliantkontot krånglade när jag skulle fixa med det. Men idag 20/10 vart allt klart. 🌞Annette
Det var härligt det kan jag säga blev bemötas väl och fick en bra upplevelse
Sökte hjälp utan bokad tid. Fick hjälp inom ngn minut.
Proffsigt och glatt bemötande. Bra hjälp med att välja ut bågar.
Bra service och mottagande vid undersökningen
Hög kunskap, professionellt bemötande
Min upplevelse var superbra. Gjorde synundersökning och köpte glasögon. Alla var så trevliga. Behövde komma tillbaka 3 gånger för att fixa till bågarna lite och bemötandet var lika bra från alla 3 olika anställda jag mötte! Är glad att dem finns på orten och kommer fortsätta köpa mina glasögon där!
Trevlig personal, professionell service och bra priser
Mycket trevlig och seriös. Jag blev väl omhändertagen både vid synundersökning och när jag hämtade mina glasögon.
Väldigt trevligt bemötande å förstående personal
De är mycket snälla och de jobbar som kan
Väl mottagen, trevlig personal, snabbt och smidigt
Toppen toppen toppen toppen toppen toppen
Mycket gott bemötande av trevlig personal
Otroligt trevlig, hjälpsam och kompetent personal. Fick all hjälp jag behövde för att hitta 2 perfekta par glasögon och en solskyddslösning som passar mig (clip-on solskyddsglas). Väldigt nöjd och kommer definitivt komma tillbaks när det är dags för nya glas och bågar igen.
Det var bra , inget att klaga på här
Jag blev bemött bra och personalen var trevlig. Man märkte att de kunde sitt jobb!
Vänligt bemötande och en god service och bra information.
Mycket bra. Rekommenderas verkligen
Trevligt bemötande, kunnig personal. Jag behövde terminalglasögon.
Snabb o utmärkt service, positivt överraskad över hur fin lokalen är också
Proffsigt bemött rakt igenom. Enkla att ha att gör med.
Allt var kanon, bra bemötande, trevliga och kunniga
Trevligt bemötande, proffsigt utförande. Inte så mycket mer att orda om
Kunnig personal,bra bemötande. Väldigt nöjd
Jag blev bemött mycket vänligt. Hon var nyfiken på var jag bodde för hon hade vuxit upp i Råbacka och jag bodde i närheten av Råbacka. Hon mindes min far som bodde där jag bor nu. 👍👍👍
mycket bra , trevlig vänlig personal , fick nya glasögon till vettigt pris
Trevliga och snabba och proffsiga
Bra...snabb o trevlig service...kanon
Mycket trevlig och kompetent personal! Återkommer gärna!
Bra och trevligt bemötande. Blev lite galet från början men tillrättat nu.
Bra hjälp och förstående personal
Tack så mycket för den högkvalitativa diagnostiken och den utmärkta servicen.
Professionell, trevliga, fick gå in 15 min innan tiden jag hade. Har inget dåligt att säga om dom
Trevlig personal och snabb service!
Bra bemötande och service.men priserna är som dom är.